סקר יוצאים מבית הספר בצלצול?חי(נ)וך

א. השיעור האחרון הסתיים.. מה אתם עושים?

1. לוקחים את התיק ובורחים הביתה.

2. מארגנים בנחת את הדברים בכיתה, ואח"כ יוצאים הביתה. 

3. חוזרים לחדר מורים, נפרדים מהצוות ויוצאים בנחת הביתה.

4. נשארים שעות בבי"ס לבדוק מבחנים ולהכין את השיעורים למחר..

5. אחר

ב. בעקבות התשובה שעניתם בשאלה הקודמת: זה מעיד עליכם משהו? על הקשר שלכם לבי"ס או לתלמידים? על האהבה שלכם למקצוע? 

נשארת מלאאנונימי (2)

א. 4. אני נשארת מלא בבי"ס כדי לסיים בנחת את כל מה שאני צריכה.

ב. אני חושבת שזה מעיד על זה שאני אוהבת מאד את מקום העבודה שלי וטוב לי שם (יש עוד הרבה מורים שנשארים איתי, אני לא לבד שם....) 

דבר נוסף, לא נעים אולי להודות בזה אבל נראה לי שזה מעיד שאני עדיין לא נשואה, ולכן אני לא ממהרת להוציא את הילדים ממסגרות הלימוד וכל זה. אני חושבת שכשיהיו לי ילדים לא אוכל להשאר כל כך הרבה זמן.

א- 2/3אנונימי (3)
4 לא רלוונטי כי לא מצליחה להיות אפקטיבית בביה"ס

הגבתי כאן כי מתחברת לאנונימית שמעליי...

לאחרונה מעט נמאס לי האוובר שעות נוספות ועכשיו כשהתלמידות ביקשו ערב כיתה לא הסכמתי.
הן ממש לא הבינו מה הבעיה שלי "כולה ערב" והתחילו לדסקס על זה בינן לבין עצמן ולצחוק. אפילו הציעו שיהיה מוקדם (שלא יהיה לי מאוחר מידי) והזכירו משהו על בנים.

דייטים והוראה, הילכו שניהם יחדיו?
מסתבר שטוב לי במקוםלמה ככה

א. 3. נפרדת בנחת מהחברות ויוצאת הביתה.

ב. האמת, עד עכשיו לא חשבתי על זה... בעקבות השאלות האלו הבנתי שזה בעצם מעיד שטוב לי בעבודה, שאני לא לחוצה 'לברוח'. אני מתארגנת בנחת, נפרדת מהחברות וברוגע יוצאת מהבי"ס. ממש בכיף וברוגע שלי.

אני ממהרת לילדיםמורה-

התלבטתי מה התשובה הנכונה לגבי.. נראה לי ש- 2. טוב לי במקום העבודה ואני סך הכל אוהבת את המקום, אבל אני צריכה להוציא את הילדים מהמעון / גן.

לכן נראה לי שאצלי זה לא מעיד על משהו, חוץ מזה שאני אמא ב"העגלה

ועוד משהו... תודה!מורה-

תודה על הסקרים, על האירוח של המומחה וכל מה שאת מוסיפה בפורום @חי(נ)וך!!! 

בדרך כלל 3עזרה!!!

אם אני לא ממהרת במיוחד, או צריכה להתעכב עוד.

לא בטוחה שזה מעיד על משהו. פשוט מתארגנת ויוצאת. אולי אם הייתי ממש סובלת עם המורים / תלמידים הייתיי יוצאת מהר. אבל זה ברוך ה' לא ככה.

לצערי הרב אני בורחתאנונימי (2)

כל כך  כל כך קשה לי בעבודה עם התלמידים, ואני ממש לא מסתדרת עם המנהל והצוות, ולכן אני בפירוש בורחת. ממש. בדרךכלל עם דמעות. מקוה שאף אחד לא יתחיל לדבר איתי בדרך.

אני ניק מוכר בפורומים אבל כותבת מאנונימי כדי שלא תדעו מי אני. אני באמת במצב קש/ה. כבר הודעתי שאני לא ממשיכה שם אחרי המילוי מקום שאני עושה עכשיו.

אני חושבת שהעניין של איך ומתי יוצאים בסוף יום העבודה מאד מעיד עלדברים ועל החיבור לעבודה ולאנשים. 

עוברים בחדר צוות להחתיםיעל מהדרום
לק"י

לפעמים אני הולכת מיד.
ולפעמים מארגנת קצת את הכיתה/ מסיימת דברים ואז הולכת (בימים שאני גומרת לפני סיום הלימודים. בסיום הלימודים אין אפשרות להשאר).

מעיד עלי שכשאני גומרת מוקדם יותר- אני רוצה להגיע הביתה.....
בד"כ נשארתחי(נ)וךאחרונה

לא המון זמן, אך בהחלט נשארת ועושה דברים.

עלי זה מעיד בהחלט שטוב לי שמקום ואני אוהבת את העבודה, הילדים והצוות.

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך