שאלה בנושא אימפולסיביות והתקפי זעםבת 30
ילדה בת 8 וחצי.
אימפולסיבית.
קשה לה לשלוט בעצמה כשרואה או כשיודעת שיש משהו מתוק בארון.
לעיתים קרובות, אם לא מקבלת מיידית מה שרוצה- נכנסת להתקף זעם.
קשה לנהל איתה שיחה הגיונית ורגועה גם אחרי שהיא נרגעת.
חוץ מזה היא מתוקה וטובת לב ויצירתית...
אבל הדברים האלו כ''כ מעיבים על האווירה ועל היחסים בינה לביני ובינה לבין אחיות שלה.

עצות לגורם מקצועי שיוכל לעזור?
ו אני לא רוצה טיפול רגשי. כבר היינו.
אני חושבת שאולי צריך טיפול רגשי אחרחותמת+

אבל יכול להיות שרכיבה טיפולית על סוסים תעזור לה ללמוד לווסת את התגובות שלה או אולי ריפוי בעיסוק.

נראה לי די נפוץl666
פשוט לתת לה לזעום.
בקשר למתוק, אולי קשור לאורך חיים בריא? אולי כדאי לתת יותר והיא תשחרר?
היא מקבלת מספיקבת 30
גם בריא וגם לא בריא...
מינון גבוה יותר לא יפתור את הבעיה.
כנראה הדרכת הורים או פסיכולוג ילדיםl666
גם לבן בכור שלי היו התקפי זעם, מה שעוזר לי זה להתעקש, אז הוא מבין שזה לא משתלם. שאלה עד כמה התקף זעם נשלט או בלתי נשלט. אם זעם נרגע בשניה שמקבלים את מה שביקשו כנראה זה סתם תכסיס.
לפעמים ילד עייף, רעב או עיצבנו אותו בבית ספר והוא פורק את זה בבית.
זה לא סתם תכסיסבת 30
זה נדלק ואח''כ לוקח זמן והדרגה עד שנרגע
אני בעד הדרכת הורים ולא טיפול רגשי לילדיפית8

מאמינה שאת אמא מקסימה (התרשמתי שגם מתגובות שונות שלך שקראתי פה ושם) אבל לפעמים יש ילד שהוא סגנון אחר ומצריך גישה שונה שלנו ההורים.

נשמע לי שהפעלת סמכות וגבולות בצורה שלווה מצד אחד אבל תקיפה ומאד החלטית וחד משמעית מצד שני זה מה שיכול מאד לעזור בזמן ההתקפי זעם עצמם.

ובמקביל - לשים לב לתת לה יותר יחס חם ואוהב, יותר זמן איכות.

לפעמים מדובר בילדים קצת מופנמים עם קצת קושי חברתי או משהו כזה (אמרת שבכיתה היא ילדה טובה ירושלים, זה קצת הדליק לי נורה) יכול להיות שבכיתה קצת קשה לה ואז בבית היא פורקת את זה בהתקפי זעם.

תנסי לבדוק איך היא מבחינה חברתית, אולי היא צריכה את העזרה שלך לחזק את המצב החברתי שלה - ליזום הזמנת חברות הביתה, לתת ממתק שבאות חברות שיהיה כיף לבוא אליה וכדומה, איך היא מבחינה לימודית - מסתדרת או חווה תסכולים, איך היחס של המורה.

אולי בבית היא חווה קנאה, מה המקום שלה במשפחה - בכורה? סנדויץ? אולי היא קצת *נופלת בין הכסאות*

זאת אומרת יתכן שהכיוון הוא רגשי אבל הפתרון הוא דרך היחס של ההורים, אין טעם לתת טיפול רגשי לילדה אם הקשיים הסביבתיים נמשכים.

תודהבת 30
פעם היו לה קשיים חברתיים.
ב''ה בעזרת טיפול רגשי ושיתוף פעולה עם המורות ו כמובן בע''ה היא עכשיו במצב מצוין.
יש לה חברות, דווקא לא מופנמת. אולי קצת ביישנית אבל בגדר הנורמלי. החברות שלה אוהבות אותה ויש לה מקום של כבוד בחבורה שלה.
בבית חווה קנאה? אני מניחה שהרבה. היא השוואתית בצורה מוגזמת. כל מה שאחת האחיות קיבלה ו היא לא, מקטן ועד גדול, זה מעורר לה קנאה ''למה היא כן ואני לא''. אפילו בתינוק בן פחות משנתיים יכולה לקנא לפעמים על דברים פעוטים. אני חושבת שזה קשור לאימפולסיביות.
אני מניחה שעוד תשומת לב זה תמיד טוב. כמובן שמשתדלים כמה שאפשר, אבל השורש הוא אחר.
תודה בכל זאת
ואיך את מגיבה ל "למה היא כן ואני לא"?יפית8

כי את את והיא היאבת 30
את מקבלת מה שאת צריכה והרבה ממה שאת רוצה ומה שהיא מקבלת עכשיו זה לא קשור אלייך.
וכו' לפעמים אני צוחקת שנכון, היא קיבלה גרם וחצי יותר.
אז נשמע שהנושא של הקנאהיפית8

הוא השורש והתקפי הזעם הם התוצאה

הסברים רציונליים טובים לשיחה רגועה שלא בשעת מעשה.

בשעת מעשה בדר"כ מה שיותר עובד זה משפט אחד החלטי שחותך את הנושא, משהו בסגנון של - "אצלינו בבית אין השוואות" או "אמא קובעת!"

אבל הייתי מקדישה מחשבה לנושא של הקנאה המוגזמת, אולי טיפול במח אחד או משהו בסגנון - שפותר דברים מהשורש?

תודהבת 30
אני לא מרגישה שהקנאה היא השורש. גם ההשואתיות הזו היא סימפטום של משהו עמוק יותר.
ומה דעתךיפית8

על מח אחד?

לא מספיק מכירהבת 30
ממליצה לך לברריפית8

כי נשמע לי שזה מאד מתאים למצב שלכם

תודה לךבת 30
יש לה בעיית קשב וריכוז?בת של השם

היא לא מאובחנתבת 30
בכיתה היא ילדה טובה ירושלים.
מה שתיארתי גורם לי לחשוב שאולי בכל זאת יש לה . .
אולי כדאי לקנות מתוקים בריאים?מידות?

שניים במכה, ככל שאוכלים יותר ממאכל מסוים ככה הגוף מרגיש שהוא צריך יותר ממנו בטווח הרחוק. אפשר כמובן לתת ממתקים לכבוד שבת וככה גם מחבבים את השבת וגם שומרים על בריאות...

בתור עניין נקודתי לממתקים, לגבי התפרצויות זעם אין לי מושג...

לא לאפשר לילד להתרגל לאבד שליטה!!!bunnicula

אחרי ממתקים יהיו עוד סיבות להתקפי זעם. אסור להכניס התקפי זעם להרגל ושיגרה. 

לא כדאי לעשות כזה עסק איום ונורא ממתקיםסודית
אצלי יש ערימות מזה וכבר לא מתלהבים
לא עושה עסקבת 30
היא מקבלת בבית וגם בחוץ, אבל במידה.
אבל מצד שני היא בעודף משקל גם ככה והממתקים האלה לא טובים לה, לא בהווה ולא בעתיד.
אין מצב שיהיו אצלנו ערימות. גם אם לא מתלהבים מזה- עדיין ילדים אוכלים מה שיש בבית. ואם יש פירות, עוגיות ונשנושים תוצרת בית מקמח מלא וכד' אז זה מה שיאכלו. ואם יש ערימות של ממתקים- יאכלו ערימות ממתקים.
אצלי יש ערימות ולא נוגעים בזה. כשהמים לא גנובים הם לא מתוקיםסודית

יש בבית כמובן אוכל טוב ומזין. ואת זה אוכלים ואוכלים גם ירקות יום יום, ובכמויות, לכן אומרת מניסיון - כמה שפחות עסק ממתוק ככה צורכים אותו פחות.

מה שכן ראיתי, זה שילדים שבאים מבתים שמגבילים אותם, ועושים עסק מממתקים,

אוכלים את מה שהילדים שלי לא רוצים לגעת בו.......

זרקת פעם ממתקים לפח? בטוחה שלא. אני זרקתי. זה נכון שבבית צריך שיהיה אוכל בריא. אבל לא היסטריית ממתקים.

ואם הילדה שמנה אז אולי חסרה לה פעילות גופנית

אז למה את קונה וזורקת לפח?בת 30
למה לקנות משהו שהילדים לא אוכלים, לא הבנתי.
חוצמזה שעד שמגיעים למצב כזה שילד מואס הממתקים, מן הסתם הוא אוכל המון.
וגם אצלי אוכלים הרבה פירות וירקות ב''ה.
ואין היסטרית ממתקים אצלנו, זה בסדר.
יש כמה דברים מסוימים שאסורים חד משמעית וכל השאר עובר. יש בשבת, יש לפעמים גם בימי חול, מקבלים גם מבחוץ. זה לא שאין.
ובכל אופן, זה לא הנושא.
הנושא הוא ילדה עם ענין רגשי. ארון מלא ממתקים לא פותר קשיים רגשיים.
זה לא תמיד קשור לזה שיש ממתקים בבית או לאחילזון 123

אצלינו יש ממתקים ועדיין יכולים לחסל בלי בעיה כמויות

אין לי ממש עצה טובה לתת...אור היום

אבל גם אני חווה לפעמים מעין התקפי זעם של אחת הבנות, בת 6.5, שהיא מאוד מתרגזת עליי כשמשהו לא מצליח לה (בתחום המוטוריקה. בד"כ היא מסתדרת, וגם כשלא- היא מסתדרת עם זה, אבל לפעמים זה "תופס" אותה והיא מאוד כועסת עליי).

אני עוד לא מצאתי פתרון לבעיה (גם, ברוך ה', תדירות המקרים האלו לא גדולה, ועם אחת מאחיותיה יש קשיים רגשיים שיותר מעסיקים אותי חצי חיוך).

מה שיכול *אולי* לעזור, ובטח לא יזיק, הוא לקרוא ביחד ספרים שעוסקים ברגשות כמו "בארץ החיות" וכו'. אני קניתי את הספרים האלו ומתעקשת להקריא אותן לבנות בעצמי (לבת השש ולאחותה הגדולה, למרות שהן יכולות לקרוא לבד), ובתקווה שדברים משם יחלחלו וישפיעו

(מעבר לזה, כמובן, סבלנות כשזה קורה, אמונה ותקווה שההתקפים יחלפו כליל עם הזמן, ועידוד).

בהצלחה פרח

זה נשמע כמו עניין של גבולות..בת של השם

כי אם זו באמת בעיה רגשית (ויסות רגשי וכדו'), למה היא משליכה את זה דווקא עלייך? ייתכן שהיא בוחנת איך תגיבי, מנסה להשפיע עלייך ע"י זה

להקפיד שלא יחסרו להלב אמיץ

ויטמינים מסויימים: B3 ו B2.

וחומצה פולית.

וגורם מקצועי שיוכל לעזור - הומאופת/ית טוב/ה.

איך מקפידים על זהבת 30
היא אוכלת טוב, ב''ה.
לשניהםלב אמיץ

B2 -B3 ביצה שלמה (חלמון וחלבון).

B2 קטניות, קוטג'.

B3 בשר אדום, כבד.

חומצה פולית - ירקות עלים, תמרים, שעועית ירוקה, עוף.

תרגישו טוב.

תודהבת 30
חוץ מקוטג' וכבד הכל בתפריט שלה לגמרי.
אין לי עצה חכמהדבורית
רק רוצה לחזק שאת נשמעת אמא מקסימה
משקיעה, רגישה, משתדלת
מחזקת אותך
כל ילד והאופי שלו
לא תמיד אנחנו מצליחים להבין למה
מה שורש הבעיה
או מה כדאי לעשות
לפעמים אנחנו לא מבינים כלום
ולפעמים אנחנו מבינים קצת ועדיין זה לא מניב תוצאות
וזה מתאזן כשהם גדלים ומפתחים בעצמם כלים להתמודד...
איך אמא שלי אומרת? ילדים, יעבור
תודה לך!!!בת 30
בדיוק הערב היתה עוד התפרצות...
היה לי קשה...
חיזקת.
♥️דבורית
כל השתדלות שלנו מניבה תוצאות
אבל לפעמים לוקח זמן עד שרואים אותן..
הי, מבינה אותךשם שם
גם לנו יש ניסיון עם התקפי זעם קשים על מה שנראה לנו כשטויות. ההתנהגות במסגרת היתה מעולה, רק בבית זה יצא. היינו בהדרכה הורית שמאוד עזרה לנו. זה לא פתר את זה, אבל קידם אותנו. עם הזמן, הילדה קצת גדלה והתדירויות של ההתקפים פחתו, מה שעוזר יותר לפתח כלפיה גישה חיובית בכללי ופחות להתרגש מכל התקף. עם הזמן, החלטנו שאנחנו כן מתגמשים איתה ולא הולכים ראש בראש, כי זה פשוט לא עוזר. גם עונשים לא עזרו. לא יודעת אם זה חכם, אבל זה מה שאנחנו עושים. למשל, אם רוצה ממתק לפני האוכל, אז מרשים לה ביס פיצי לפני האוכל. כי בתכלס זה לא משנה, והביס הפיצי עוזר לה להרגע. אני לא חושבת שזה טוב להיות ההתנגשויות רבות עם הילד, זה לא עושה טוב לקשר לדעתי, אבל ימים יגידו.
אגב, אם לא יהיה ממתקים, אולי פחות תריבו. אתם רבים רק על ממתקים?
לענ"ד זו צורת פעולה לא נכונהבת של השם

כי בתכלס זה כן באמת משנה, וה"ביס הפיצי" עוזר לבת שלכם להירגע בגלל סיבה פשוטה- היא השיגה את מה שרצתה להשיג: תחושת שליטה בבית ובכם, קבלת מה שהיא רוצה וחוסר דחיית סיפוקים וגבולות..

לא חבל? החינוך יותר חשוב מרוגע. עדיף חוסר רוגע זמני של הילדה מנזק ארוך טווח..

אני קצת מסכימה וקצת לאבת 30
כי זה נכון שכביכול זו כניעה לילד.
מצד שני, ילד שיש לו בעיה של אי דחית סיפוקים- אז התעקשות שלא לתת לו, לא בהכרח ''תחנך'' אותו.
זה לא ענין של הרגל- ככה הרגילו ולכן היא לא יכולה להתאפק. זה קושי מובנה.
ולכן שינוי הרגל הוא לא הפתרון, כי הוא לא קורה...
דווקא מתן של טיפונת ולא הכל יכול להיות פתרון טוב.
אבל בהתייחס לגיל שלה, ייתכן וזה כן נרכש ולא מובנהבת של השם

המטרה שלה היא לא לנצחשם שם
המטרה שלה היא לקבל משהו שהיא רוצה והיא לא יכולה להתגבר. אני מבינה שזה נשמע לא נכון, אבל צריך להבין שאם על כל דבר כזה הייתי רבה איתה ופשוט הולכת ראש בקיר אומרת לא מוחלט החיים שלנו היו מאוד אומללים, וכן היחס שלנו אליה ושלה כלפי עצמה היה נפגע מאוד. היא לא היתה לומדת מפעמים שבהם הלכנו ראש בקיר ולא קיבלה את מבוקשה, ושזה לא שווה לה לבכות. כל זה אחרי שנים של ניסיונות לתמלל מה שמרגישה ולנסות לדבר איתה כשרגועה
יפה.בת 30
להפסיק לדברbunnicula

בהתקף זעם ילד לא מגיב ללוגיקה ולדיבור. חבל על המילים ועוד יותר על הרמת קול. יש מספר אופציות : ממליצה על שיטת דר פאלן - יש לו עמוד בפייסבוק וספרים באנגלית. שיטה דומה בשימוש אצל מיכל דליות וsupernanny . משמעות של שיטה של דר פלאן - ברגע שילד לא שולט בעצמו - סופרים  ולא מדברים. ללא קשר עין. אם יש אלימות פיזית - שמים אותו במקום שהוא יהיה לבד. 

חוסר יכולת ריסון עצמי - זה אחד מהסימנים של קושי התפתחותי. יעוץ רופא התפתחותי יכול לעזור בחלק מהמקרים. ברגע שישקשיי ריסון ושליטה עצמית יש חוסר יכולת להבין את הזמנים- לא קיימים אפרות להרגיש מה זה עבר ומה זה עתיד. קיימים רק 2 זמנים: עכשיו ואף פעם. במיוחד בהתקף זעם אין שם יכולת לילד להבין שהוא יקבל אחר כך מה שהוא רוצה עכשיו. בקיצור- לא להיכנס למלחמה עם ילד בהתקף זעם. מינימום תגובה מינימום דיבור, מינימום קשר עין. קול רגוע מאוד. בהצלחה.

מומלצת הדרכת הורים אצל מדריך שבאמת למד (ולא קיבל תעודה באינטרנט על קורס של 3 חודשים ללא שום בסיס).

כמה עצות מניסיון אישיאני חושבת

גם לי יש ילד אחד כזה. כל ילד הוא שונה אבל בכ"ז כמה עצות מהניסיון שלי:

* את צריכה להפוך ל"בלשית" של הילדה שלך, במובן הזה שחשוב להבין האם יש זמנים מסויימים של היום שבו יש יותר התקפים. למשל, יש הרבה ילדים שלא יכולים לשלוט בעצמם כאשר הם רעבים. זמנים שמועדים לפורענות מבחינת זה הם למשל חזרה מבית ספר (שבדר"כ הילד כבר רעב) וסעודת ערב שבת (עד שאוכלים מאוחר). ברגע שמבינים שזה בעצם העניין לומדים למשל לתת אוכל לבית ספר שמיועד לאכילה בדרך הביתה / לתת משהו לאכול מיד בחזרה וכו. יש ילדים שנכנסים להתקפים כאשר הם עייפים מאד או לחוצים ממשהו (הרבה שיעורי בית / מבחן). תכלס כולנו פחות נחמדים כשאנחנו רעבים / עייפים / לחוצים והילד לא תמיד מסוגל לשלוט. 

* אם יש נושאים מסויימים שיש סביבם הרבה כעס / התקפים מאד חשוב שיהיו כללים ברורים אך מתחשבים. יש ילדים שמאד מאד אוהבים מתוק (גם הילד שלי הוא כזה). בזמן רוגע אנחנו מדברים על בריאות ואז יותר קל לקבל בזמן אמת כללים כמו "כשחוזרים הביתה אפשר לקבל קוביית שוקולד מריר אבל לא ופל". אגב, אם מגיעים למריבות קשות סביב נושא הממתקים לפעמים שווה להעביר את האחריות לילד. באופן מפתיע כשאמרתי לילד שלי שאני לא רוצה לריב על ממתקים ואני נותנת לו להחליט כמה הוא אוכל הוא ממש ממש לא שמח. הוא יודע שזה לא בריא ורוצה את ה"אישור שלי" שזה בסדר. אז לפעמים אני אגיד "אני חושבת שזה רעיון לא טוב, אבל משאירה לך להחליט" ובמקרים כאלו הוא יוותר או יגביל את עצמו באופן הגיוני. 

* ילד שיש לו הרבה התקפי זעם הוא גם באופן טבעי ילד שנוזפים בו יותר. כמה שברור לנו שאנחנו אוהבים את הילדים שלנו לא תמיד ברור להם. בכל הזדמנות להביע את האהבה באופן מפורש "אני יודעת כמה אתה אוהב את המשחק הזה ומרות שאני לא אוהבת אשחק איתך כי אני כ"כ אוהבת אותך", "כשהכנתי את האוכל הזה חשבתי על כמה אתה אוהב את זה וכמה אני אוהבת אותך"... 

תגובה יפה ומועילה. תודהבת 30אחרונה
השבת אבידה - כלבי האסקי סיבירייהודיה מא"י
שני כלבי האסקי סיבירי נמצאו בהר כביר ביום שישי האחרון (חוה"מ פסח)

מי שיש לו רעיון למי הכלבים שייכים שיפנה אלי בבקשה באישי

אמהות לבנים עם אטופיק- יש תקווה לשרוול קצר בקיץ?שיח סוד

עד היום לבש ארוך בקיץ,

מסכן שכל החברים בגן עם קצר מרענן - הוא חם לו עם ארוך.

אבל כשהוא עם קצר בשרוול/במכנס הוא מתחיל לגרד כי זה נגיש…

עם השנים למדנו יותר להתנהל עם האטופיק ועכשיו ההתפרצות במצב סבבה

מפחדת לקנות לו מלאי של קצר ולהתבאס (מה שקרה קיץ אחד שפשוט מלא כסף הלך לחולצות שלא השתמש…)

לא יודעת להגיד כי כל החורף סתיו לבש ארוך

בקיצור, באיזה גיל כבר יכלתם לשים להם קצר בקיץ? אם בכלל…

משהו אחד- במזגנים בקיץ לא כזה חם....יעל מהדרום
לק"י

לילדים שלי היה, אבל לא זוכרת שגירדו הרבה.

ומציעה לך לשאול בפורום הו"ל, שהרבה יותר פעיל.

ואפשר לקפל לו את השרוולים ולבדוק איך זהיעל מהדרוםאחרונה
לק"י

אם העור בסדר והוא לא מגרד, לקנות לו גם קצר.

משפחה תורנית מחפשת יישוב קטן, קהילתיbula

עם קליטה פתוחה ודירות להשכרה

אשמח לרעיונות

באיזה אזור?פתית שלגאחרונה
מעון/משפחתון תורני מומלץ בהדר גניםאושי 9
בננו הבכור יהיה בספטמבר הקרוב בין שנה ותשעה חודשים. אנחנו אמורים לעבור להדר גנים, פ"ת. יש למישהו המלצות על מעון/משפחתון תורני ואיכותי?   הרף המינימלי, שתהיה למקום כשרות בשרית למהדרין. 
יש ברחוב בגין מעון חסידימתיכון ועד מעוןאחרונה
שנראה לי די מוצלח, המינוס העיקרי זה שיש בו המון ילדים, מנהלת ממש משקיענית ואכפתית
איך נותנים לילדים הרגשת יציבות בתקופה כזאת?מתוך סקרנות

אני מרגיש, שאת הילדים מטרידה בעיקר ההפסקה הפתאומית (מבחינתם) של פעילות מסגרות החינוך, כשבינינו אף אחד לא יודע מתי יחזרו.

לכל השאר הם יחסית מתרגלים ומסתגלים...

,למישהו יש טיפים איך לתת להם בטחון בנושא זה (יש לילדה אחת לדוגמה עוד חודשיים יום הלדת בגן, וכבר עכשיו מוטרדת האם יתקיים או לא...)?

אפשר לשתף את הגננתמענין

שתדבר איתה בטלפון. שכשיחזרו לגן יחגגו לה.

אצלינו משתדלים להתקשר לילדים, ולשלוח סרטונים כדי לשמור על קצת תחושת חיבור כמה שאפשר בין הגן לילדים.

באמת תקופה מורכבת לילדים, מחפשים את השיגרה ואת הביטחון שהם רגילים אליו. 

רעיון, תודהמתוך סקרנותאחרונה
סיר בישול איטיטרכיאדה

בעקבות המלצה פה של @פשוט אני קניתי סיר בישול איטי. 

שמתי בבוקר חלקי עוף ותפוחי אדמה, הוספתי תבלינים והדלקתי על החום הנמוך (יש שתי דרגות חום- נמוך וגבוה, ועוד אפשרות של שמירה על חום)

לאחר חמש שעות בדקתי וראיתי שהעוף לא מתחיל אפילו להיות עשוי, בעוד שעל החום הנמוך ההמלצה היא 6-8 שעות.

בהתייעצות עם גי פי טי הוספתי כוס מים והגברתי לחום הגבוה, חיכיתי עוד שעתיים, וכעת העוף מוכן בקושי, רחוק מאד מלהיות רך ועסיסי כמו 

שתארו לי. התפוחי אדמה מוכנים אבל מעט קשים. בקיצור, ממש לא מה שדמיינתי.

אשמח שתאירו את עיני איפה טעיתי, כי תוצאה כזאת יכולתי להשיג גם אם הייתי מניחה סיר עם עופות על האינדוקציה לכמה שעות (ואז החום היה הרבה יותר גבוה והבישול יותר טוב)

בנוסף, הנוזלים בתבשיל בקושי מבעבעים, זה נראה כאילו החום כל כך חלש!

אולי תשאלי בפורום מתכוניםיעל מהדרום
נראה שהיה חסר רוטבחילזון 123אחרונה

זה לא סיר לאפיה זה סיר לבישול

ואולי היה כדאי לכסות עם מגבת מעל

כשהאיש בעבודה בזמן המלחמהעקרת הבית

בימים הראשונים האיש שלי עבד מהבית, ועכשיו נוסע לעבודה.

מה אתן עושות כדי לגרום לאיש שלכן להבין שיחד עם העבודה, יהיה קשוב לצרכים שלכן ושל הילדים?

הוא יודענהג ותיק

שיש לך ולילדים יותר צורך ממנו בימים האלה?

אולי פשוט לדבר איתו על זה

אם יורשה לי (בתור מי שבעבודה, אמנם מהבית)משה

בטח שנסע לעבודה. יש לכם חשבונות לשלם ומשפחה לגדל. צריך להעריך את זה ולקבל את זה קודם כל.

אחר כך אפשר לאזן מחדש.

משתפים מהלבתהילה 3>אחרונה

היה לי ממש מאתגר היום הרגשתי פשוט אמא גרועה/

הייתי כל כך עייפה ורק רציתי שמישהו יחליף אותי ויהיה לי שקט לשעה

אני ממש צריכה שתגיע שעה מוקדם יותר/שתבקש לעבוד מהבית/שתיתתן לי שעה לנוח כשאתה בא כדי שאני אצליח לחזור לעצמי/שתראה את המאמצים שלי/שתיקח אחריות על x וכו

שלום מחפשת פסיכיאטר לילדים באיזור מרכזממתקית

או הסביבה, ירושלים, או כל מקום אחר.
לא דרך הקופה
מישהו פרטי שאני יכולה להתקשר אליו לפלאפון באופן אישי.
אשמח לטלפון בפרטי

בדרך כלל גם לפסיכיאטרים פרטיים יש מזכירהמתואמת

ולא מתקשרים אליהם ישירות לטלפון.

בכל אופן, עוד כחודש יש לנו תור לפסיכיאטר פרטי שקיבלנו עליו המלצות, והוא מקבל בתל אביב. אחרי התור אוכל להמליץ עליו באופן אישי כנראה...

לא נכוןאריק מהדרום
יש לי פסיכיאטר שאני מתכתב איתו בווצאפ ובמייל וזמין בטלפון, הןא מקבל גם באזור המרכז ובזום אבל הוא לא לילדים.
תודה אבל צריכה לילדים.ממתקית

אבלאם אפשר בכל זאת מספר...

זה יפה! ומעניין כמה זה נפוץ...מתואמת
בכל אופן, זה רק אחרי הפגישה הראשונה איתו, לא?
אז זה באמת יפה...מתואמתאחרונה
יש את ד''ר מרים פאסקיןמתיכון ועד מעון

את ד''ר ליעד רוטשטיין

ד''ר מאיה אליעזר

במרכז, פרטיות

אבל מה הטלפונים? אפשר בפרטי? בבקשה...ממתקית
אין לי בשלוףמתיכון ועד מעון
אבל יש בגוגל, בטוחה שיעלה לך שתכתבי את השמות

אולי יעניין אותך