המליאה והאכזבה!דורותי

היום זאת היתה הפעם ראשונה שהייתי במליאה.

ופשוט הרגשתי שאני נמצאת בתנועה של חובבנים!

במחילה, איזה מן הצעות מטומטמות?? כן נלך להתנדב, לא נלך להתנדב?- אין לכם על מה לדון? כל סניף יכול להחליט בהתאם לעצמו אם ללכת או לא. ללכת לחלק נרות ולהחרים חנויות? תגידו, אתם זוכרים שאנחנו תנועת נוער בכלל! וזה לא שאנחנו לא צריכים להשפיע, אבל כידוע- תפסת מרובה לא תפסת, וזה באמת ככה אצלנו בתנועה! אם סניף רוצה לחלק נרות ולעשות חרמות- בבקשה. אבל לדון על זה במליאה??

כ"כ מגוחך שדנים במליאה על ההצבעות וכמה אנשים יכולים להצביע. כאילו אשכרה אין לאנשים על מה לדון!

בקיצור, יצאתי עם מסקנה אחת ברורה, אנשים, אם אין לכם על מה לעשות מליאה, אם אין נושאים אמיתיים, לא חייב בכוח! רק כדי שיהיה ברזומה שעשינו מליאה, באמת שזאת היתה שטות אחת גדולה. אני ממש הרגשתי השפלה.

חמודה תיזהרי בטירוף!שלומית16

זה בדיוק אתם הייתם אשמות!!!!!!!!!!!התנהגתם שם בצורה מזעזעת והוצאתם שם רע לסניף שלכם-חבל!

נכון שהיה קצת מרוח אבל לא צריך להתחיל לדבר ככה!!!!!!!!!רסני דחוף!

סליחה אם הייתי נשמעת כועסת...שלומית16

פשוט מעצבן אותי בטירוף אנשים שמדברים ככה וזורקים הכל מסביב בלי לקחת טיפה'לה

של אחריות אישית..... לילה מעולה לכולם!

בציפיה לבניין אריאל דחווווווווווווווווווף!

שלומיתיל'האפוש

בס"ד

אל תתעצבני....

תכיני פעולה יפה...דיר בעלק...

;) (;

דבראשון...יוכי

אם אנשים יתייחסו למליאה בצורה נורמלית, היא תראה בהתאם, בגלל כל מיני  סניפים (שאני לא אזכיר את שמם בפורום הזה...חחח) שהיה צריך לגרור אותם... ושממש לא לקחו אתזה רציני המליאה נראתה כמו שהיא נראתה...

אז נכון, ההצעות לא היו משו, אבל זה הצעות שהחבר'ה בתנועה העלו, כנראה זה מה שחשוב להם.. לוידעת...

ודבר אחרון... אם לא נאה לך ההצעות שיש, את מוזמנת בכיף להציע מה שנראה לך, תכתבי הצעה למליאה, נראה אם היא תעלה...

ו.. אני מקווה שלא סבלת יותר מדאי! לא היה כ-ז-ה נורא!...

בצפייה לבנין אריאל (מהר כבר!!!!!!) 

לא סבלתי כמו שזה נשמע לך...דורותי

האמת שהיה דווקא הרבה צחוקים, ואני חייבת לומר שמחינתי ומבחינת שאר הסניף, היה צחוקים וכו'- נהנתי דווקא!

אבל בקשר למליאה באמת חשבתי שהיא חסרת טעם. וחוצמזה שאם לא שמת לב, לא הצעתי דעה אחרת שאםשר לעלות במליאה אלא אמרתי שאם אין באמת נושאים לדיון, אז אין צורך לקיים מליאה בכח. ואכן כפי ששמת לב זה המצב, מבקשים מאנשים לחפש בכל החוים איזשהוא רעיון שיהיה אפשר לדון עליו. לא פלא שזאת היתה רמת הדיונים! ממש מגוחך!

ובקשר לשלומית, לא ללכלך על סניף בת-ים, כי הוא היחיד שהרים את האירוע...ובקשר לזה שצחקנו במליאה ולא התייחסנו אליה ברצינות. אז שלא תחשבי שמלכתחילה באנו בקטע של "זה בטח שטות אחת גדולה" ותאמיני לי שתפסתי מהמליאה הרבה יותר ממה שאני תופסת ממנה עכשיו אחרי שהייתי בה...ועובדה שרצינו ללכת אבל בכל זאת נשארנו למליאה, אבל 2 דקות שם הספיקו לנו להבין שמה שהולך שם לא ממש רציני ולכן באמת לא לקחנו את זה יותר מידי ברצינות.

המליאה שתחי'אנונימי (פותח)

אני ממש מסכימה עם דורה, כל המתנחלים מציעים הצעות ללכת לרחוב ולהתפלל עם חילונים.... עם מי אתם רוצים להתפלל אה? עם הדתל"שים ביישוב שלכם? או שאתם רוצים לבוא אלינו לשבת(אתם לא מוזמנים!)?!

מכל המליאה הזו לא יצא כלום כי בתכלס כל סניף יישם את מה שהקומונר/ית והצוות יחליטו שטוב לסניף.

היה ממש כיף לסוע לירושלים עם החברות, להכיר את חברות (וקצת חברי-שיקצה!)הפורום.... היה צחוקים!

לילה טוב!

מי שהציעו את הרעיון לתפילהראשון_בנשמ"ה
זה היה אנחנו (ראשל"צ) ורחובות (אנחנו היינו בקבוצה של הציביון אצל הבנים, לא יודע מי החליט על זה אצל הבנות), ולא מתנחלים כלשהם.

חוצמזה כמה שזכור לי זה לא עבר (אפילו אני הצבעתי נגד...)
בצ"ל אריאל!123

מוזר שדווקא עכשיו אתן מוסיפות לברכת ה'בצ"ל אריאל', את המילים "דחוווווווף" ו-"מהר כבר". לא הקשבתן לרב חנן פורת?

בצ"ל אריאל!

הקשבנו...יוכי
אבלא קשור... זה המצברוח של רכזות חב"ב אחרי המליאה...
אתן פשוט בתחילת שנות השישיסטיות.yehciel666

זה הגיל שחושבים לשנות את העולם, וזו הרגשה בריאה של כל אחד\ת.
אגב, כל המהפכות בעולם התחילו מאנשים כאלה (הם לא תמיד היו שישיסטים, אבל גם קרה שהם כן היו שישיסטים)
-מאנשים שחושבים שהם ישנו את העולם.

ואתם באתם בגישה, שאחרי המליאה הזאת, יקבעו את הזהות היהודית של המדינה (כמו שעינת אמרה...) ואתם ישר יוצאים ומתקנים את העולם ועושים אותו עולם מושלם.
ואולי בגלל זה התבאסתם.. שינויים גדולים, באים לאט... מים שקטים  חודרים עמוק.

אני לא אומר שכל מה שדיברו עליו במליאה היה חשוב, ויכוליות באמת שהיה בזבוז זמן, ומשעמם, אבל לפחות הגיעו הרבה חבר'ה שרוצים לשנות, רוצים לעשות, דיברו על נושאים חשובים, היה טוב השיחות של הרב לבנון והרב חנן פורת..
נהנתי גם ממה שחננאל העביר על התקשורת.. הדיונים שהיו (שזה היה תלוי בכם איך הם יראו), ובסוף ההצעות... שתמיד מתווכחים על שטויות, אבל אין מה לעשות, צריך גם להחליט כמה יצביעו וכמה לא..

בועידת חירותנו כמעט ברחנו באמצע.. התחילו להתווכח אם להחליף בסמל של התנועה מספר תורה ספרדי, לאשכנזי...
ולמה אין את כל א"י בסמל.- ונראה מה היית אומרת שם! דיברו שם על כ"כ הרבה שטויות!!! וזה עוד היה יומיים, אז פשוט יומיים צחקנו\התעצבנו\השתעממנו מהשטויות שהיו שם!- ברור שהיו גם דברים רציניים, אבל הרבה שטויות.

דבראשוןיוכי
תיזהר!!!! שישיסטיות??????????
דבר שני.... לא בגלל זה הבאסה... זה היה די ברור שזה מה שיצא מהמליאה הזאתי... אנחנו באמת לא חיות באשליות... מה לעשות....באמת אי אפשר להפוך את העולם ביום אחד...
כן שישיסטיות,yehciel666
וגם שביעיסטים\יות, ואצל בנות יש גם יותר שמיניסטיות, ויש גם יוצאי דופן כאלה, שיעור א'..
אז בגלל מה הבאסה?yehciel666

למה ציפיתם?

מה אתם לא מצפים לבניין אריאל?שלומית16

אז אחד רוצה שזה יהיה הרגע ואחד לא יודע מתי הוא רוצה....

ציפינו למשהו הרבה יותר מסודר וברור ציפינו לצאת עם מסקנות יותר ברורות....ציפינו לסדר ולשיתוף פעולה מצד החב"ב.(לא נשמיץ ונגיד שלא היה כלום מזה אבל היה קצת מידי מכל דבר...)

לא נורא בע"ה בפעם הבאה יהיה טוב יותר.בתנועה לומדים הכל מהנסיון....

חחחח הצדק איתך!!!ברבי
דורה אחות שלו..... חולה עלייך!!!!!! הנחת את הקלפים על השולחן.... תמיד ידעתי שאפשר לסמןף עלייך!!!!!
תודה...דורותיאחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך