ב"ה
שלום לכן יקרות, חדשה כאן בפורום. זקוקה לעזרה והכוונה בנושא שאצלי מאד טעון והלוואי ותוכלנה להרגיע אותי קצת ולכוון אותי לידע במקומות מתאימים.
אלף סליחות על הצפת נושא כזה. פשוט לא יודעת למי לפנות.
העניין הוא כזה. בחודש האחרון הקטנה שלי בת השנה וחצי איך לאמר.. קשה לי אפילו לכתוב... השם הלפ!! מתחילה לגעת במקומות מוצנעים ונשכבת הרבה על הבטן ומתחככת.. ואני לא יודעת איפה לשים את עצמי מרב בושה דחייה ורתיעה ממנה באותו רגע. מרגישה חוזר אונים וכעס גדול עליה. ומרגישה שמשהו בי דפוק אם ילדה בגיל שנה וחצי מתעסקת בזה והרבה פעמים לאורך היום. מרגישה ריחוק גדול מאד ממנה. ולא יודעת מה לעשות. אני מנסה להרים אותה ולהסיח דעתה אך מיד שהיא יורדת לרצפה חוזר חלילה.. חשוב לי להגיד הילדה גדלה בסביבה בריאה ורגועה. ילדת תפנוקים. מקבלת שפע צומי וטיפול מסור. (נולדה אחרי הרבה שנים מהבכור) מה למען ה' קרה שהיא התחילה כך? אני מרגישה שבא להתאבד מרב שאין לי כח להתחיל לטפל בדבר כזה. אני בלחץ ולא רוצה לקחת אותה לשהיות בבתים של אחרים כי אני בבושה עצומה מכך שהיא מתנהגת כך בפרהסיה.
בבקשה מה עושים? איפה אני יכולה לקרוא חומר בנושא מנקודת מבט יהןדית. זה פשוט שבר אותי ומקשה עלי לתפקד.
ניסיתי לבדוק קצת ברשת אך יש לי סינון ברמה גבוהה וכל חומר בנושא מיד נחסם לי. אני פשוט אובדת עצות. משהי יכולה להפנות אותי לקישור כשר בנושא?
תודה וסליחה מראש על העלאת נושא כזה.
אני לא מצליחה להרדם. בקושי לנשום.