התחלתי לראות אותו ביום רביעי או חמישי בשבוע שעבר, סיימתי עכשיו. רוב השירים צלצלו לי מוכר, אבל את look down, at the end of the day וdo you hear the people sing אני בטוחה שאני מכירה מאיפשהו. בעיקר את הלחנים.
מישהו ראה את עלובי החיים מ2012 ומוכן לספר לי מאיפה אני מכירהריעות.
התחלתי לראות אותו ביום רביעי או חמישי בשבוע שעבר, סיימתי עכשיו. רוב השירים צלצלו לי מוכר, אבל את look down, at the end of the day וdo you hear the people sing אני בטוחה שאני מכירה מאיפשהו. בעיקר את הלחנים.
חוץ מזה- סרט מעולה ממש ממש.ריעות.אחרונה
~מכאן ספוילרים~
אפונין וגאברוש שברו אותי, כל אחד בדרכו ושניהם במוות שלהם. אפונין כי האהבה הכואבת הזו שלה, ההורים המזוויעים והתהליך שהיא עוברת פשוט טרגיים ויפים. גאברוש כי טוב נו, מי לא אוהב את גאברוש. ואז שניהם נהרגו בהפרש של כמה דקות וכשז'אבר הסתובב בין הגופות וראה את שניהם שוכבים אחד על יד השני, חצי משפחה, זה פשוט גמר עליי.
אגב ז'אבר, לא ככה דמיינתי אותו כשקראתי את הספר, אבל עכשיו אני מבינה שככה הוא חייב להיראות. וראסל קרואו מצוין. ההתאבדות שלו נראית לי קצת מוגזמת- אתה הורג את עצמך כי ייצגת עד עכשיו את החוק ופתאום אתה מבין שהחוק לא יכול להשתלט על כולם? לא זכרתי שזו הסיבה שלו בספר, חשבתי שהוא התאבד כי היא הבין שבשם החוק הוא מירר לאנשים אחרים את החיים. אולי יש הבדל בין הספר לסרט ואולי לא זכרתי נכון.
עוד דבר שלא זכרתי שקרה, ואולי לא קרה בספר- ז'אן ולז'אן ברח אחרי המרד למנזר. זה חייב היה להיות למשך כמה חודשים כי בינתיים קוזט ומריוס התחתנו, וחוץ מזה נראה שהוא גסס. אני זכרתי שהם היו איתו ביומיים האחרונים, אבל הם עוד לא היו נשואים. הוא מת בזמן שנתן להם את ברכתו, לא? בכל אופן הסצינה הזו הייתה יפהפיה, עם פאנטין ברקע ושיר הסיום.
בדיקהטיפות של אור
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר
אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
בדיקהטיפות של אור
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד
~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
חורף בריא לכולם
- לקראת נישואין וזוגיות