אז ככה, ה"מתנחלים" שראית בראשלצ, הם חבר'ה שבאו להפגין עללעבדך באמת!
העוול שנעשה פה, מתחת לאף של כולנו.
3 נערים קטינים, עם פיאות וכיפה גדולה, כמובן,
נעצרו ונלקחו למרתפי השבכ.
יש להם איסור מפגש,
אסור להם לפגוש בעורך דין.
ומענים אותם כדי שידברו /יודו בדברים.
[כמו שקרה בפרשת דומא, למשל.]

שמות לתפילה לשחרורם ושמירה על נפשם וגופם:
*משה אוראל בן פזית* (נגר)
*צבי נריה בן אילה* (לב)
*אברהם בן עליזה* (פרץ)

זה בגדול..
@מיכל318

ובהמשך פה, העלה דברים לביסוס דברי.
כיפה ופאות, לא פשע!לעבדך באמת!

אבא של אחד הקטינים:לעבדך באמת!
שלום
שמי מיכאל לב מכוכב השחר.
בני צבי נריה נעצר היום ע"י השב"כ.
הוא נלקח מתוך הכיתה לעיני בני כיתתו בישיבה הקטנה ברחלים.
מדובר בנער נורמטיבי בן 16, המבלה את מירב יומו בלימוד ובתפילה.
אנו, הוריו, בטוחים כי הוא לא עשה דבר וכל ההאשמות נגדו הינן עלילה חסרת בסיס.
אנו כהורים חוששים מאוד כי בשב"כ הוא יעבור עינויי גוף ונפש. נסיון העבר מורה כי הם העיזו לעשות זאת בעבר , והתחושה שלנו היא שמי שנראה במראה הלא-נכון דמו מותר.
אנו מתחננים ומבקשים בכל פה שיעבור לטיפול המשטרה, שיזכה לראות עו"ד ואותנו באופן מיידי, שיזכה לטיפול הגון הראוי לכל אדם ובוודאי לנער קטין, ובטוחים שחפותו תוכח מיד ושישוחרר בחזרה למשפחתו וללימודיו.
תודה רבה!

בנימה אישית אני רוצה להוסיף, שראינו בעינינו על אחיין יקר, שסבל ועונה על לא עוול בכפו, שרק מאבק עיקש מאוד הביא לסיום הפרשה ולגיוסו לצבא ולשרותו כחייל מצטיין.
כל מי שיש לו איך להעביר את המסרים ולהפעיל תקשורת ופוליטיקאים - זה הזמן לדעתי.
בשורות טובות
תודה על הסיכום!מיכל318
בדיוק עכשיו יצאתי מישם, רציתי לשאול אותם דברים אבל הייתי עם אבא שלי וכולייי...😁🙈

בכיף... זהו בגדול...לעבדך באמת!
תודהמיכל318
אני צכה לקרוא את הכל...
הו, בהצלחה ממש.לעבדך באמת!
תקציר- זה לא כ"כ נעים לקרוא את זה. זה כואב.
דיווח התחלתי..לעבדך באמת!
ארגון חוננו:
*קטין נעצר בשומרון בידי השב"כ - ונאסר עליו לפגוש עו"ד*
*עו"ד קידר : השב"כ מנסה בדרכים אלימות ובלתי קבילות לחלץ הודאות מנערים צעירים*

כוחות יס"מ ושב"כ פשטו לפני זמן קצר על ישיבה בשומרון. הכוחות מבצעים חיפוש במקום, ועצרו את אחד הנערים בישיבה - על הנער נאסר לפגוש עו"ד ומצבו אינו ידוע.
עו"ד עדי קידר מארגון חוננו שמייצג את הנער "נראה שבשב"כ ובפרקליטות לא מפנימים את המסקנות מהחקירות הביטחוניות האחרונות ומהביקורת שמופנת כלפיהם, ומנסים רק בדרכים אלימות ובלתי קבילות לחלץ הודאות מנערים צעירים. גם הפעם נעצר קטין, צעיר, כאשר נמנע ממנו מפגש עם עו"ד באופן חריג. בזמן הקרוב נפנה בדחיפות לבימ"ש בכדי לבקש שיאפשרו לראות את הנער ולעקוב אחר מצבו."

עו"ד איתמר בן גביר שמייצג את הקטין שנעצר מוסר בתגובה כי: "רק בשבוע האחרון נחשפו בתכנית עובדה הקלטות איומות ומזעזעות ובהן מדובבים שוטרים מתעללים בנער קטין, פוגעים בו, מרעיבים אותו, מאיימים עליו ועושים מניפולציות קשות במטרה לחלץ הודאה. צו איסור מפגש עם עורך דין שהוצא למרשי נועד בדיוק לאותה המטרה של הגברת הלחץ וההתעללות".

ארגון חוננו :

קטין נוסף נעצר לפני זמן קצר בידי כוחות שב"כ בעיר מודיעין.
עו"ד עדי קידר ועו"ד נתי רום מארגון חוננו מייצגים את הקטין.

גם כנגד הקטין השלישי יצא צו איסור מפגש עם עו"ד.
כרגע עצורים 3 קטינים.

באחד מטפל עו"ד איתמר בן גביר.
בשניים האחרים - עו"ד עדי קידר ועו"ד נתי רום מארגון חוננו.
שלושתם מנועי מפגש עם עו"ד, נחקרים בשב"כ בשיתוף ימ"ר ש"י.
מחר יובאו לדיון.
המשך דייוחים:לעבדך באמת!
ארגון חוננו :

*עדכון מהעצורים בשב"כ - ישארו לילה במעצר ללא מפגש עם עו"ד*

שלושת הקטינים שנעצרו מוקדם יותר בידי כוחות שב"כ וימ"ר ישארו הלילה במעצר. הקטינים נלקחו לחקירה בשב"כ ובצו חריג, נאסר עליהם לפגוש עו"ד וכן נאסר על הוריהם להיות נוכחים בחקירה כמתחייב בחוק הנוער.
השב"כ לא מסר למשפחות הקטינים מה מצבם ולא ידוע היכן הם ישהו הלילה.

מחר צפויים הקטינים להגיע לדיון בהארכת מעצרם בשעה 11:00 בבימ"ש השלום בראשון לציון.

מוקדם יותר בשעה 9:00 יתקיים דיון בבימ"ש המחוזי בלוד בערר אשר הגישו עורכי הדין כנגד הצו החריג אשר מונע מהקטינים לפגוש עו"ד.

שניים מהקטינים מיוצגים ע"י עו"ד עדי קידר ועו"ד נתי רום מארגון חוננו.
הקטין הנוסף מיוצג ע"י עו"ד איתמר בן גביר.

ארגון חוננו:

*מנכ"ל חוננו לתג מאיר : "כשמדובר בקטינים יהודים כל זכויות האדם נעלמות?"*

מנכ"ל ארגון חוננו שמואל מידד (זנגי) מגיב הבוקר (ב') לקריאות של ארגון תג מאיר ושל יו"ר הארגון גדי גבריהו אשר תומכים בחקירה אלימה לקטינים היהודים שנעצרו אתמול בחשד למעורבות באירוע לאומני אשר חוסה תחת צו איסור פרסום.

מידד תקף את גבריהו "איפה גדי גבריהו אביר זכויות האדם? איפה פעילותו לזכויות אדם וכבודם של אנשים? כשמדובר בזכויות קטינים יהודים כל זכויות האדם נעלמות? הרסן הותר? מותר לחקור אותם כמו שלא חוקרים במדינה אף אדם אחר? כל סדרי הדין, חוק הנוער וכלל הפסיקה העשירה על זכויות נחקרים נמחקת?" שואל מידד את גבריהו.

"אני מודיע לך שהדמוקרטיה שהיא נר לרגלך, והשוויון שהוא רוממות בגרונך - קיימים גם כשקטינים יהודים נחקרים בשב"כ.
לצערנו לא שמענו את קולך כשמחבלים קטינים מבצעים פיגועים כמו הדקירה של ורד אדרי ועוד ומשתחררים בלי להיות מואשמים בניסיון לרצוח. או כשמחבלים נחקרים בכפפות של משי, שם זכויות הנפגעים לא מעניינות אותך? איפה אתה שם את הלב שלך במהלך מלחמת היהודים על קיומם בארץ?" הוסיף מידד. תגובתו של מידד מגיעה לאחר פירסומים של תג מאיר אשר קראו לחוננו להפסיק בהגנה על זכויות הילדים, ולכוחות הביטחון להמשיך בהתנהלותם.

נזכיר כי אתמול נעצרו שלושה קטינים יהודים, הקטינים הועברו לחקירת שב"כ, נאסר עליהם לפגוש עו"ד ומצבם אינו ידוע. היום יובאו הקטינים לדיון בבימ"ש שם ייצגו אותם עו"ד עדי קידר ועו"ד נתי רום מארגון חוננו וכן עו"ד איתמר בן גביר.

אמש פרסם אביו של אחד הקטינים פוסט שהפך לויראלי "הוא נלקח מתוך הכיתה לעיני בני כיתתו בישיבה הקטנה ברחלים.
מדובר בנער נורמטיבי בן 16, המבלה את מירב יומו בלימוד ובתפילה. אנו, הוריו, בטוחים כי הוא לא עשה דבר וכל ההאשמות נגדו הינן עלילה חסרת בסיס. אנו כהורים חוששים מאוד כי בשב"כ הוא יעבור עינויי גוף ונפש. נסיון העבר מורה כי הם העיזו לעשות זאת בעבר , והתחושה שלנו היא שמי שנראה במראה הלא-נכון דמו מותר.
אנו מתחננים ומבקשים בכל פה שיעבור לטיפול המשטרה, שיזכה לראות עו"ד ואותנו באופן מיידי, שיזכה לטיפול הגון הראוי לכל אדם ובוודאי לנער קטין, ובטוחים שחפותו תוכח מיד ושישוחרר בחזרה למשפחתו וללימודיו." כתב האב.
סרטון, ונחזור לדיווחים:לעבדך באמת!

חזרה לדיווחים:לעבדך באמת!
ארגון חוננו :

*הקטינים ימשיכו לא לראות עו"ד - דאגה למצבם*

בית המשפט המחוזי מרכז בלוד דחה לפני זמן קצר ערר שהגישו עורכי דינם של הקטינים שעצורים בשב"כ, על הצו החריג המונע מהקטינים לראות עו"ד. בית המשפט התיר לפרסם את החלטתו.

נזכיר כי הקטינים נעצרו אתמול בחשד למעורבות באירוע אשר לא נמצא תחת מו איסןר פרסום.
באופן חריג הוצא צו האוסר על הקטינים לפגוש עו"ד.

עו"ד איתמר בן גביר שמייצג את אחד הקטינים מסר "לצערי בתי המשפט נותנים גיבוי רחב מדי לשב"כ ורק לאחרונה נחשפנו לעדויות קשות על התנהלות השב"כ בחקירת עצורי 'דומא' כאשר העצורים התחננו בזמן אמת לשופטי המעצרים שההתנהלות תיפסק ובית המשפט התעלמו מבקשתם". בן גביר הוסיף כי: "בכוונתו לערער לבית המשפט העליון ולמנוע פגיעה נוספת בקטינים".

עו"ד עדי קידר מארגון חוננו שמייצג שניים מהקטינים מסר "התקיים דיון לפני מספר דקות בשאלת מניעת מפגש בערר שהגשנו הבוקר עורך דין נתי רום ואנוכי באמצאות ארגון חוננו אנחנו מעררים וקובעים על הפגיעה בזכויות אדם בזכויות של קטינים נעדרי עבר פלילי. מטרת השב"כ היא לעלות חזרה את המניות שירדו וקרסו בפרשית דומא. אנחנו ציפייה שבית המשפט יחזור ויזכיר להם את הפקת הלקחים והביקורת הקשה שהוטחה בהם. ויאפשר לנו לפגוש את הלקוחות שלנו בהתאם."

עו"ד רום הוסיף כי "לצערנו הרב שב"כ משתמש פה בכלי קשה וחריג והוא מניעת מפגש עם עורך דין. הדבר הזה פוגע בזכות חוקתית בסיסית של הנערים האלה, פגיעה קשה בקטינים.

הכלי הזה לא מתאים בכלל החקירה הזאת צריכה להיות מנוהלת על ידי משטרת ישראל ולא על ידי שב"כ כפי שמשטרת ישראל חוקרת מאות מקרים דומים אחרים. הפגיעה הקשה הזאת פוגעת קשה בנערים ואנחנו דואגים לשלומם אנחנו לא יודעים מה קורה איתם אנחנו לא יודעים מה עושים להם המשפחות לא יודעות מה קורה איתם. הכלי הזה צריך להיות שמור רק למקרים של פצצות מתקתקות חריגות במיוחד וכאן לא מדובר במקרה כזה."
סרטון נוסף..לעבדך באמת!

מי שמעוניין לקרוא קצת על דומא...לעבדך באמת!
קבוצת ווצאפ - יהודי לא מענה יהודי!לעבדך באמת!
הקבוצה מלאה כעת.
נפתחה קבוצה שנייה, מוזמנים להפיץ את הקישור למי שמעוניין להצטרף - יהודי לא מענה יהודי 2
נכנסתי לקבוצהמיכל318
ניראלי אני יברח מישם, ניראלי היא רק של בנים
היא לא. אני גם שם..לעבדך באמת!
וחוצמיזה רק המנהלים שולחים, זה סבבה.
אה 👍מיכל318
זהו, עכשיו אני "מתנחלת"😍
פחיק.. זה לא ממש עובד ככה..לעבדך באמת!
לפחות יש את הרצוןמיכל318
זה חשוב. ממש.!לעבדך באמת!
וכך זה נראה...לעבדך באמת!

..לעבדך באמת!
ברגעים אלה מתקיימת הפגנת תמיכה וחיזוק בעצורים. במקום נמצאים מעל 100 חברים ובני משפחתם של העצורים.
נמשיך לעדכן לקראת סוף הדיון.
מצ"ב תמונות מההפגנה.
קרדיט: אברהם שפירא
פרק תהילים לשלום הקטינים-לעבדך באמת!

וואי זה מקומם.יומנים נשרפים

אחרי שמערערים על כל הפרשיה של דומא הם חוזרים על זה.

יפה

עולם כמנהגו נוהג.לעבדך באמת!
מעוות משהויומנים נשרפים

נק' אור קטנהיומנים נשרפים

מההפגנות של דומא יצא זוג נשוי 

הילדים שלייומנים נשרפים

חח מה מי הםלעבדך באמת!
סתם..יומנים נשרפים

חברה שלי...

לא נראלי את מכירה

נו מי? אולי אני כן..לעבדך באמת!
חח אבל זה אאוטינג בשבילייומנים נשרפים

תגידי בפרטי..?לעבדך באמת!
זה שלה אם אני רוצה לחשוף את עצמי גם אלייך חחיומנים נשרפים

אופס.. מחילה.. 😶😅לעבדך באמת!
חח אין לך מה להתנצליומנים נשרפים

את לא תכירי אותי בעיקרון

השאלה אם את יודעת מאיפה אנוכי מגיע וכו'

מוזמנת לאישי נדסקס קצת

אני מכירה?כבתחילה
מי הם?כבתחילה
ממיומנים נשרפים

החברה שלי שאמרתי לך שגרה איפה שאת..

קטעים.. לא ידעתי שהם היו בהפגנותכבתחילה
פחח זה היה מזמן. כשגם אני הייתי מגניבה וכויומנים נשרפים

את בעצם טוענת שהשבכ סתם נפל עליהם משום מקום?נילס.
אני בספק...

יש לך ראיות?
בתור מה אתה פונה אלי ידידי הצעיר?לעבדך באמת!
אני בסהכ מניחה פה דברים, זהו.
אני מניח שלידידתי הוותיקה יש אחריות מסויימתנילס.
והיא לא תזרוק סתם קונספירציות לאוויר...
אני רק הנחתי בהנה מספר שורות מילים ותמונות.לעבדך באמת!
זהו.
לא ייצגתי דעה😁
אז את עומדת מאחורי המילים שלך או לא?נילס.
לא ממש הבנתי ..
זה כבר חשודמיכל318
חשוד במה? שכל עוד אין סיבה מוצדקת אני מאמין לרשויות ?נילס.
חשוד שאתה חונימיכל318
אה זה.נילס.
לא חשוד, אבל גם.מיכל318
אני בדיוק יושבת האמת..לעבדך באמת!
תשובה מעולה! אני אהבתי!נילס.
אנחנו ששים ושמחים לשמוע.לעבדך באמת!
תודה על המידע. אשתמש בעת הצורך...נילס.
אתה של חוני?לעבדך באמת!
שאלו את זה כבר.נילס.
עניתי שלא חשוב מה אני יענה אתם לא תקשיבו
אני נמנע מלהביע דיעה בנושא.
כולי קשובה.לעבדך באמת!
כבר סיכמתי עם חוני שלא מביעים דיעה בנושאנילס.
ואני לא מתכוון לשבור לי את המילה...
ידעתימיכל318
חח חוני חוני חוני..לעבדך באמת!
אם את אומרת כנראה את צודקתנילס.
בהצלחה
אבאא תרחם!! |זועק| מה זה העולם המעוות הזה? משעמם להם?!מילי דשטותא

ותודה רבה על העדכונים!!

אין על מה.לעבדך באמת!
וכן, אבא תרחם.
אממ...מיכל318
חברה שלי מכירה אחד מהם, היא אמרה לי שהוא "חתן של גיסי",
מזה חתן של גיסי?🤔
שלגיסה יש אחות שנשואה לו..לעבדך באמת!
אבל זה לא הגיוני.לעבדך באמת!
כי הם קטינים
כן...מיכל318
עכשיו רק הבנתי שהיא התכוונה ביכלל להוא שהיום השתחרר מישם...
רבותי הקדושים והאהובים-לעבדך באמת!

כן, ראיתי את הסרטון..מיכל318
כל יום הוא מעלה לקבוצה סיכום יום...
אבל תודה!
איזה מתוקים הילדים האלה שיואומיכל318
סרטון של אבא של צבי נריה:לעבדך באמת!

...מיכל318אחרונה
דוברות המשטרה (מחוז ש״י):

*היום, הוגשה בבית משפט השלום בראשון לציון הצהרת תובע נגד חשוד (קטין) בחשד לביצוע עבירות ביטחון חמורות.*

בתום חקירת נסיבות מותה של עאישה ראבי תושבת בדיא, שהתרחש בתאריך 12.10.2018 סמוך לישוב רחלים, חקירה שנוהלה במשותף על ידי משטרת ישראל ושירות הביטחון הכללי, הועבר חומר החקירה בימים האחרונים לעיון והחלטת פרקליטות מחוז מרכז שליוותה את החקירה מראשיתה.

בתום חקירה מורכבת, מקצועית ויסודית, שכללה ביצוע מגוון רחב של פעולות חקירה במטרה להגיע לחקר האמת, ובהתאם להחלטת הפרקליטות, היום הוגשה בבית משפט השלום בראשון לציון הצהרת תובע נגד החשוד שנעצר (קטין) בגין עבירות ביטחון חמורות.

*בהתאם לבקשת המשטרה מעצרו של החשוד הוארך ע״י בימ״ש עד לתאריך 20.1.2019,*
*ובימים הקרובים בכוונת הפרקליטות להגיש נגד החשוד כתב אישום.*

--------------------------------------------------------------
*למען הסר ספק, קיים צו איסור פרסום על כל פרט מפרטי החקירה וכל פרט העלול לזהות את החשודים ותוקפו עד ליום 20.01.2019.*
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?
בואנה מה נהיה פה כל היום מבקשים סרטיםשִׁירָה

לכו לחפש במקומות אחרים או שאל תחפשו בכלל

מההוולטרוןאחרונה
קפוץ לי

אולי יעניין אותך