לפי מה שאני רואה- שגיאות כתיב אצל התלמידים זו ממש תופעה![]()
אתם מתעסקים עם זה או מוותרים מראש?
אם אתם עושים משהו- מה אתם עושים עם זה? אשמח לשמוע רעיונות איך לעזור ולקדם את התלמידים בתחום הזה (שאני מרגישה שדי זנוח..).
לפי מה שאני רואה- שגיאות כתיב אצל התלמידים זו ממש תופעה![]()
אתם מתעסקים עם זה או מוותרים מראש?
אם אתם עושים משהו- מה אתם עושים עם זה? אשמח לשמוע רעיונות איך לעזור ולקדם את התלמידים בתחום הזה (שאני מרגישה שדי זנוח..).
אני אכן שואלת על יסודי. לא כל כך הבנתי את כל המושגים שכתבת כאן. בעצם לפי מה שאת שכותבת, אני לא אמורה לטפל בזה? או שכן מטפלים ביסודי?
תודה רבה על ההסבר המפורט. עכשיו הבנתי יותר..
1. האתר "הכתבה" מאד מומלץ לעבודה על שגיאות כתיב. כותבים בגוגל את המילה "הכתבה" ובוחרים את האפשרות הראשונה שיוצאת. במקרה הצורך- ניתן לבקש מההורים שיתרגלו עם התלמידים בבית באתר הזה. האתר חינמי.
2. יש דבר נוסף- די ידוע- בשפה העברית יש קבוצות של מילים, למשל: מילים רטובות- מילים שקשורות למים תמיד יהיו באות ט- למשל: מטריה, מטר, ממטרה, אמבטיה. מילים של טבע- באות ע- עץ, גזע, עלה. מילים של משפחה באות א- אבא, אמא, אח, אחות, סבא, סבתא ועוד ועוד.
- באתר "הכתבה" ניתן לתרגל גם את קבוצות המילים האלה.
- באינטרנט אפשר למצוא פירוט של הקבוצות.
- אם את רוצה- תכתבי לי את המייל שלך ואשלח לך קבצים עם הקבוצות.
אני שמעתי שאומרים שכדאי לעבוד עם התלמידים על מילים נפוצות, כמו: אז, על, אם, הוא, היא, אני. לעשות על המילים האלה הכתבות, לתלות אותם בכיתה, ולעשות הכל כדי שהמילים האלה יהיו להם בראש, ואז אוטומטית ירדו הרבה טעויות..
נראה לי שאתחיל לעבוד עם הדברים שכתבתם לי. אולי רק עם חלק מהילדים. נראה. תודה.
יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?
אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.
לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/