יומיים לאחר מכן בדיקת הריון חיובית עם פס על גבול הדימיוני יום למחרת הפס התחזק אך אחר כמו שעות שוב דימום חום אדום לסירוגין נלחצתי התקשרתי למוקד אמרו לי לבוא להבדק (למרות שאני עדיין לפני איחור וידעתי שאין עוד מה לראות) הגעתי, רופאה תורנית אחרי הרבה זמן המתנה קיבלה אותי ישר בלי יותר מידי לתת סיכוי להריון הזה אמרה שרוב הסיכויים זה כימי או הריון מחוץ לרחם( עוד לא עשיתי בטא) עשתה לי בדיקת אולטרסאונד וגינלי ומצאה נוזל לי השחלה ונוזל מחוץ לרחם טוענת שזה יכול להיות הריון מחוץ לרחם ואני בסכנת חיים לעלות לאשפוז..
בפאניקה והמון דמעות עליתי למייון ושם בככלללל לא הבינו על מה כל המהומה .. עשו לי בטא ויצא 13(!!!!!!!!!) אמרו לי שזה הריון מאוד מאוד מאוד צעיר אבל אין לדעת צריך לראות הכפלה אפילו מאוד היו בשוק בכלל הצלחתי לזהות את ההריון ככ מוקדם
נבדקתי עי רופאה ונאמר לי שהמון הריונות מתחילים עם דימום חום כזה וגם ממשיכים באופן תקין ובריא ואין מה לדאור להריון מחוץ לרחם כי זה נוזל שכניראה מתוצאה של ביוץ בצד ימין וזה קורה המון גם ללא קשר להריונות .
שיחררו אותי הביתה עם הוראות של לבדוק פעמיים הכפלה ותקווה שביום ראשון כבר תהיה בטא 100
יש לי עדיין מידי פעם מעין הפרשה קטנה חומה כמו פירורית כזו ממש ממש חלשה לא משהו מדאיג יותר מציק זה יותר נראה כמו שאריות של דימום כלשהו שהיה אבל עדיין לא פפסק..
וככה גיליתי שאני בהריון , ממש לא היה לי זמן בכלל לשמוח יותר לדאוג, אני ובעלי יותר בשוק מאשר מעכלים שזה בשורה משמחת. כל מה שדימייניתי על האושר בלמצוא בדיקה חיובית לא היה הכל התמלא פחדים וציפייה לבטא מטפסת בעזרת השם!
למישהי יש סיפור מועדד על הריון שהתחיל בבטא נמוכה עם דימום חום ויצאה עם תינוק בריא???
יש לציין שאני כרגע רק14 יום מהביוץ היה לי ביוץ מאוחר בסביבות יום 20 למחזור ..
בנוסף יש לי מידי פעם כאב עמום בגב ודקירות ברחם.. זה תקין?