יום השואהשלומית16

חשוב ביותר!!!!!!

יום שלישי הקרוב יום השואה. ביום זה נערך טקס ביד ושם לתנועות הנוער.לכל תנועה מוקצבים 40 מקומות.

לתנועה ממש חשוב שנצא .נראה לי שאחרי אתמול אני לא צריכה להסביר למה....

מטעמי צניעות הוחלט שמהתנועה ייצאו רק בנות.לכן כל הבנות שרוצות ויכולות מוזמנות להרשם אצל הקומונרית שלהם.

הטקס מתחיל ב13.30 וייגמר בערך ב-19.00. חשוב ממש!!!!!!!!!!!!!

לכל החב"א שביננו זה מיועד לחב"ב בלבד...

תנועות הנוער.123

אם זה טקס המיועד לתנועות הנוער, ובין תנועות הנוער יש 3 תנועות נוער דתיות (וכן יש את בית"ר שחלק גדול בה דתים), אז מדוע ולמה הטקס אינו כשר לבנים? מזמינים אותנו, ונותנים לנו לאכול טרף??

בצ"ל אריאל!

בגלל שאריאל תנועה נפרדתשלומית16
והאירוע לא יהיה נפרד הבנים והבנות לא יכולים לצאת לאותו אירוע ביחד...
רגע, עצרו שניה!רחלי ברק

שמעתי השבוע, ואני לא יודעת מה המקורותץ של זה בדיוק לכן אני לא בטוחה אני רק רוצה לשאול מה אתם יודעים על זה.

שמעתי שיש בעיה עם זה שיום השואה 'נחגג' (לא מצאתי מילה אחרת..) בחודש ניסן בגלל העניין הזה שלא מספידים אז, והרבנות התנגדה לכך שזה יהיה בתאריך הזה אבל הממשלה התעקשה בגלל שבכז' בניסן היה מרד גטו וארשה.

מישהו יודע אם זה נכון בכלל? מה שעתכם על העניין זה?

בצלב"א

דיון עתיק.123

ראש הישיבה שלי אמר שזה בסדר, שאפשר לקיים את יום השואה ביום שבו עמ"י קבע אותו (הרב קצת הרחיב בנושא, ונתן מס' טעמים מדוע זה בסדר).

בצ"ל אריאל!

ממלכתי.שמעון
שטויות.עוזיה

לא קשור בעליל.

ובמחילה מכבוד האנשים פה, תפסיקו לסווג את כל העולם ב ממלכתי - פנאט, שמאל - ימין, דתי - חילוני - חרדי, אריאל - בני עקיבא, ותמשיכו את השאר לבד.

עוזיה אתה חסר חוש הומור.שמעון
או לפחות לא בצחוקים. תתעדכן (במה שקורה ביני לבינו)
ממלוכ(ת)י.123

איני כפוף להגדרות הקטנות האלה, אני הרבה מעל זה;)

תבוא לשיעורים שלנו ב"אורות", ותיבהל מכמות הממלכתיות שאנו אוכלים שם.

בצ"ל אריאל!

כן, זה נכון.אנונימי (פותח)
ולכן הרבנות הראשית קבעה את עשרה בטבת.
אירוע ביחד.123

איך זה שהיתה תקופה שאיזה מישהי קיבלה פלא' של התנועה על מנת להיות בקשר עם הרכזים/ות, שהסניפים יצאו להפגנות למען צפון השומרון וגוש קטיף ושיעשו כל מיני פעילויות למען א"י? הרי ההפגנות לא היו נפרדות, ותנועת אריאל היא תנועה נפרדת??

אפשר להגיע לאירוע ושהאריאלניקים לא ישבו ליד האריאלניקיות.

אז ע"מ שההנא"ר תהיה מרוצה, אם אני רוצה להגיע לאירוע הזה עם חולצתנועה, אז עדיף שאגיע עם חולצה של בנ"ע ולא של אריאל?

בצ"ל אריאל!

ת'אמת אין לי מושגשלומית16

אני שמעתי ת'החלטה בדיוק כמוך! אתה מוזמן להתקשר ליוסי/עינת ולמחות בכיף!

תהנה ותמסור ד"ש חם.

שמיעת ההחלטה.123

אני שומע רק עכשיו שזה מיועד רק לבנות התנועה (הזכירו את זה במליאה ופספסתי?).

בצ"ל אריאל!

כן.שלומית16

עינת עמדה ממש בסוף מרוב שהיה בלגן כנראה לא שמעת.

היא הודיעה על הטקס והדגישה שהוא מיועד לבנות בלבד.

דרך אגבשלומית16
גם שנה שעברה זה היה רק לבנות התנועה זה לא חידוש.
בנות התנועה.123

הדברים האלה נעשים ע"י הבנות, בגלל שהם יותר רציניות (ולא צריך להגיע לטעם של צניעות).

ומה בדיוק לא צנוע אם יגיעו 20 בנים ו-20 בנות?

(אם היו שואלים את רב הסניף שלנו, את מי לשלוח לטקס הזה, הוא היה אומר לשלוח לשם רק בנים).

בצ"ל אריאל!

למה אתה חושב שזה לא מטעמי צניעות?שלומית16

ועוד יותר למה נדמה לך שבנות יותר רציניות?

אולי אפשר לנמק את זה כביטול תורה

צניעות.123

אפשר להכניס לפה את הטעם של צניעות, אך הגיוני שהטעם העיקרי הוא שההנא"ר רוצה שיהיו שם נציגים של התנועה, והיא חוששת לתת את זה לבנים.

איזו בעיה של צניעות יש פה? (הרב של הסניף שלנו היה אומר שזה לא צנוע שבנות ילכו לדבר כזה).

בצ"ל אריאל!

אני מנסה להביןשלומית16
למה יש סיבה לחשוש לתת את זה לבנים?
הברזה.123

כי מאוד הגיוני שהבנים בסוף יחליטו שאין להם כוח ל"שטויות" האלה, והם לא יטרחו להגיע.

בצ"ל אריאל!

סוף המליאה.123

בסוף המליאה העדפתי לדבר עם שמעון על דברים ברומו של עולם, מאשר לבזבז את הזמן על קשקשנות לשמה (בלי ח"ו כוונה לפגוע באותם חבר'ה רציניים שהשקיעו על הרמת המליאה, שלהם מגיע המונמון שכוייח!!).

בצ"ל אריאל!

הקפצונת....שלומית16

בנות-רק רציתי להזכיר שמחר הטקס ולהפתעת כולם בצורה הכי לא צפויה עוד לא מילאנו 40 מקומות...

אז י'אלה מי באה?

אני...ענת=)

בעז"ה יגיע, למרות שאני יאחר ככל הנראה וגם לא בטוח שאשאר במשך כל הטקס. (זהו המצב כשאת שמיניסטית עם פול מתכונות על הגב! ממש כואב!)

אבל אם אני עושה מאמץ להגיע מפני שזה חושב! גם אתם יכולים להשתדל ולהגיע!

ורק עוד עידכון קטן, "יד ושם דחתה" את הטקס לשעה: 14:30

אני.123

אז לבנים של תנועת הנוער אריאל אסור להגיע?...

בצ"ל אריאל!

מי שמגיע, אוסרים אותו!רחלי ברק

מה זה אסןר להגיע?!, יהיו שם עוד מלא אנשים שלא קשורים לתנועת אריאל... זה טקס מעורב מלכתחילא....

פשוט אל תסתבוו ליד בנות מהתנועה (הערה שנראת לי מיותרת לגמרי...)

בצלב"א.

תנועות נוער.123

זה טקס שמיועד לתנועות הנוער, ולתנועת אריאל יש 40 מקומות שמיועדים לבנות, אז כנראה שאגיע עם חולצה של בנ"ע...

בצ"ל אריאל!

אתה רציני?רחלי ברק

למה עם חולצתנועה של בנ"ע?

חולצתנועה זה בשביל הגאווה התנועתית.. אם יש לך מחסור בחולצות, נארגן איזה מגבית... רק תגיד!

בצלב"א.

אני מתלוצץ.123

הרי עם חולצתנועה של אריאל אסור לי להגיע, כי רק לבנות מותר להגיע עם החולצה הזאת (לא ראית מה שלומית רשמה בשם ההנא"ר?).

יש לי מחסור במקום, בשביל לאחסן את כל חולצות התנועה שיש לי...

חולצתנועה של בנ"ע אני לובש רק בפורים כאשר על ראשי כובע מצחיק, ואני אומר שהתחפשתי לליצן;)

בצ"ל אריאל!

לרגע נבהלתי...רחלי ברק

לגבי הנתונים המדאיגים לגבי החולצותנועה שלך, ולי בכל זאת כדאי שתבקש ממישהו שיביא לך איזה כמה חולצות...

בצלב"א.

מצידי תגיע עם חולצתנועה.שלומית16
יהיה מצחיק לראות את  התגובה של ההנא"ר.
שירה מעורבת.123

שמעון בדק מדוע הגזענות הזאת ש"אין כניסה לבני אריאל" (זו תחילת השמדת המין הגברי בתנועה...), והתברר שהכשרות שם בעייתית - שירה מעורבת של בנים ובנות.

בצ"ל אריאל!

תקשיבו לעצמכם.דינמית

בנים: הטקס הזה לא לכם נקודה. אם הטקס היה לכם לא הייתם באים אבל עכשיו שזה רק לבנות אתם מתחילים למחות? יאללה תלמדו תורה לעילוי נישמת האנשים שמתו בשואה ואנחנו הבנות נייצג גם אתכם בטקס. ורק שתדעו: שבת נצח הר נוף הולכות להפגיז בבנות (נראה לי...) אז ניפגש בטקס

זה ברוח יום השואה?רחלי ברק

כל הביטויים ה'עליזים' האלה?

תספרו אח"כ איך היה בטקס...

בצלב"א.

חזרתי מהטקס....שלומית16

לפני הטקס היה סיור ממש ממש יפה.טרחו להביא לנו מדריך דתי כך שדיברנו גם על כל הקטע של אמונה וכו'

אח"כ היה הטקס-

{אליעד אתה צודק היה שירה של בנות וכו' ואני ממש לא מבינה איך ישבו שם בנים דתיים...(דוגרי- התביישתי בשבילם..)גם תחשוב על זה- התחלקנו לקבוצות לפי תנועות נוער זה היה יכול להיות בעייתי אם היו שם גם בנים.}

בטקס כרגיל היו קצת נאומים קצת דיבורים וקצת שירים לא משהו מיוחד....

אין לי עוד כח לפרט אם יש שאלות אתם מוזמנים.

לילה טוב!

אוף!ענת=)

ממש רציתי להגיע אך ברגע האחרון הודיעו לי שצריכים אותי בבית.

גם בסיור שהיה יום הקדיש הכללי ב"יד ושם" התחלקנו לפי התנועות ולכן הבנים לא יצאו. סליחה הסיבה שם היתה אחרת (היה אמור להיות להם סיור בנפרד כך משהו עם יד ושם השתבש ולא יכלו להוציא אותם בנפרד.)

כמה הגיעו מאצלנו? ומאיזה סניפים?

היינו בערך 30 נראה לי...שלומית16

פג"ז,הר נוף,שעלבים,ראשון,בת ים,רחובות,מעלה אדומים,אלון שבות,קרית ארבע.

אני מקווה שלא פספסתי מישהו אין לי כוח למות.....

ואוו!ענת=)

עכשיו אני יותר מבואסת שלא הייתי!

אני יודעת על פאתח שהגיעו גם. - שכוייח לכולם! זה ממש מעלה את הגאוה התנועתית בעיניי!

פאתח הגיעו?!מוריונת
מי???
בדיוק רק מיכל!שלומית16
כל הכבוד לה ממש!
מלכה!!!!מוריונת
אני לא מביןראשון_בנשמ"ה
למה אתה כ"כ רוצה להגיע לטקס הזה? לא עדיף כבר ללמוד תורה לע"נ הנרצחים?
מישהו פה לא אוהב טקסים חוץ ממני?מור ואנונו
חמודה!שלומית16

זה טקס יום השואה...טקסים כאלה לא קשורים לאהבות ...

חשוב ממש לבוא אליהם גם אם שונאים טקסים.

לילה טוב!

אני התכוונתי בכלליות...מור ואנונו
אז זה סתם היה תקוע בשרשור.....שלומית16
לא נורא! דוגרי צודקת טקסים זה דבר מעצבן מעיק ודורש ריכוז.
כן,מוריונת

אבל לא לבוא לטקסים שכלאה בגלל סיבות כמו פחד ולא נעים זה קצת אגואיסטיות..

תחשבו על זה-בשביל שאני אל אפחד אני לא בא לראות פחד של אחר.

הרי בימינו הדבר היחיד שיכול למנוע את זה לקרות שוב (בלי קשר לזה שהכל כמובן בידים שלו יתברך..)זה הידע שלנו והרצון העז שלנו לצעוק כל יום שלא ניתן לזה לקרות שוב!!!
הרי תחשבו בעוד בערך 20-30 שנה (ואני מאוד לרגאית..)לא ישארו כמעט מהדור הזה לספר וכל התפקיד הענקי הזה של לספר לדור ודור ולא לתת לעולם לשכוח יהיה מוטל עלינו!!!

בואו לא נזניח את השליחות שלנו,מי שהיה שם ומי שלא,תתענינו!!!!באמת!ראינתיאת סבא שלי לפני בערך 4 שנים והיום אני כ"כ שמחה שעשיתי את זה כי לצערי הוא כבר לא מסוגל לספר...תחקרו ,תתענינו ותזכירו לעולם שלא ניתן לזה לשוב!!!

חיים ארוכים!

בצלב"א...

(נ.ב-סליחה על האורך...היתי צריכה לפרוק את זה...)

האמת שאני ממש לא אוהב טקסיםראשון_בנשמ"ה
זה נראה לי סתם חסר מטרה. במקום טקס על יום השואה אפשר לשמשל לשמוע שיחה של ניצול שואה. אבל זה חשוב בשביל הרישמיות.

אם היו צריכים שבנים מהתנועה יבואו אז הייתי בא אבל סתם ככה אני לא רואה סיבה להתעקש לבוא לטקס כזה.
בני התנועה.123

השאלה מדוע ההנא"ר לא רוצה שיבואו בנים.

יותר חשוב לי שההנא"ר לא תתנהג בצורה אטומה, מאשר לבוא לטקס הזה. אם הטקס היה צנוע, וההנא"ר היתה אומרת שרק בנות יגיעו בשביל שלא יהיה חשש שאריאלניק יראה בטעות אריאלניקית, הגיוני מאוד שהייתי מגיע בכוונה...

בצ"ל אריאל!

אם...ענת=)

אכן הטקס הייה עפ"י גידרי הצניעות הוא היה נעשה בהפרדה, ואם זה הייה כך לא נראה לי שהתנועה היתה מונעת מהבנים להגיע.

לדעתי עשו לכם טובה ענקית שאמרו לכם לא לבא.

אני התביישתישלומית16
בשביל הבנים הדתיים שישבו שם...
מרחיק לכת, אה?רחלי ברק

יכול להיות שיש פה קולות של מרד מצידך?...

חבל כי נראה לי בונים עליך בתנועה...

סתם, בעייני זה גם קצת מעאפן מבחינה אידיאולוגית הקטע הזה שבנים לא יכולים להגיע לטקס כזה בגלל הבנות. אני אישית מסכימה עם זה.

בצלב"א.

יחי המרד!!123

מרד?? אני?? טוב, אולי קצת;)

לפעמים עולים בתנועה כל מיני קולות פאנטים מידי, אז רצוי להשתיק אותם כמה שיותר מהר, ע"מ שח"ו לא נהפך לתנועה של מלאכים;)

בונים עלי בתנועה?? הם רוצים שאני אהיה איזה מזכירה, או משהו כזה? כי ליותר מזה איני מוכשר מעצם בריאתי...
ברור לי שב"ה בשנים הקרובות אני יושב בישיבה, ולא משחק יותר מידי עם התנועה, עם כל החשיבות שיש לה, ועם כל הערכתי ואהבתי אליה...

בצ"ל אריאל!

אין ספק...רחלי ברק

מזל שיש בצד של הבנים גם אנשים שירגיעו את הקטע של ה'אובר דוסיות'...

מלאכים? אנחנו? אה, קטן עלינו...

מה אתה נסחף עד כדי מזכירה?! אתה מחזיק מעצמך, אה?! כולו היה צריך מישהו שינקה בערב/לילה/לפנות בוקר אחרי שכולם יוצאים מההנהלה...

בצלב"א.

|צוחק בקול|123

מעניין לעניין באותו עניין (סתם ככה: "מעניין לעניין באותו עניין", זה ביטוי המופיע בש"ס. לי ידוע על פרק ראשון במסכת קידושין) - יש השנה בני/בנות שירות בתנועתנו?

בצ"ל אריאל!

תמשיך לצחוקרחלי ברק

כי עוד מעט תתחיל לבכות אחרי השאלה שלך...

זה משעשע כי בדיוק סיימתי לדבר עכשיו עם רונית והבנתי שאין כ"כ הרבה ככה שאם אתה מחפש שירות לאומי באיזה סניף... נוכל למצוא לך מקום....

בצלב"א.

חבל...123

בניתי על להיות מנקה, ועכשיו אני מבין שלא תהיה לי יותר מדי עבודה...

בצ"ל אריאל!

קורע לב..רחלי ברקאחרונה

לא תהיה לך עבודה פשוט בגלל שיש כ"כ הרבה בנות שירות בתנועה שאין מה לעשות איתם אז ההנהלה שוקלת לשים אותם בתור מנקות...

אליעד, בטוח שנמצא בך כישורים אחרים חוץ ממנקה...         טוב, נכנעתי. אין.

היא אמרה את זהראשון_בנשמ"ה
גם ממש לפני שהתחילו ההצבעות
אני הייתי שםמייק

והיה ממש יפה הסיור בהתחלה, אבל אח"כ בטקס,

לא הבנתי מה אנחנו עושות שם, זה לא היה נפרד

ומזל שהבנים של התנועה לא היו שם,

ואני יודעת שגם הבנים של עזרא שהיו שם

התבאסו על זה שהם הגיעו...

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך