אני עושה סטאג' בשתי בתי ספר יסודיים, עם שתי מקצועות, שתי מנהלות (כי זה 2 בתי ספר) (ללא ספרי לימוד) במצב שאני צריכה להמציא הכל ! ובעיות משמעת מטורפות בכיתות פשוט בימים שאני מלמדת (כי יש ימים שלא אני במשרה חלקית בסטאג') אני חוזרת מבואסת ומתוסכלת הבייתה וממערכת החינוך . הייתה לי היום שיחה קצרה עם מנהלת ושפכתי שם את ליבי קצת בעניין בעיות משמעת ( כי מותר לי) צפיתי שהיא תאמר מילים כמו" אני מבינה אותך זה לא קל, יהיה בסדר את חדשה , אני פה,אני לא מצפה ש.., כי את עדיין חדשה " כמו בכל מקום שאתה חדש וחסר נסיון ולא שמעתי משהו בסגנון פשוט כלום. אני חדשה ממש אחרי לימודים אין לי כלים ידע והלווו אני רק בשנת סטאג' ובטח לא מורה של שנים או נסיון , ושוב רק בשנת סטאג' קצת פייריות,קצת הוגנות אבל הרגשתי ממנה רק ציפיות וקרירות לא נעימה במיוחד לאור מה שאני מרגישה שאני מתאמצת גם בבית וגם בכיתות ועושה ומתמודדת איתו בכיתות וגם מילים כאלה שלא מחבקות ותומכות שזה היה צריך להיות הכי הגיוני שיבינו את עניין החדשות וחוסר הנסיון פשוט רוצה לעזוב את הסטאג' הנוכחי שהתחלתי בנובמבר ואני שואלת בבקשה מישהו יודע איפה האפשרויות לעשות סטאג ,אולי לא דרך משרד החינוך, מסגרות שונות, דרך אחרת לסיים איכשהו את הרישיון הזה בבקשה תאמרו לי .
סטאג' במקום אחרtali1
אני עושה סטאג' בשתי בתי ספר יסודיים, עם שתי מקצועות, שתי מנהלות (כי זה 2 בתי ספר) (ללא ספרי לימוד) במצב שאני צריכה להמציא הכל ! ובעיות משמעת מטורפות בכיתות פשוט בימים שאני מלמדת (כי יש ימים שלא אני במשרה חלקית בסטאג') אני חוזרת מבואסת ומתוסכלת הבייתה וממערכת החינוך . הייתה לי היום שיחה קצרה עם מנהלת ושפכתי שם את ליבי קצת בעניין בעיות משמעת ( כי מותר לי) צפיתי שהיא תאמר מילים כמו" אני מבינה אותך זה לא קל, יהיה בסדר את חדשה , אני פה,אני לא מצפה ש.., כי את עדיין חדשה " כמו בכל מקום שאתה חדש וחסר נסיון ולא שמעתי משהו בסגנון פשוט כלום. אני חדשה ממש אחרי לימודים אין לי כלים ידע והלווו אני רק בשנת סטאג' ובטח לא מורה של שנים או נסיון , ושוב רק בשנת סטאג' קצת פייריות,קצת הוגנות אבל הרגשתי ממנה רק ציפיות וקרירות לא נעימה במיוחד לאור מה שאני מרגישה שאני מתאמצת גם בבית וגם בכיתות ועושה ומתמודדת איתו בכיתות וגם מילים כאלה שלא מחבקות ותומכות שזה היה צריך להיות הכי הגיוני שיבינו את עניין החדשות וחוסר הנסיון פשוט רוצה לעזוב את הסטאג' הנוכחי שהתחלתי בנובמבר ואני שואלת בבקשה מישהו יודע איפה האפשרויות לעשות סטאג ,אולי לא דרך משרד החינוך, מסגרות שונות, דרך אחרת לסיים איכשהו את הרישיון הזה בבקשה תאמרו לי .
אוי!! אוי!! אוי!!עזרה!!!
איזה סבל! נשמע ממש קשה! יקרה! איזה כואב שנפלת על כזו מנהלת בתחילת הדרך שלך!!
אני ממש מבינה את ההחלטה שלך לעזוב.
אני לא בקיאה בכללים של הסטאז, אבל ממה שהבנתי זה לא יכול להיות דרך עמותה, אלא רק דרך המשרד. תבדקי טוב לפני שאת עוזבת. מדריכת הסטאז במכללה בה למדת אמורה לדעת את כל הכללים ולענות לך על השאלות.
לא רק המנהלתtali1
איך אומרים אם הייתי מלמדת בכיתה קטנה, עם מנהלת אחת,בבית ספר אחד, עם ילדים יותר פשוטים דיינו אבל לא וזה רק מקשה אולי זה פשוט לא שווה את זה.
מקווה שיש דרך אחרת לסיים את הרישיון.
נורא שמורים חדשים עוברים כאלה דברים קשיםמורה-
ב"ה יש היום מודעות גבוהה לקליטה של מורים חדשים, וכל כך עצוב שיש עוד מנהלים ובתי ספר שלא עושים כל מאמץ לעזור ולהקל עליהם.
הכי נכון לפנות למכללה שאת נמצאת שם, כמו ש@עזרה!!! כתבה לך. לא כדאי שתפסידי את הסטאז כי מישהו פה כתב לך משהו שהוא לא מדוייק. כדאי לך לבדוק את זה עם אנשי מקצוע שיודעים היטב את הפרטים של מקומות העבודה שלך והזמנים.
מערכת לא תומכתtali1
באמת כואב לקרוא!חי(נ)וך
את כל כך מקסימה! משקיעה כל כך, ובאה עם כל כך הרבה רצון טוב, אבל נפלת על סביבה לא תומכת.. וזה מאד מאד קשה!! הרבה יותר קשה משנה ראשונה רגילה, שגם ככה היא קשה ביותר.
כמו שהמליצו מעלי- הכי כדאי שתפני למכללה שלך ודרכה תבררי מה את צריכה לעשות כדי לקבל את הרשיון, במקום שיהיה לך טוב!!
פניה למכללה?tali1
למי במכללה? מה הם יכולים לעזור?
בהחלטחי(נ)וךאחרונה
אם את עושה סדנת סטאז' אז יש את המרצה שמעבירה אותה, והיא בהחלט כתובת. אם היא לא תדע לענות לך- תכלי לבקש שתפנה אותך למי שכן יוכל לעזור לך.
בנוסף, בכל מכללה יש מישהו בתפקיד גבוה יותר שמרכז את כל הנושא של הסטאז' והוא גם עומד בקשר עם הגורמים הארציים, משרד החינוך וכד'- כדאי לך לברר מי זה ולהתייעץ איתו. בד"כ הם ממש מומחים לנושא הזה ויוכלו לענות לך על כל השאלות שהעלית פה בשרשורים השונים.
הם יוכלו גם להסביר באילו מוסדות תוכלי לסיים את הסטאז' וכד'.
ממש בהצלחה!
לא צריךמשהאחרונה
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard
יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?
אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.
לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/