אפשר להפסיק לצעוק על תלמידים?אנונימי (פותח)

אני מנסה להכנס רגועה לכיתה, לענות בשלווה וללמד בנחת. עד שהם מתחילים להפריע ולהשתולל, ואני אני מגיעה לטונים מאד מאד גבוהים. אני באמת מנסה, וכל פעם מקבלת על עצמי להשתדל יותר, אבל זה מחזיק פחות משיעור כל פעם.

השבוע קיבלתי שתי שיחות טלפון מהורים על זה שהילדים מתלוננים שאני צועקת הרבה, וגם התלמידים אומרים שאני צועקת הרבה. אבל אני לא מצליחה להשתיק אותם בלי צעקות. 

נראה לי שאני לא המורה היחידה בעולם שצועקת. אני שומעת הרבה מורים בכיתות הסמוכות שצועקים. 

הצעות איך להשתלט על הכיתה בלי צעקות יתקבלו בברכה. וסתם, מסקרנות- גם אתם צועקים על התלמידים?

וואו. שאלת השאלות!!עזרה!!!

עוקבת גם...

בכללי, למדתי שיש דרכים נוספות להשיג משמעת, ואני משתדלת לעשות אותן במקום לצעוק. אבל כמובן שלא תמיד זה הולךלא

זה באמת לא פשוט..אנונימי (3)

זו אחת ההתמודדויות הגדולות שלנו כמורים וכהורים.. אז מוזמנת להפנות את השאלה הזו גם להורים.

נראה לי שצריך לא להבהל מזה שלפעמים אנחנו צועקים, אבל אם זה כל כך קיצוני או בתדירות גבוהה מדי, באמת כדאי לעשות מאמץ לשנות את זה. במיוחד אם כבר קיבלת כזה פיבדבק מהילדים וההורים.. אי אפשר להתעלם ממה שהם אומרים.

אפשר!מורה-

גם אני הייתי יותר צועקת בהתחלה ממש, אך החלטתי שאני לא רוצה להמשיך ככה. ועבדתי קשה על עצמי להפסיק עם זה. זה לא קל, אבל אפשרי.

מקסים! אהבתי!חי(נ)וך

לכאורה זה פשוט, כי גם ככה בכל שיעור יש את שלושת השלבים. אבל כשנותנים לזה שם ומסמנים את זה- זה עוזר לילדים לשים לב לזה, ולנו- להקפיד על כל השלבים. תודה!

עוד לא מורה בפועל אבל כמה דבריםקן ציפור
בס"ד
האמת שאצלי זה יותר בקלות כי יש לי נפש מאד רגועה ושקטה וזה משפיע חזרה לרוב.
בכל מקרה
הדבר הראשון שצריך הוא שכללי השיעור יהיו מובנים היטב וחדים כלומר ככל כחוק לא כהצעה ל"הצביע בבקשה" להקדיש לזה זמן שידעו שיש לך כללי בהנהגת הכיתה.
אפשר לדעתי אפילו להגיד לתלמידים קיבלתי בקשות מהתלמידים שלא לצעוק, על מנת שאוכל לא לצעוק אני צריכה מכם שיתוף פעולה (עזרה) שלא תפריעו ולכן אני קובעות את הכללים הבאים.
(זה סוג של בקשה שנותנת להם להיות אחריות וכשילד מרגיש אחריות הוא מתאמץ יותר לקיים כי מה שילד צריך זה את החוזק הוא יכול להשיג אותו או בהתפרעות(לרוב) או בלקיחת אחריות בהבנה שהשיתוף שלו הופך אותו למשמעותי.
כנ"ל אפשר אם יש תלמידים שקבעו מתפרעים לדבר איתם על העוצמות שלהם ומתוך אותם דברים להגיע שאת נותנת להם משימה שיקיחו אחריות לא להפריע בשיעור שלך.

עוד דרך שדורשת קצת סבלנות כשיש דיבורים וכאלה פתאום שותקים מסתכלים, זה לרוב מהר מאד הם שמים לב וזה מרגיש לא נעים שהשיעור הפסיק, זה גם גורם סוג של הערכה לשיעור שכיאלו הוא משהו טוב אני לא מנסה לדחוף לכם חומר יש פה דברים חשובים ואם אתם לא רוצים לא צריך אחכה..

מקווה שיעזור. המון בהצלחה.
תלוי בכיתה.me.
אבל צעקה זה רק פעמים נדירות ובשליטה ובא כתגובה מסויימת להתנהגות ספציפית כמו מכות. שם אני צועק.
וזה עובד כי זה משהו מיוחד לתלמידים..

אני לא צועק.
אין טעם בזה.

צעקה לא מועילה.
אם מבינים את זה זה מועיל.

אשמח להרחיב במסר איך הפסקתי לצעוק.לא בא לי לכתוב לכל העולם.
לא קל.......יוניסאחרונה

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך