השפלה למורה(ולציבור המורים) בתוך בעיתון!חיובית פי 2

התור כולל: ציטוטים כגון : המורה מלך המטומטמים, כצפוי המורה שיקר, והטופ: לשון הרע: התקשרתי לחברה וסיפרתי לה..

והכל ליד הילד- אז מה הפלא שילדים חצופים כשההורים שלהם כאלה.

ואיפה כל זה? בעיתון בשבע.

מוזמנים לראות במו עיניכם-

Etnachta826

תורה של גברת קרמרמן.

לדעתיעזרה!!!

קראתי את הכתבה. אמנם הציטוטים אכן צורמים, אך חשוב לקרוא את הכל, כדי להבין מה גרם לכותבת להגיב כך.

מדבריה נראה שמדובר במשהו מאד משמעותי שהמורה אמר לילד, והילד בגילו לא היה אמור לדעת, ולכן היא כאמא הגיבה ככה. כדי לגרום לילד להבין שהמורה אמר דבר שטות.

אני בכלל לא חושבת שהכותבת היתה מגיבה כך במקרים פחות חמורים.

פשוט באותו רגע היא הרגישה צורך עז להגן על הילד שלה, והיא עשתה את זה על ידי הורדת חשיבות המורה, כדי שהילד לא יקח את דבריו כקדושים.

אני באמת חושבת שאנחנו המורים לא מושלמים ואנחנו עושים טעויות. גם במקרה הזה המורה עשה טעות והכותבת, האמא ניסתה להגן על הילד ככל יכולתה.

לא מדובר על משהו גורף לדעתי אלא על מקרה חמור ספציפי.

קודם צריך לבדוק את הפרטיםמורה-

אני לא בקיאה בפרטים, אבל נראה לי שצריך לבדוק לעומק במה מדובר. הכותבת היא אישה יקרה מאד, שאני סומכת עליה שלא היתה כותבת סתם דברים.

היא בחרה לתלות את המורה בכיכר העיר.חיובית פי 2אחרונה

שתסגור את הסיפור מול המנהל.

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך