מנהלת שאומרת אני מאמין מסוים ובפועל..זוהרת בטורקיז
שלום לכולם התחלתי עבודה חדשה בבי'ס פרטי, שיטת מונטיסיורי מי שמכיר.
יש לציין שאין לי רקע בשיטה, אבל המנהלת החליטה לקבל אותי באמצע שנה כיוון שחיפשה מורה שתיכנס ללב התלמידים וכ-ו.
זה ב'יס פרטי שהורים משלמים הרבה כסף(!)
המשכורת ב'ה נחמדה ממש.
אני כל הזמן עם הכיתה מ8עד4, אין מערכי שיעור פרונטאחטים הכל על ידי משחקים וכ'ו.
העניין, שהמנהלת קצת מםחידה אותי... בהתחלה היא ממש התלהבה על המורה הישן ועכשיו שהיא מדברת עליו היא ממש מקצינה.
מרגישה שאני צריכה "להתחנף" אליה כדי שתאוהב אותי, שלא יקרה משהו והיא לא תרצה בי.
התלמידים ממש מתוקים ומתחיל באמת להתרקם משהו.

בפועל אני לא ממש עובדת איץן בשיטת המונטיוסרי.
ומתלבטת האם באמת אני מתאימה לשם?ההורים כן מרוצים , התלמידים גם, אבל מרגיש לי שזה לאוו דווקא המקום שלי.. וקצת כי מרגיש לי שאני מפחדת שיבוא יום והמנהלת תשנה את הדעה שלה כלפיי..
נראה לי שיש פה כמה נקודותחי(נ)וך

העבודה שלך נשמעת מעניינת ומאתגרת יחד זו שיטה מאד מיוחדת, ודי נדירה בארץ.

לגבי מה שהעלית בשאלה, כמה נקודות:

1. המנהלת ידעה מראש שאת לא באה מהשיטה הזו, ובכל זאת לקחה אותך. זאת אומרת שהיא יודעת בדיוק במה היא בחרה. למה את חוששת שפתאם היא תתחרט על זה?

2. את מרגישה שאת משתלבת עם השיטה בסך הכל, גם אם לא בכל הפרטים?

3. איך שאר המורים בבית הספר- הם באו מהגישה הזו, או שהם כמוך?

4. בד"כ אם הילדים וההורים מרוצים- גם ההנהלה מרוצה...

5. ושאלת המרכזית- מה את מרגישה? את! ולא המנהלת.. האם לך טוב שם? האם את משתלבת בכיף עם הדרישות? את רואה את עצמך ממשיכה שם עוד שנים? או שאולי יהיה לך טוב יותר רק לסיים את השנה הזו, ואז לעזוב?

זהו..אני רואה רת עצמי מסיימת את השנהזוהרת בטורקיז
ועוזבת.. ובאסה לי לשחוב ככה
למה?חי(נ)וך

- מה הסיבות שבגללן את חושבת לעזוב?

- ולמה מפריע לך שתעזבי? למה את רוצה להישאר?

נשמע טובעזרה!!!

סה"כ נשמע שהולך לך טוב, וההורים והילדים מרוצים, וגם המשכורת טובה.. אז למה לעזוב?

מסכימה^^אנונימי (2)אחרונה

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך