לצאת מהסטאג'tali1
מישהו יודע מה אני יכולה להגיד אם ברצוני לעזוב סטאג' (סטאג' קשה) ובכל זאת להשאיר דלת פתוחה ( כך שאוכל לעשות אותו אם ארצה בעתיד)? תירוץ ..משהו? מה אפשר ?
תודה
למי להגיד?עזרה!!!

את שואלת מה להגיד לבי"ס הספציפי שבו את עובדת, או למכללה שמלווה אותך בכל התהליך של סטאז?

לבית ספר או למי שצריךtali1
איזה תירוץ יוציא אותי הכי טוב מזה? אני פשוט עובדת בשני בתי ספר באחד אין חומרים ולא קל. בשני קשה מאוד כיתות קשות גם בעיניי המערכת עצמה והיועצת תלמידים מאוד קשים. פשוט לא היה נכון וחכם לעבוד מול שני בתי ספר בטח שאתה חדש וחסר נסיון
באמת קשהעזרה!!!

לבתי הספר את בטוח צריכה להגיד (הרי את עוזבת באמצע השנה). במשרד החינוך נראה לי די ברור שתוכלי לחזור שוב כשתרצי.

עוד משהו..עזרה!!!

באחד השרשורים כתבת שאת מעוניינת להחליף איזור מגורים, אז את יכולה להשתמש בזה מול בתי הספר, ולומר שמכל מיני סיבות את נאלצת לעבור דירה, ולכן לא תוכלי להמשיך לעבוד אצלם. (זה למקרה שאת לא רוצה לפרט להם את כל הסיבות שבגללן את עוזבת..)

ועוד...עזרה!!!

אולי שווה לך להשאר בבי"ס אחד מבין השניים ולנסות לסיים שם את הסטאז'?

יש הרבה שלא גומרים סטאזאנונימי (2)

כי לא מצאו מקום שבו יכלו ללמד מספיק חודשים כדי שזה יחשב סטאז. אני לא חושבת שאת צריכה לומר למישהו משהו (חוץ מלמנהלת שלך..)

את פשוט עוזבת, וכאשר תרצי לעשות סטאז- תעבדי מספיק זמן, תדווחי על זה ובע"ה זה ייחשב שלך. כך נראה לי. (ואולי כדאי לברר עם מישהו שיודע את הכללים טוב יותר, אני לא עשיתי דבר כזה)

זה לא הענייןtali1
זה לא שאני לא רוצה לסיים עם הסטאג. אשמח שתקרא מה שרשמתי למישהו מעליך בשם"עזרה" .
אני מאוד הייתי רוצה לסיים את הסטאג' הזה ולסיים עם זה העניין הוא שזה קשה מאוד (תקרא מה כתבתי שם) ואני חושבת שזה ממש בא לרעתי שזה שני בתי ספר כשאחד הוא פשוט סיוט
הבנתיאנונימי (3)

הבנתי שזה המצב. רק רציתי לעודד שאין לך מה להלחץ מזה שאת צריכה לעדכן שאת מפסיקה ללמד בבתי הספר האלה, כי תהיה לך אפשרות להשלים את הסטאז' למרות שאת עוזבת.

עזיבה של סטאג'tali1
את בטוחה? מכירה אנשים שעזבו סטאג' ויכולים להמשיך אחר כך? מישהו אמר לי שזה יכול להיות בעייתי אם אני עוזבת... ואני ממש מקווה שזה לא ככה וכן תהיה לי אפשרות להמשיך אם אחליט לעזוב.. מה ידוע לך ? ואם כן למי לפנות ??
השאלה היא למה עוזביםאנונימי (2)אחרונה

קודם כל- אני מדגישה שאני בכלל בכלל לא בטוחה. אל תסמכי על מה שאני כותבת. תבררי אצל מי שיודע ומבין בנושא הזה!

רק כתבתי שיש כאלה שלא היו להם מספיק חודשים לסטאז' ולכן יכלו בקלות להשלים את הסטאז' בשנה אחרת.

אבל המקרה שלך הוא כנראה אחר, כי את עוזבת מרצון. הרי לכאורה אם היית נשארת במקום כן היית יכולה לסיים את הסטאז'. אולי יעזור לך זה שאת משנה את איזור המגורים. לא בטוחה!

במקומך, לא הייתי סומכת על מה שאנשים טובים כותבים כאן בנושא הזה.

הם באמת מנסים לעודד ולעזור לך, ולתת לך כיווני חשיבה. אבל לא נראה שיש פה מישהו שממש מכיר את כל החוקים, ואת עלולה לעשות טעויות בגלל המלצות תמימות וטובות לב של אנשים.

אני חוזרת ומדגישה כמו שכבר כתבו לך פה מספר פעמים- כדאי לך מאד לפנות למכללה ששם את עושה את הסטאז' ולברר את הכל!! 

מול מעסיק פרטי או משרד החינוך?נפשי תערוג
משרד החינוךtali1
שם אני עושה סטאג' .ואשמח שתקרא למה אני רוצה לעזוב עניתי פה למעלה למישהו בשם "עזרה".
סטאז' ניתן לדחות לשנה הבאה בלי בעיהנפשי תערוג
הרי אם תרצי לעבוד בהוראה, אז אפשר לקרוא לכל שנה סטאז'
ואם לא תרצי לעבוד בהוראה אז בשביל מה חייב לסיים סטאז'

הבעיה שצריך לחשוב עליה זאת ההתפטרות.
לא כל מעסיק מסכים לקבל אותך אליו בחזרה לאחר שאת התפארת

ובמקרה הזה, יכול להיות שאם תעזבי באמצע שנה, יכול להיות שמשרד החינוך לא ירצה לקבל אותך אליו בהמשך
זה השיקול העיקרי לדעתי
אז מה עושיםtali1
ואם היה לי ממש קשה שני בתי ספר זה סוג של שני סטאג'ים במקביל.. זה כאילו שאני מכשילה את עצמי, וכמובן ששני מנהלים הסיכוי לעבור סטאג' כזה קטן בחצי כי זה כמו שניים..ואחד ממש קשה מבחינת ילדים והשני אין לי חומרים להעביר בכלל . (קיבלתי מקצועות שלא קשורים אלי כלל) . מנסיונך או היכרותך אני לא יכולה להביא את זה כתירוץ? אני חושבת שצריכה להיות הבנה ולא אטימות ..השאלה זה יכול להספיק לדעתי כשאומר את זה ?? או שצריך להגיד משהו אחר?
ב"ה אני לא עובד במשרד החינוךנפשי תערוג
אז אני לא יודע לעומק
תנסי להעזר בהסתדרות המורים
הם יכולים לתת לך גם גב
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך