אנחנו עם חזק!עוזיה

לאחר שראיתי את השירשור שפתח אליעד על יום העצמאות, חשתי צורך לשתף אתכם בקטע שהתגלגל לידי לפני זמן רב, ועכשיו נשלח אלי באימייל. תודה ל"השווה" שטרחה לשלוח אותו אלי.

למה אני אוהב להיות יהודי?
מצבנו מעולם לא היה יותר טוב!!! זו רק הטלויזיה והתקשורת שגורמת להאנשים להאמין שסוף העולם קרב.
רק לפני 60 שנה הובילו את היהודים למותם כמו צאן לטבח. לא ארץ, לא צבא.
רק לפני 55 שנה, שבע מדינות ערביות הכריזו מלחמה על מדינת היהודים הקטנה, רק בת מספר שעות.
היינו אז 650.000 יהודים נגד שאר העולם הערבי. לא צה"ל, לא חיל אויר נורא ואימתני. רק חבורה של אנשים קשוחים שאין להם לאן ללכת. זוכרים?:
לבנון, סוריה, עיראק, ירדן, מצרים, לוב, ערב הסעודית- כולם תקפו בעת ובעונה אחת.
המדינה שהאו"ם "נתן לנו" הייתה מורכבת מ-65 אחוז מדבר והתחלנו אותה מ-אפס.
רק לפני 35 שנה נלחמנו נגד צבאותיהן של שלושת המדינות החזקות של המזרח התיכון ואז מחקנו אותם אזף במלחמת ששת הימים.
נלחמנו, במשך הזמן, בקואליציות שונות של מדינות ערביות עם צבא מודרני ומשופע בכמויות עצומות של נשק רוסי- סובייטי ועדיין ניצחנו.
היום יש לנו מדינה, צבא, חיל אויר חזק ומפואר, כלכלת היי-טק, המייצאת במיליונים. אינטל- מיקרוסופט- איי.בי.אמ. מפתחים את העניינים שלהם כאן.
הרופאים שלנו זוכים בפרסים חשובים בתחום הפיתוח הרפואי. הפכנו את המדבר לארץ פורחת, מכרנו תפוזים, פרחים וירקות לכל העולם.
ישראל שגרה לחלל את הלווינים שלה!. שלושה לוויינים ביחד!.. אנחנו נמצאים במקום טוב באמצע יחד עם" ארצות- הברית [250 מליון אנשים], רוסיה [200 מליון תושבים], סין [1.1 מיליארד תושבים] ועם אירופה: צרפת, אנגליה, גרמניה [עם 350 מליון תושבים]- מדינות היחידות בעולם ששיגרו משהוו לחלל.
ישראל, היום, נמצאת במשפחת המעצמות הגרעיניות יחד עם ארה"ב, רוסיה, סין, צרפת ואנגליה [אנחנו לעולם לא נודה בזאת, אבל כולם יודעים..]
לחשוב שרק לפני 60 שנה הובילו אותנו, בבושת פנים, בלי תקווה למותנו.
זחלנו מתוך האודים הבוערים של אירופה, ניצחנו במלחמותינו כאן עם קצת פחות מכלום, ובנינו לנו "אימפריה" מכלום.
מי זה, לעזאזל, ערפאת שיפחיד אותנו? שיבהיל אותנו, אתה מצחיק אותנו.
עוד מעט נחגוג את חג הפסח ובואו לא נשכח על מה מדבר החג הזה: התגברנו על פרעה, התגברנו על היוונים. התגברנו על הרומאים. התגברנו על היטלר. התגברנו על הגרמנים. התגברנו על השואה.. התגברנו על צבאותיהן של שבע מדינות, התגברנו על סאדאם.
אז תירגעו חברה', אנו נתגבר גם על אויבינו הנוכחיים.
לא משנה איזה חלק של היסטוריה האנושית תנסה, תחשוב על זה, בשבילנו, העם היהודי, מצבנו מעולם לא היה טוב יותר. לכן הואו נרים את ראשנו ונזכור: לא משנה איזה מדינה או תרבות שניסו להתעסק איתנו נכחדו, בעוד שאנו ממשיכים בדרכנו!!!
מצרים? מישהו יודע לאן נעלמה האימפריה המצרית.
היוונים? אלכסנדר מוקדון? הרומאים? האם מישהו היום מדבר לטינית?
הרייך השלישי? מישהו שמע איזה חדשות ממנו לאחרונה?
ותסתכלו עלינו. עם התנ"ך. מהעבדות של מצרים, אנחנו עדיין כאן, מדברים אותה שפה, ממש כאן, ממש עכשיו.
הערבים עוד לא יודעים את זה, אבל הם ילמדו שיש רק אלוקים אחד.
כל זמן שנשמור על זהותנו, נהיה נצחיים.
אז סליחה שאיננו מודאגים, מקטרים, בוכים או פוחדים.. העניינים כאן בסדר.
הם בהחלט יכולים להיו יותר טובים אבל עדיין: אל תתייחס לזבל התקשורתי, הם לא יספרו לך על הפסטיבלים שלנו כאן, על האנשים שממשיכים לחיות כאן, שיוצאים שפוגשים חברים. כן! המוראל לפעמים שפוף, אז מה?
זה רק מפני שאנו מבכים את מתינו בעוד הם צוהלים על הדם שנשפך.
זאת גם סיבה שבזכותנה אנחנו ננצח, אחרי הכל.
בבקשה העבירו את האי מייל הזה לקהילה היהודית ולכל מקום אפשרי בעולם, הם חלק מהכוח שלנו. זה עשוי לעזור לחלק מהם להרים את הראש מעלה.
אמור להן שאין מה לדאוג. אמור להם לחשוב בגדול ולראות את כל התמונה.
לשנה הבאה בירושלים.

כל מילה נכונה.בסטר
נכון, חשוב שמי שהמורל שלו בקנטים יקרא את זה....אר"צ

אבל, שכחנו שמעולם יהודי לא העיף את אח שלו לכלבים, הוא מקסימום דאג שהגויים יעשו את זה....

אז, אנחנו לא חיים במדינה שהכל טוב בה... ואולי היה עדיף שבמקום היי-טק ושלושה לווינים, היו לנו בתי דין רבניים מעל בג"ץ... ואולי היה עדיף שבמקום נשק אטומי היה לנו קצת יותר קשר עם אחינו שאינם דתיים עדיין, או ע אחינו שאמנם מחשיבים עצמם "חרדים", (חרדים למה?) אבל אינם אנשים טובים עדיין....

אז לא הכל רע, וב"ה אנחנו חיים, שלא כמו אילו לא הייתה לנו מדינה... אבל לא הכל טוב, ועדיין יש מה לשנות ולהילחם בשבילו.....

חיימטובים, שנדע חיים עוד יותר טובים בעז"ה! בקרוב....

תמיד יש מה לשנות ולאן להתקדם....אנונימי (פותח)
מדהים!ענת=)

כמה שזה נותן כוחות! זה ממש מעודד ונותן אנרגיות מעולות!

למרות שאני לא נמצאת במצב של על הפנים.

תודה רבה! זה ממש טוב!

עכשיו אני הולכת להדפיס אותו ולשלוח לכמה חבר'ה...

וואי. פשוט נכון.3יפי
לא שיש לי משו חשוב לומראבל כדאי שהשירשור הזה ישרוד (ל"תאנונימי (פותח)
אני מצטרף להנ"ל! ממש חשוב השרשור הזה...אר"צ
אז מלעשות? להקפיץ אותו??3יפי
רק מידי פעם, אם הוא עומד להיעלם...אר"צ
מצבנו היה טוב יותר מתקופת שלמה... ;צחקןאחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך