אני אקשקש לי את קשקושיי במקלדת. מוזמנים להצטרףגלים.
ידידיה פרנקל את קורן הוסף לרשימת קריאה של בנות הים פיצי פיצי עודפי מעצבים לילדים בתיאטרון חיפה לא היה מלכא קדישא הפסידו בהצבעה חשאית את ארכיטקטורה ארצות המקרא ירושלים והסביבה ירושלים יגיד חיבוק גדולים בארץ מהולנד . ויברטור אנאלי שחורות שיער בלייזר מחירים נמוכים של הרבי מגור אבל מכולה להשכרה בתל אביב-יפו תערוכת בולים תערוכת בולים תערוכת מכירה את עצמי לבד מקלחת מקסיקו מקפא מקרון ורוד עם נקודות לבנות בלבד .
יגואר למבורגיני בוגאטי לא להרטיב אתכם היטב מכל הצדדים מכוכב נולד מה ידוע על דויד לביא צילום דעות של אנשים פשוטים יותר מאשר לאמריקאים ירוקות מטוגנות בציפוי שוקולד מבריק. איך את ההוצאה לפועל פורום סגור עכשיו?
לא הבנתי מה זהסבבה והכל אבל

השלמה אוטומטיתמתיישב בנשמה
הממ ובכן:מתיישב בנשמה
זה היה בדיוק כמו שאני אוהב אבל אני לא יודע מה זה היה בדיוק כמו שאני אוהבת אבל לא רק שלא היה בדיחה טובה זה לא יודע אם יש לכם בבית זה לא רק את לבן זה לא היה בדיוק הפאנץ'לא יודע אם עברתי את כל המידע על קניות חצאית גובלן לא יודע מה הוא רוצה לא רוצה ללכת עם האמת לא היה לי קשה מאוד להשיג בחנויות טבע פראי היה בדיחה מצחיקה שיש זה לא היה בדיחה על בלונדיניות הרדקור
ממשיכהגלים.
גם אני בובה של מדינה ביתר ירושלים, לברך ברכת המזון מתוך סידור פרחים על הראש הפרחים האלה ששמים על הראש לא רק פרק ג'. מגלשת קצף יציב מאוד בזכות לאשר מראש את כרטיס האשראי שלכם טרם הגעתכם. מברוק מעצב העל מייקל קורס ציור של קייט מידלטון מי זאת? יגיד לך מה לעשות עם מישהי מהחיים בווצאפ, את זה גם אצלנו הלילה של תל אביב-יפו תערוכת מכירה אישית מכירה את עצמי כל הכבוד על האומץ להגיד לך תודה רבה וסורי. ורוד עולה אימפריית חיבוק מסבתאא
מברוק מעצב העל מייקל קורס הפך לאחד מהם ואח שלי אבל מאד עכשווית בישראל לא נראלי שאני יכולה לשלוח ככה על האוטובוס של בנות הים פיצי עודפי מעצבים לילדים בתיאטרון בית ליסין בשיתוף פעולה מלא עם ירקות שורש אפויים בתנור חדש.
חחחסבבה והכל אבל

צוחקחזק

יאללהכפכף פוזל

אני מצטער על זה בפורום בניית ציפורניים על ידי חברת הובלות אני מצטער שאני רוצה לרכוש אותו דבר נראה כמו שצריך לדעת על הסכם השקעה באיכות גבוהה מאוד הבנוי כולו מעץ מלא יוקרתי זה לא היה לי זמן לא רב תודות לך את כל מודעות דרושים עבור פרילנסרים באינטרנט פנים רבות לו את זה כי אני לא יוצאת מהארץ ומחו אני לא יודע מה זה אומר שאני לא יכול מכיר את זה?

אני אומרת-גלים.
יש עוד הרבה זמן עד מחר לרבי מי זאת בכלל? על יוד רדיואקטיבי את זה לסטטוס פשוט מאוד מוסיפים הודעה שעמדתי על כתפיהם של מגנוליה קניון עזריאלי מודיעין ישראל תהיה אחראית על אספקת דם גבוה לא נראלי שאני לא יודע מה לעשות עם בינארי אגוטע וואך נסיופ. הייתי צריך להיות שחקנית המשנה הטובה ביותר להתמודד, לא במעלה אדומים, בהתאמה אישית במרכז טבעוני מתכון מהיר מתכון צמחוני על כוס קפה מספרים על תחילת היום והרקדה לא כי והידד הידד בהדרכת פרופ'דן שכטמן. מועמדותי לנשיאות אינה פוליטית של זמננו ואנוכי טעון טאבלט מוזל חדש עם אחריות לשנה מתאים לכל סוגי העור מסדרת הטלוויזיה החינוכית הישראלית של קלינאי תקשורת חזותית בבצלאל אופנה לגברים על נשים של חב''ד.
אגוטע וואך נסיופכפכף פוזל

מה המקלדת שלי קולטת⁦גלים.
אממרוקדת בגשם
לא יודע האם יש לך מושג מה זה אבל הקיר ההודעות שנכתבו על ידי אלו המתיימרים לכנות עצמם (צנזרתי וכו) אף על פי שאינם מעיזים לשלוט בכל הארץ ואינם דואגים לתת ליהודים אפשרות לקיום חיי תורה ומצוות בארץ הקודש ועוברים על איסור מפורש של והורשתם את הארץ ולא תחנם ועוד ועוד ושכנתי בתוכם את מקדשי לעולם יהיה לאות ולא תתורו אחרי עץ מצור הבדוק מה זה משנה אם לא הייתי מאמין בקב"ה והיו עיני וחיבי שם כל היום וכל הלילה תמיד לא יחשו עד יבוא גואל את מה שיש לתת בשמחה אם לא אוכל עוד שאת
ה' ישמור מה עובר על המקלדת שלי. מעוללת.
חוץ מזה,גלים.אחרונה
חברה שלי אמרה שתרפיה באומנות פוסעים לאורך של הכיתה הכי קשה. אני צריכה לעשות זאת וניגונים זה לא היה מארגנים חתונה בטבע נופש עם בריכה מחוממת ג'קוזי ספא ענק בריכת שחייה מחוממת ג'קוזי ספא ענק. בעצם זה ממש חשוב לחיים טובים במטבח של מסעדה בית קפה בר טוב אני לא יודעת איך היה נראה אחרת ..אולי אני סתם ככה. לא בונים את הפירוש הזה הוא היה ממש טוב אני צריכה לעשות זאת.
מישהו ער?אהבה 18
אפילו ילדים ביסודי עוד ערים בשעה כזו …Gini
אין לי כוחות אז לא שמתי לב לשעה ואז כבר שלחתיאהבה 18
אז את חייבת ללכת לישון אם את כבר לא מתפקדת…Gini
חחחח הכל טוב מה איתך?אהבה 18
יש לך שם של חברה טובה שליאהבה 18
נחמד לדעת …Gini
חחחח איך היה בלימודים?אהבה 18
היה היום יום מרגש. כולם עקבו אחרי הארוע של היוםGini
ההלוויה של הגיבור, החטוף האחרון.  
תמידריק סאנצ'זאחרונה
מוזר לבקר פה שוב, אבלריק סאנצ'ז

אני לא שמיניסט שיבוא איזה שורד אפוקליפסה ויקח ממני את הניהול

לפני שאני הופך את המקום הזה לגוש תועבה

מישהו פה?שמיניסט באמ"ש
בוגרי שמינית להתפקדשמיניסט באמ"ש
וגם שביעיסטים שיהיו שמיניסטים ורוצים להיות מנהלים
לא יאמןתמר כהנא

רק עכשו גיליתי את הפורום אחרי שגמרתי להיות שמיניסטית 🤪

לא הפסדת כלום...Gini
הפסדת מלא, או יותר נכון...שמיניסט באמ"שאחרונה
גרמת פסיבית שלא תפסידו הרבה
מעכשיו אני כבר לא שמיניסטדודס

לב שבור (אין לי מושג איך עושים)

גם אני כבר לא שמיניסטשמיניסט באמ"שאחרונה
ועדיין מנהל את הקבוצה
מישהי יכולה להמליץ על מדרשה טובה בירושליים?יהלום12

שתאפשר לימודי תואר גבוהים

משהו בין יום ליומיים של קודש

שמעתי על אל הלב ועל מעמקים מה עדיף/ מה הסגנון?

תודה מראש

מישהו רוצה למצוא לי שידוך?שמיניסט באמ"ש
מה, מי, מו? תן כמה מאפיינים שלךשנית
הנהשמיניסט באמ"ש

תימני

בן 17(כמעט 18)

גר באריאל

דתי

קצת צעיר מידי הייתי אומרתצמאה לאמת
וכי לא נכתב בן 18 לחופה?שמיניסט באמ"ש
נכון. נכתב בתקופה שבה החיים היו אחריםפ.א.

העולם אז היה עולם חקלאי.

התורה שבכתב והתורה שבע"פ- המשנה, מלאים בתיאורים מפורטים על עבודת האדמה והמצוות התלויות בארץ הנגזרות מאופי עבודת האדמה.  

הגברים הצעירים היו משתלבים במשק המשפחתי, וככה דור אחרי דור.  

הנשים הצעירות היו מטפלות בצאצאים, בתפעול הבית, טיפול בילדים, בישול ואפייה, גרים בחמולות משפחתיות.  

זה לא העולם היום.  

אתה לא מספיק נואש בשביל שנסדר לך מישייהלום12

סוריי

אהה...שרופה על העם

אם אתה רוצה משהי שקטנה ממך.. אתה רוצה שישיסטית?
חוץ מזה שאתה קטן ממש

לא נראה לי הוא התכוון ברצינות...דתי שובב

ואפשר גם משהי באותו הגיל...

ואולי גם אני רוצה...דתי שובבאחרונה

אולי יעניין אותך