תנו לי בבקשה מוזיקה של חושךבארון

@ריעות. פעם לפני הרבה שנים פתחת שרשור כזה, והייתי קטנה וטיפשה והגבתי לך משהו לא קשור כי לא הכרתי את השיר.

אני שונאת שדברים מהעבר באים כדי להוכיח לי כמה אני לא.

אני כן. אז מה אם אתם כולכם. אני כן.

(ומה פתאום אני רוצה לבכות באמצע החיים,

יש לך מלא סיבות לבכות אבל את שמחה, למה את בוכה)

(החיים שלי כל כך מלאים וכל כך ריקים)

(ביום שישי יש שלושים לסבתא. הנה סיבה לבכות.

והחלטנו ככה. עוד סיבה מאוד חשובה לבכות.

אבל אני לא רוצה לבכות בגלל שתי הסיבות המאוד חשובות האלה, אני רוצה לבכות כי אני רוצה לבכות וכי קר לי וכי אני צריכה לישון וכי ראיתי את לוח הבחינות ואין לי כוח נפשי וכי אני צריכה לעבוד בשביל להשיג כסף וכי אני צריכה פאקינג לחיות ולא סתם ליהנות מהחיים שלי)

(וכי אתמול הסתכלתי במראה וחשבתי איזה וואו זה שאנשים אחרי מיליוני שנות אבולוציה גילו פתאום שאם צובעים זכוכית בשחור אתה יכול לראות את עצמך, ואז חשבתי איזה פח זבל זה שהיינו צריכים לעבור מיליוני שנות אבולוציה ומרוב שיעמום לגלות דברים כמו מראות או מצלמות. והרגשתי מאוד מתבגרת שככה אני חושבת, והעולם סגר עליי ורציתי לברוח. אבל אין לאן ובכלל צריך לנצל את הזמן, אני לא רוצה ללכת לאיבוד)

(הלוואי שאף מנהל לא יקרא את דברי הכפירה שלי כי לא בא לי להיחסם מכאן, אני באמצע לפתח פז"ם לפצל"ש הזה)

(לילה

בואי וניסע רחוק מכאן

בואי ונשאיר את העולם

מאחור להסתדר)

(את חייבת להבין אותי

אם לא תסכימי להיות איתי

אצטרך להיות לבד

כבר יהיה פחות נחמד

כך יאמר לך כל אחד

תשאלי אותם)

(לה לה לה)

יש אתארצ'יבלד
Sound of silence
עשית את הטעות שאני עשיתי אז בארון

זו שורה מתוך הבלדה של ארי ודרצ'י, רוץ לשמוע את השיר הזה

איך שהם רוקדים..שה"י פה"י
זה משגע!
היי, או שזו לא היית את?בארון

עשיתי עכשיו חיפוש ומתברר שזו הייתה מישהי אחרת. אבל מוזר, כי זכרתי שזו את וזכרתי שהגבתי משהו אחר לגמרי.

שוין.

קודם כל לב כי כנות, פתיחות ושקיפותריעות.

הבלדה על ארי ודרצ'י זה שיר ילדות שלי אז ייתכן ששרתי אותו כאן מתישהו, אני בטוחה שאפילו מספר פעמים, אז תסלחי לי אם אני לא זוכרת? למען האמת, אני זוכרת בערך שבעה שרשורים מכל השנים שלי כאן. כל השאר אפילו לא מצלצל לי מוכר.

וגם כולנו, כל אחד ואחד כאן, הגיב מתישהו משהו לא קשור (רובנו, כולל אותי, עשינו את זה במשך הרבה מאוד זמן), זה לא אומר שאנחנו משהו מסויים.
(למען האמת אני מזהה מרחוק אנשים שלנצח לא יהיו חברים שלי. היו ניקים שהתחילו ממש גרוע כאן, כל מה שקשה לנו שאחרים מגיבים, אבל איכשהו תמיד הכלתי את זה כי ידעתי שיש שם פוטנציאל. זה לא שאני מקטלגת את מי אני אוהבת ואת מי לא, אני כן מקטלגת מי האנשים מהסוג שלי ומי לנצח יהיו אחרים).
ועוד דבר, אני חושבת ששתינו גילינו את נסיופ בערך באותו הזמן. כי אני אומנם כמעט שמונה שנים בערוץ, אבל רק ארבע וחצי מתוכן בנסיופ, ואני זוכרת אותך כאן עוד באווירה שזכורה לי מאזור כיתה י' שלי, כלומר כשרק הגעתי.
ברברתי מלא כי על זה חשבתי כשקראתי מה כתבת.

אני חוזרת רגע ללב. חיבוק, אם תרצי. ככה כי אני מעריכה ואוהבת אותך.
ריעותבארון
תודה.
מה יש לך נגד מנהלים?משה
מסמן לי להגיב אחר כך.
נגד מנהלים מקובעיםבארון
לא חשבתי עליך כשכתבתי את זה, אתה על הכיפאק
ועכשיו ברצינותמשה

"

אבל אני לא רוצה לבכות בגלל שתי הסיבות המאוד חשובות האלה, אני רוצה לבכות כי אני רוצה לבכות וכי קר לי וכי אני צריכה לישון וכי ראיתי את לוח הבחינות ואין לי כוח נפשי וכי אני צריכה לעבוד בשביל להשיג כסף וכי אני צריכה פאקינג לחיות ולא סתם ליהנות מהחיים שלי)"

ברוכה הבאה לחיים האמיתיים.

שבהם צריך לעמול, ובהם יש ערך לעמל שלך, וסיפוק כשמסתכלים אחורה ומגלים שהצלחת יפה, או תסכול כשמצליחים קצת פחות.

אני מחכה לך שם. זה מקום הרבה יותר טוב ממערכת החינוך הישראלית, רק לא לפחד לגדול.

תודה.בארוןאחרונה

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?

אולי יעניין אותך