ההצעות שהתקבלו במליאה.123

מסתמא מאוד מאוד חשוב לכם לדעת אילו הצעות התקבלו במליאה, ע"מ להוציא אותן לפועל, אז הנה הן לפניכם:
(לא לשכוח לשגע את רכזי הסניפים להוציא דברים אלו לפועל. המליאה לא היתה רק ליופי, אלא מטרתה לתקן את העולם;)

אלה ההצעות שכן התקבלו:

צביון יהודי -

1. השתפות בהפגנות למען שמירת השבת יחד עם הציבור החרדי.

2. הגברת המודעות לצרכנות במקומות בהם שומרים על קדושת השבת ועל גדרי הצניעות.

3.העברת פעילויות בבתי ספר ממלכתיים וממ"ד, להגדרת החיבור לתחומי שמירת השבת וכן לחיזוק הצניעות.

צדק חברתי

1. כל סניף ירכז בגדים יד-שניה במצב טוב, ויתן אותם לנזקקים.

2. התנועה קוראת לחניכיה להשתדל לקנות בחנויות שקיבלו תו תקן מעמותת "מעגלי צדק", וכן תפעל להכנסת תו התקן בחנויות נוספות.

3. חניכי התנועה יערכו מבצעים שבמהלכם יחשפו בעלי חנויות לצורך התקנת כניסות נגישות לחנויות לאנשים נכים.

תרבות יהודית

1. יתקיימו מפגשי נוער בין-תרבותיים (הערת המעתיק: אולי הכוונה ל"בין תנועתיים") בנושא חברה ומוסר (לדוג': תאונות דרכים, אלימות וכדו').

2.התנועה תקדיש בעלון "טל שמים" פינה בנושא תרבות ראוייה, ע"מ להגביר בציבור שלנו את הצריכה של תרבות יהודית מקורית וטובה.

3. העברת סלקו"ן לקומונרים/יות בנושא השפעות התקשורת, שבעקבותיו יבנו הרכזים ימי עיון למדריכים בסניפים בנושא, ויביאו את הצוותים לדיונים לגבי פעילות בנושא ההתמודדות עם התקשורת.

בצ"ל אריאל!

לפי הבנתישלומית16
לא נשאר לנו איפה לקנות בגדים....
אופס...שלומית16

נשלח לי בטעות.

אתם חושבים שמישהו באמת יצליח לעמוד בזה?

לידיעתכםאנונימי (פותח)

בירושלים יש דווקא הרבה חנויות שאפשר לקנות בהם בגדים טוביםם....

אם לא תחפשו דווקא מותגים יש סיכוי שתמצאו...

מותגים?יוכי

לא חבל על הכסף? לשלם עוד 300 של בשביל השם של החנות?....

זה לא ממש קשור... יש עוד חנויות לא משו... אבל הכל היה בגדר הציניות..

טוביוכי

דבראשון- אני מסכימה עם שלומית.... אנחנו מגיעים לחנות.... צריך לבדוק 1001 דברים... מתערבת שעד שתהיה חנות ששומרת שבת / צניעות / יש לה תו תקן / יש גישה לנכים ואנארף מה עוד, לא יהיו בה בגדים.... חח כלהבאסה..
דבר שני... תגובה להערת המעתיק... קבל הערת הכותבת- מפגשים בין תרבותים לא בין תנועתים!! יש הבדל בין תרבויות לתנועות...

ודבר אחרון.. מאיפה ישלך תפרוטוקול של המליאה?? לפי מה שזכור לי הוא אצלי במגירה...

בשביל מה אתן צריכות חנויות בגדים?מוריונת

אתן לא מבינות את הרמז?

קנו לכם ארון חדש ומלאו אותו בשלל הקולקציות של

החולצתנועה החדשות!!!

מלהיב,לא? ;)
אחלילה!
בצלב"א...

לא צריך לללכת לחנויות בגדיםאלעזר
בשביל זה כל סניף אוסף בגדים מיד שניה...(-:
קלסר המליאה.123

כנראה שיש לך כל מיני העתקים של מסמכי המליאה, אך הקלסר בהווה אצלי.

בצ"ל אריאל!

נכון...יוכי

טוב... לוידעת... לי זכור שהפרוטוקול לא היה שם.... אבל לומשנה...

סכין.123

חששתי שלא אצליח להגיע עם הקלסר לביתי, כי עוזיה בסוף המליאה אמר לי שאת מחכה לי עם סכין (ולכן באתי מאולם הספורט עם 2 בלטות), אך בסוף לא נפגשתי עם סכינך;)

בצ"ל אריאל!

דוגרי...יוכי
עמדתי וחיכיתי עם סכין, אבל בסוף היו שם אנשים אחרים שהחלטתי להשתמש בסכין כנגם, הסכין מחכה לך כשתחזיר את הקלסר...
ובגלל זה אלעזר היה צריך לשגע אותיראשון_בנשמ"ה
כי אמרו לו שהקלסר של המליאה אצל אליעד ואני אליעד היחידי שהוא מכיר...
יוכי!ענת=)

ממש לא בעיה!

-אני אישית ישבתי וכתבתי לי פרוטוקול, אך באמצע יצאתי לענין כל שהוא והפספסתי את הסוף אז בקשתי מאפרת את ההצעות שהעלו, ומה מהם עבר.

בקשר לבגוד, זו אשקרה דילמה! בלי אור בקצה המנהרה! 

אוף! זה ממש מעצבן! לירושלמיות שבינו  (-וגם לאלו שלא) בעיקר, מה נעשה עם החור?!

בצל"ס ולבנין אריאל בקרוב ממש!

ענת- לעשבר נועה.

לא צריך להגזיםראשון_בנשמ"ה
אני מאמין שבחנויות שאת קונה בד"כ אין בעיות צניעות כי אחרת לא היה לך כ"כ מה לקנות שם (ככה אני יודע מאחותי).
כנ"ל לגבי שבת, כל החנויות שיוצא לי לקנות מהם לא פתוחות בשבת. לגבי תו תקן חברתי - זה לא כ"כ נפוץ ואני חושב שצריך לתת דגש בעיקר על החלק השני של ההצעה, שהתנועה תפעל שליותר חנויות יהיה כזה תו. בשום הצעה לא נאמר שהחניכים לא יקנו בחנות בלי גישה לנכים אלא שהתנועה תערוך מבצע שיעורר מודעות אצל בעלי החנויות להתקנת גישה לנכים.
צריך לשגע את הועדה המבצעת...מוריונת

או הרשות המבצעת או איך שלא קראו לקבוצה הזו...

זה משו חדש כזה שאמור להוציא את כל החלטות המליאה לפועל.

בהצלחה להם ולכולנו!
בצלב"א!

וגם...יוכי

שכחת 2 הצעות....

1. תוקם ועדה שתהיה אחראית לדאוג לכך שכל ההחלטות שהתקבלו במליאה ימומשו.
2. הסרת ההגבלה על כמות המצביעים מכל סניף, חב"ב וחב"ג.

2 ההחלטות הראשונות.123

הם כתובים בקלסר בדף נפרד, אז לא שמתי לב אליהן...

בצ"ל אריאל!

בהצלחה! יישר כח!!!אר"צ

אני לא באריאל (אפילו שכמעט החלפתי את נטע (ב"ש בהנהלה ארצית-שנה שעברה) בתחילת שנה), אבל אני אשמח להיות איתכם! אולי אפילו נביא ת'סניף שלי.... (הייתי קומונר בעקרון, ויש לי קשרים בהנא"ר של עזרא...)

קיצ', יישר כח, ושיהיה המון בהצלחה!

לא צריך לשגע אף אחד, גם לא את ועדת ישום.שמעון

במקום זה צריך שכולנו נירתם ונדאג אישית לעשייה. אחת שום דבר לא יתבצע, לא משנה כמה ועדות יוקמו, מנסיון... תתקשרו לחבר'ה מוועת יסום ותודיעו להם שאתם רוצים לסייע באירגון המבצעים של הצדק החברתי! או שתודיעו לקומונרים שאתם מוכנים לרכז בסניף את עניין ביגדי יד שניה. אם לא יהיה משהו אחראי שיטפל בזה בכל סניף באופן קבוע (כלומר ידאג לפינה לאיסוף בסניף, לפירסום באזור, וכמובן לדאוג להעברת הבגדים לארגון שמטפל בזה- כמעט בכל ישוב או עיר ישנו ארגון שמוכר בזול או מחלק בגדים) זה פשוט יצטבר ובסוף יזרק לפח!

כמובן ניתן גם להצטרף לגרעיני חב"ב הפעילים בתנועה ולבצע את הפעילות דרכם- הם זקוקים לעוד חבר'ה! ולבנים שביננו- אני מחכה כבר שיקום גרעין בירושלים... 

אם יש משהו שיכול לכתוב את הפינה של תרבות יהודית בטל שמיים- שיתנדב! לעורכים אין זמן לארגן את זה בעצמם, והם זקוקים נואשות לחומר בכל מקרה.אני חושב שזו יכולה להיות אחלה פינה, אם אנשים רק יטרחו בשבילה קצת... אפשר אפילו לחלק לכמה אגפים- אחד אחראי על מוזיקה, אחד ספרים, אחד אירועים (הופעות, פסטיבלים, סיבובי שערים, ימי עיון לנוער...), אחד אינטרנט- זה יכול להיות מצויין!

יודעים מה- בואו נוכיח שהפורום מסוגל לעשות גם משהו בפועל. כל מי שרוצה לקחת חלק בפינת התרבות היהודית בטל שמיים שיפנה אלי בהודעה עד יום רביעי בלילה (מיום חמישי אני לא רואה את המחשב חודש, ב"ה בלנ"ד) ונוכל לעשות חלוקת עבודה. זה לא קשה לכתוב, ואני אשמח לתת רעיונות לדברים שניתן לכתוב עליהם- יש ממש אין סוף! דיסקים וספרים חדשים שיוצאים, אירועים מתוכננים (סיקור של סיבוב שערים, פסטיבלים- כליזמרים בצפת בקיץ, רוק יהודי בים המלח-היה בפסח, ועוד ועוד...)ניתן לכתוב גם על מסלולי טיול, או ירחונים תורניים לנוער (קומי אורי, במבט בהיר...) אתרי אינטרנט טובים- חברים מקשיבים, ישיבת בית אל, כיפה, ערוץ שבע, בנ"ע, הצופים...

יחס! ואל תגידו לי שאתם לא יודעים לכתוב!!!שמעון
אני לא יודע לכתוב...123

אם תרצה כתבות ברמת כתיבה של ילד בכיתה ג', אני מוכן לכתוב...

בצ"ל אריאל!

לא צריך...ענת=)

להוציא 95 בהבעה בשביל לכתוב לטל שמים וגם לא להיות בעל תואר שני או פרופסור ללשון או משהו כזה.. אם יש לך איזה שהוא נושא דעה או עמדה שאתה מוכן לשפתף בה את שאר העם, חב"ב כל מה שאתה צריך לעשות זה לשלוף לך דף ועט ולהתחיל לשפוך מה שיש לך לומר.אח"כ תעבור על הנכתב לראות שזה כתוב טוב מבחינה לשונית, שוב לא צריך שזה היתה בשפה על תיקנית אלא רק שהיו רצף לדברים לא איזה סלט מילים. ולאחר מכאן שלח אותו למערכת של ט"ש. אני חושבת שכל חב"בניק יכול לשעות זאת!  בהצלחה.   

כל אחד יכול לעשותמוריונת

אבל לפעמים עדיך לחסוך מראש את ה'טירחא דציבורא' הזו...

אחלילה!בצלב"א.

אני לדוגמא קיבלתי 74 בבגרות בחיבור...שמעון
מתוקה...יוכי

לא כל אחד באמת יכול לקחת דף ועט ולכתוב.... יש כאלה שמסתבכים עם זה... מה לעשות? לא לכולם יש כישרון כתיבה, ובאמת חבל על הקוראים של טל-שמים.

-----------------------------------------------------------------------------

תעריכו תהקרבה... ישלי דלקת בגיד ביד... אנלא יודעת איך אני כותבת!

רפואה שלמה!! והחלמה מהירה!ענת=)אחרונה
יש גרעין י-ם,שזקוק למתנדבים-תפנו לאיתן,הרכז חב"ב.מיכל160
ובנות שיפנו אלי-גם לכן זקוקים נואשות...מיכל160
נשמח אם תעדכןשלומית16
אם פנו אליך חבר'ה זה יהיה נחמד לדעת...
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך