סקר! נגיד שקיבלתם מליון שקלים חי(נ)וך

נגיד שקיבלתם מליון שקלים...

מה הייתם עושים איתם (בהתאם לסעיפים הבאים)?

- 2 דברים שהייתם משמרים במערכת החינוך בארץ / במקום בו אתם עובדים. (זאת אומרת, שני דברים שהם טובים וכדאי לשמור עליהם ואף להפיץ אותם).

- 2 דברים שהייתם משנים / משדרגים במערכת החינוך בארץ / במקום בו אתם עובדים.

אהמממ, מעניין לחשוב על זהאשליה
משמרים:
את רוח השליחות של המורות(לא ככ יודע עד כמה ישים)
אווירה של אהבת ישראל ואחדות בבית ספר שלנו.
משדרגים:
כיתות קטנות של עד 15 תלמידים.
יותר שעות של "כישורי חיים" מאשר דחיסת ידע.
מיליון שקליםעזרה!!!

2 דברים לשימור:

1. בשנים האחרונות יש הרבה יותר מודעות והשתלמויות על גישה בונה וחיובית לתלמידים. לראות את התלמיד ואת מה שעובר עליו.

2. החופשותכן

2 דברים לשיפור:

1. משכורת המורים. כמובן..

2. תקציבים להכנסת אנשי טיפול (ריפוי בעיסוק, קלינאית תקשורת, טיפול רגשי) לתוך מערכת השעות בבי"ס. (למי שזקוק לכך)

הלואי! שווה!!למה ככה

דברים טובים-

א. בבי"ס שבו אני עובדת אני מרגישה שרואים אותי ואת הצוות. משקיעים בנו מאד- בכל מיני ערבי צוות, מתנות קטנות פה ושם, מתנות ימי הולדת וכל מיני צ'ופרים וכאלה.

ב. משהו שקשור אלי יותר- הייתי משמרת לתמיד את האהבה שלי לתלמידים ולמקצוע. שלא יגמר לעולם בע"הננה-בננה

דברים לשינוי-

א. העיצוב של בתי הספר. יחסית יש היום מודעות לזה, אבל באמת זה דורש המון תקציב: פינות ישיבה נחמדות, חדרים וכיתות יותר צבעוניים וכפיים. 

ב. חלום גדול שליישן- שהתלמידים יפסיקו לשבת כל היום מול שולחן מלבני ומשעמם.. שהלמידה תהיה חוויתית, מגוונת, זורמת ועם תנועה. לא כל היום ישיבה על הכיסא.

זה מה שאני הייתי עושה...אנונימי (2)

שומרת- את הקשר הטוב שיש בבית ספר שלי עם ההורים, ואת האוירה הנעימה שיש בחדר מורים שלנו.

משנה- (לא אצלנו) את ההתערבות של ההורים, ואת הבלגן שלפעמים הם עושים בבית הספר, בוואצאפ ובתקשורת. הורים צריכים להיות גב תומך למורים ולהנהלה ולא להיפך. זה לטובת הילדים שלהם.

הייתי משנה את החוק שאוסר להכריח הורים לקחת את הילדים לטיפול שהם זקוקים לו.

התשובות שלימורה-

שומרת על-

א. יותר ויותר השקעה במורים ובהוראה מבחינת המדינה.

ב. יותר מודעות לצורך בגיוון בהוראה ובאינטלגנציות השונות.

מוותרת על-

א. ההורים המתערביםפטיש קשה מאד להתנהל עם הורים מתערבים שקובעים דברים בבתי הספר בלי להכיר את כל המציאות וההשלכות. 

ב. כתיבת תעודות, ישיבות, אסיפות הורים...

לו יהיאמאשה

משדרגת- כיתות קטנות- 20 תל' 

עיצוב כיתות מודרני. כיתות מרווחות ומוארות עם פינות ישיבה, ספריה קטנה, מס' מחשבים,ולמידה אחרת! 

משמרת את תחושת השליחות של המורים

שרשור יפה!הפואנטה
שימור:
* את הנשמה שבמקצוע. המורים שרואים להם בעיניים את האהבה, המסירות והרצון.
* את האפשרות לכל מגזר ללמוד בנוסח של עצמו;)

שיפור:
* השקעת תקציבים לשיפור שכר המורים, מבני בתי הספר ועוד..
* שינוי תכנית הלימודים לכזו שתיהיה משמעותית ורלוונטית. להפחית את המצב הזה שלומדים בשביל מבחן, ומיד לאחריו שוכחים את כל הנלמד. בנוסף, שהתכנית תכלול גם תחומים נוספים שקשורים לחיי המעשה אחרי סיום הלימודים, חינוך כלכלי, העלאת החוסן הרגשי וכו'
מיליון למערכת כזו זה כלום כל ההצעות כאן לא ישימותאנונימי (3)אחרונה
אפילו לעיר אחת.

לצמצם כיתות ל15-20 תלמידים? זה לשלם פי שניים משכורות. לכל הצוות - הרבה יותר ממיליון בשנה רק בבית ספר אחד.
זה במיליארדים...
סליחה על היגיון קר.
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך