אני יוצא בעז"ה לחופש בגרויות, ולכן אני אהיה פה פחות, בעז"ה...
אז רק כמה עדכונים אחרונים שדחפתי באתר ביומיים האחרונים:
1. חוץ מ"מרכז ההדרכה" שמונה היום יותר מ 80 פעולות וחומרי הדרכה, ובאמת יישר - כח גדול לשולחים, עודכנה לכל פעולה מערכת תגובות כך שנוכל להגיב על הפעולות, להמליץ, להוסיף להעיר וכו'.
2. מערכת תגובות נוספת התעדכנה בדף הראשי למטה. הוראות במקום...
3. גלריית תמונות עודכנה, ונוספו התמונות של סניף רחובות - בנים, פג"ז - בנות והר - נוף בנות. זה לקח לי הרבה זמן, אני מתנצל...
4. מדור חדש שנפתח "טל שמים". הרעיון של הפינה הזאת הוא לא לייצג את "טל שמים" ברשת, אלא לפנות מקום באתר של חב"ב לדיונים רציניים. כלומר - על כתבות שנכתבות ב"טל שמים" יש לרובנו מה לומר ולהגיב. שם זה המקום: בעז"ה לאט לאט ובעזרתכם נעלה כתבות (שהתפרסמו או שלא התפרסמו - אין שום קשר ישיר לטל שמים) ונוכל להגיב עליהם ולפתוח דיונים... עניינים בוערים: כל אחד פשוט יכול לכתוב כתבה, כמו לכתוב לטל שמים ולשלוח לי באימייל. בעז"ה אשתדל להעלות גם כתבות שהתפרסמו ב"טל שמים". מי שחשוב לו להעלות כתבה מסוימת שיקליד וישלח לי אותה באימייל...
כמו כן - מערכת תגובות לשיפור "טל שמים" - לשם אשתדל להפנות את העורכים, כדי שיראו את תגובותיכם ויפעלו בהתאם.
עד כאן להפעם, נדמה לי...
שיהיה לכולם הרבה הצלחה בסוף שנה ובבגרויות!!!
משה מונק
נ.ב: אפשר להמשיך (או יותר נכון להתחיל מחדש) לשלוח פעולות, אני אמשיך לעדכן אותם...
לילה טוב!