שלום, השאלה לא קשורה לפורום כביכול, אבל זה המקום הכי נשי שיכלתי למצוא פה...
אז בחודשים האחרונים חיברתי כ-5 חבילות של גלולות והתחלתי לראות כתמים לפני כשבוע וחצי (כנראה שזה היה יותר מדי..) החלטתי "לנצל" את ההזדמנות ולהפסיק עם הגלולות בשלב זה במטרה להכנס להריון. כך שהפסקתי לקחת גלולות לפני שבוע וחצי וקיבלתי מחזור לפני שבוע בדיוק. בד"כ המחזור שלי (עם גלולות) אורך כ5-6 ימים, כאשר ביום השישי זה כבר יותר בגווני חום מאדום וכמעט ואין לי בעיה לעשות הפסק.. העניין הוא שהפעם מצאתי את עצמי מנסה לעשות הפסק טהרה כבר 4 פעמים והצלחתי רק היום (וגם זה לאחר כמה וכמה פעמים שהכנסתי עדי בדיקה במטרה לנקות את המקום וראיתי דם ממש טרי) לצערי שעה אחרי ההפסקה ראיתי כתמי דם גדולים על התחתונית (שאנחנו לא מחשיבים אותה כאוסרת במקרה של כתם) אז בהנחה והכתמים אכן נחשבים כתמים (על אף הגודל, הם עדיין על תחתונית) יש לי מספר שאלות:
1.האם אני חייבת לעשות בדיקה פנימית אם ראיתי כתם על התחתונית?
2.האם זה בכלל הגיוני שהמחזור שלי כלכך ארוך פתאום? האם זה בגלל שהפסקתי גלולות / שלא התחלתי חפיסה חדשה? או שאני אמורה לחשוש שזה משהו אחר..
3.האם למישהי יש פתרון קסם בשבילי כדי שאצליח לעשות מחר את הבדיקה הראשונה? אני שותה לימון בכמויות ובד"כ זה ממש מקצר לי את הדימום אבל הפעם הכתמים פשוט הולכים ובאים...אשכרה לא היו לי כתמים על התחתונית כל היום ואז בבדיקה פנימית היו ואז הצלחתי לנקות ואז הם חזרו...זה ממש מתסכל! נראה שאין לזה סוף ולא יודעת איך להפסיק את זה עד מחר..
עצות יתקבלו בברכה! תודה