עזרה ממורים האם זה נורמלי ומה לעשות.דיליה

ביתי בכיתה ג' חזר היום הביתה וספרה שלא העתיקה מהלוח כיוון ששחכה את המחברת בבית,

(המורה אמרה לה שתהיה לה הורדה בתעודה כי שכחה מחברת הרבה פעמים)

הילדה התקרה ל5 חברות- ולכולן לא היה את מה שכתבו בכיתה מלבד אחת שהיה לה באופן חלקי וממנה היא השלימה סעיף אחד מתוך שניים (כנראה, על פי דיבריהן).

אציין כי לביתי קושי בכתיבה והיא קצת מפוזרת (מקבלת ריפוי בעיסוק ואולי בהמשך ריטלין לעת עה נראה כי לא צריך) 

אני מרגיעה אותה שלא נורא והתעודה זה חשוב כדי ללמוד מה צריך להתקדם אז זה לא העניין אם כי גם זה לא ממש נחמד.

אבל מה אני אמורה לעשות כאשר 5 בנות (לפחות!!) לא העתיקו מהלוח? מה אנ ייכולה לדמיין שקרה בכיתה בזמן הזה? ומה הייתם מצפים ממני בתור אימא לעשות?

דעתיעזרה!!!

משמח שאת פונה לשאול את דעת המורים פה בפורום, ולא ישר שופטת וכועסת על המורה..

לדעתי, את מלאכתך כאמא עשית- דאגת שהילדה תעשה מאמץ להשלים את מה שכתבו מצד אחד, ומצד שני את עושה הרבה כדי לעזור לה להתמודד עם הקשיים שלה (ואולי ניתן גם לעזור לך לסדר מערכת כדי שתשכח פחות. אני מאמינה שהשכחה הרבה לא מעלה לה את הביטחון..).

אפשרי שתכתבי למורה פתק / הודעה עם הפרטים- שהילדה התקשרה לחמש חברות וכל זה. בדרך כלל כשהמורים רואים השקעה, הם מקבלים את זה יותר בהבנה.

לגבי מה שאת אמורה לחשוב על המורה- הלואי וכולם היו עוצרים רגע לפני הכעס והמרמור ומנסים אחת ולתמיד להבין את המורה. המורה היא רק בן אדם. אולי באותו זמן היא נאלצה להתמקד בילד אחד שהיה לו יותר קשה / היה מעורב במריבה או משהו אחר שדרש ממנה הרבה תשומת לב והיא לא הצליחה לשים לב שכולם מעתיקים? ואולי עוד אלף דוגמאות אחרות..

אם בסך הכל התפקוד של המורה נראה מתקבלת על הדעת, וזה מקרה חריג, נדון אותה לכף זכות ונמשיך הלאה. לא קרה אסון.. 

זו דעתי.

הרבה בצלחה ונחת מבתך היקרה.

להמשיךחי(נ)וך

נראה לי שאין מה לשקוע במקרה הזה ולחשוב על מה קרה שם בכיתה. זה לא מקרה חריג שדורש תגובה משמעותית לדעתי.

פשוט להמשיך הלאה ולעקוב אם את רואה שוב דברים יוצאי דופן שמעוררים סימני שאלה ואז אולי יהיה מקום לדבר על כך עם המורה.

תודה רבה על התגובותדיליה

אמשיך לעקוב ונקווה לטוב.

נק' למחשבה- אולי כדאי שיהיה לבתאנונימי (2)אחרונה
שלך מחברת רזרבה בתיק שנשארת שם תמיד למקרה שהיא שוכחת מחברת בבית. ובמקום להשלים מחברות אחרי זה להעתיק למחברת הזאת. ומהמחברת הזאת להעתיק למחברת הנכונה בבית..
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך