מניעת שעות תגבור / שילוב ממי שזקוק לרטליןאנונימי (פותח)

לאחרונה הבנתי שבבית הספר בו אני עובדת, מסרבים לתת שעות תגבור וסיוע לימודי לתלמידים שזקוקים לרטלין, אך ההורים מסרבים לאבחן ולתת להם רטלין. זה ממש הכעיס אותי! מה הילד אשם?!

מסכימים עם זה?

שני צדדים למטבעעזרה!!!

זה שאלה נכונה לדעתי. מצד אחד- מה הילד אשם שההורים שלו לא רוצים לטפל בו. מצד שני- בי"ס אמור לעזור להורים, אבל לא לעשות במקומם את העבודה. לכן שני הצדדים ברורים.

לדעתי הילד אמור לקבל את השעות. מספיק שהוא לא מטופל ברטלין- לפחות נעזור לו להתקדם במה שאפשר. כמובן שאם הוא היה לוקח את הרטלין הלימוד היה טוב ואפקטיבי יותר. אולי אחרי שניתן את שעות התגבור, ההורים יפתחו לתת לו גם עזרה מצידם.

בעיני יש גבוללמה ככה

לכמה שבי"ס צריך לעשות מעבר למה שההורים עושים. אך באמת טובת הילד נמצאת מולנו. לכן הייתי נותנת לו כמות שעות בסיסית, ונותנת עדיפות לילדים שההורים שלהם כן נותנים להם דברים נוספים.

^^^חי(נ)וך

זה שאלה מורכבת שנמצאת כמעט בכל בית ספר. בעיני, צריך לזכור את טובת התלמיד מול האפקטיביות של העזרה שהוא יקבל, והאם זה על חשבון תלמידים אחרים שיכולים להרוויח יותר.

יותר מבין את ההורים קשה לי להבין את בית הספר..קן ציפור
בס"ד
ריטלין זו תרופה ככל תרופה יש תופעות לוואי לפעמים ויש הרבה התנגדות היום לתרופות ונוטים לרפואה טבעית אז הגיוני שלא כל הורה יסכים לתת ריטלין.

אבל אם מגיע לילד שעות לימוד למה לא לתת לא? כי קשה לו לשבת אדרבה תחליט לנצל את השעות לעבוד על זה או פשוט לנסות לתת את השעות המגיעות.

זה מזכיר לי משהו שלא ידעתי עליו פעם כשהייתי ילד הגיעו לי על פי אבחון שעות תגבור אך בגלל שלמרות זאת בשעות תגבור לא רשמיות היו לי ציונים טובים הבית ספר נתן את השעות לתלמידים אחרים ..
למה כי יש לי ציון טוב אז אני צריך תגבור?! תשובה לא תמיד הכל מסתכם בציון.

כנ"ל ואפילו יותר פה מגיע לילד תגבור לפי אבחון מסיום מה הקשר אם הוא לוקח רטלין אקמול אומגה 3 או מה שלא יהיה..
הצד של בי"סאנונימי (פותח)

גם לי מאד קשה עם זה שבי"ס לא מעוניין לתת שעות. אבל אם הבנתי אותם נכון העניין הוא כזה:

יש כמות מצומצמת של שעות שניתן לתת לתלמידים. אם הם יתנו לילד שצריך לקחת רטלין, שקשה לו מאד לשבת בלי הכדור, השעות לא יהיו מנוצלות. לכן הם מעדיפים לתת למי שכן מטופל, ואז השעות יהיו טובות יותר.

בנוסף, מישהי אמרה לי חצי בצחוק: אולי אם לא ניתן את השעות, זה יעורר את ההורים לעזור לו יותר.

אולי זה גם שיקול.

כן וזה מה שקשה ליקן ציפור
משרד החינוך נתן את הכסף לבי"ס עבור הילד הזה לא עבור אחרים זה בדיוק כמו שהחליטו לא לתת לי שעות תגבור כי יש לי ציון טוב.
רק שאני הלכתי למורה פרטי, והשקעתי בבית במקום לקבל את התמיכה שהגיע לי.

היינו יכולים להשקיע את כל הכסף שקיים במשרד החינוך על קבוצת ילדים אחת(דוגמא יותר טובה היא במשרד הבריאות להשקיע הכל בחולי סוכרת שלכל חולה יקבל מכשיר מיוחד שיתן לו הכל) אבל לא כמשרד צריך לדאוג לכולם לכל החולים ולכל התלמידים.
ולכן יש כללים לתקצוב שעות אז למה אותו ילד שלא לוקח רטלין הוא פחות טוב כבר לא מגיע לו את מה שקבעו בחוק?!
זה נחמד שעוזרים לילדים אחרים אבל זה על חשבון אותם אלה..
מסכימהאנונימי (פותח)אחרונה

צריך לבדוק אם יש בזה כללים מבחינת משרד החינוך. אולי באמת חייבים לתת לילדים האלה, ואז אסור לבי"ס למנוע את זה מהם.

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך