הרבה מאד פעמים הורים מתקשרים אלי בשעות הערב בנוגע לכל מני דברים שקשורים לתלמידים ולכיתה, אבל אני לא זמינה כי אני בדייט. כשאני מסיימת- כבר מאוחר ולא נעים לי לחזור אליהם.
זה יצא לי כבר כמה פעמים, ולפעמים אפילו עם אותם הורים.
לא נעים בכלל.
הרבה מאד פעמים הורים מתקשרים אלי בשעות הערב בנוגע לכל מני דברים שקשורים לתלמידים ולכיתה, אבל אני לא זמינה כי אני בדייט. כשאני מסיימת- כבר מאוחר ולא נעים לי לחזור אליהם.
זה יצא לי כבר כמה פעמים, ולפעמים אפילו עם אותם הורים.
לא נעים בכלל.
עזרה!!!כל הרווקות המחנכות כנראה מתמודדות עם זה..
מה שאני עושה במקרים כאלה- בסוף הפגישה, כשאני רואה שהם התקשרו, אני שולחת הודעה בסגנון של: לא הייתי זמינה ועכשיו אני רואה שהתקשרתם. נח לכם לדבר עכשיו או מחר?
כך הם רואים שלא התעלמתי ואכפת לי. הם בד"כ מעריכים את זה.
תודה רבה!
מבחינתי באמת יותר נח בסביבות 4, אבל להורים עם ילדים קטנים זה נח? הם יוכלו לדבר בשעה כזו?
הרעיון של הוואצאפ הוא טוב. תודה!
ממה שאני נתקלתי, יש כאלה שמעדיפים לדבר בשעות המוקדמות האלה, שבהן עדיין לא צריך לארגן את הקטנים לארוחת הערב ולשינה.
לעומתם יש כאלה שמעדיפים הכי מאוחר שאפשר, כשכולם כבר ישנים.. נראה לי שמורכב למצוא שעה שנוחה לכולם. את יכולה לקבוע שעות מסויימות שנוחות לך ולבקש שישלחו הודעה בשעות אחרות או כשאת לא עונה.
נכון. רוב מקומות העבודה לא זמינים אחרי הצהרים.
זה מעניין לשמוע את הצד של כהורה.
לי אישית לא פשוט לענות במשך הבוקר בין שיעור לשיעור. מעניין מה שאר המורים חושבים על האפשרות של העברת שעות השיחות לשעות הבוקר.
יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?
אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.
לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/