מעןניינת לקנות ארנבת לבן שלי.אמא לנסיך קטן
הבנתי שיש סוגים מומלצים.. אשמח למידע בעניין..
תודה!
...ניגון הלב
לא קונים חיות לילדים!!! ארנבון חי בין 7 ל10 שנים
התלהבות של ילד מחיה זה בין 7 ל10
בשאר הזמן הטיפול יפול עליך! את מוכנה לזה? רוצה את זה?
יש כמה גזעים לארנבונים לא תמצאי ארנבון גזעי בחנות חיות (מה גם שלא מוסרי לקנות) גזעי באמת אפשר לקנות ממגדלים
בכל מקרה הגזע לא משנה, מה שמשנה זה מה שהארנבון עבר לפני, איך הוא עם בני אדם והאם הוא עבר הרגלה לידיים כזה אפשר למצוא מפינות חי שלפעמים מוסרים או ביד 2 /יד 4
אני גם אוהבת חיות . אם לא לא היה סיכוי שאקנה לו..אמא לנסיך קטן
ואני מבינה שעדיף לא לקנות(?)..
תודה על התשובה!
השאלה אם את רוצהניגון הלב
אחריו ל7 שנים הקרובות ולהוציא עליו המון המון כסף
ארנב זה חיה גדולה ובהתאם לכך יקרה הוא לא יכול לחיות רק בכלוב זה ממש סבל בשבילו (בדרך כלל מגדלים אותם משוחררים בבית עם ארגז לצרכים או בתוך גדרית) הוא דורש המון אוכל מגוון וטיפולים וטרינרים אצל וטרינר לחיות אקזוטיות
כן עדיף לאמץ ולא לקנות
לא נראלי שהוא יהיה אצלי 7 שנים.. אבל אקנה כלובאמא לנסיך קטן
וארגז ומן הסתם הוא יהיה משוחרר די הרבה..
וסליחה על הבורות.. הוא לא אמור לאכול ירקות? מה זה אומר אוכל מגוון? וגם מה זה גדרית?
ויש לידי וטרינר.. יש מצב שהוא לא מטפל בארנבות??
..ניגון הלב
הוא אוכל ירקות, כופתיות לארנבים וחציר
גדרית (נקרא גם גדר גורים) זה מעין גדר מתקפלת מכיוון שרוב הכלובים בארץ לא מתאימים לארנבים הרוב מגדלים אותם בתוך זה או בתוך כלובי רשת לכלבים
הגיוני מאוד שהוא לא מטםל בארנבות לא הרבה וטרינרים יודעים לטפל בסקביאס ולשייף שיניים במקרה הצורך
ארנב ננסי אם הוא באמת כזה ישאר באותו גודל
אוקיי. תודה!אמא לנסיך קטן
מצאתי ארנב ננסי למסירה.. הוא מגיע לגודל כמי כל ארנב רגיל?אמא לנסיך קטן
אפשר לחלוק?עוזרר

ארנבים הם חיה חזקה והם יסתדרו מעולה גם בלי חיסונים ועם ירקות ולחם לאכול. הסיבה היחידה לדעתי שאת צריכה לשקול למה לא לגדל ארנב זה כי בכלוב קטן הוא יסבול ובתוך הבית זה קצת מסובך לגדל ארנב. אני ממליץ על אוגרים סורים כי הם רגועים, לא אוכלים הרבה ומסתדרים בכלוב קטן

השאלה אם הוא יהיה בריאניגון הלב
באופן שוטף אין הרבה טיפול רפואי אבל במקרה של הדבקה בסקביאס או בטפילי עור יש לא מעט טיפול רפואי כנ''ל במקרה של שיניים שהתארכו יותר מדיי (כתוצאה מחוסר בשיוף בתזונה, כלומר אין חציר וכופתיות קשות אגב אסור להביא למכרסמים לחם השמרים מנפחים להם את הקיבה במקרים מסויימים זה מגיע אף למוות)
אוגרים לילד קטן זה דווקא לא מומלץ, הם קטנים מדיי ושבירים מדי (ומתרבים מהר מדי וקשה להבדיל בעין לא מבינה בין זכר ונקבה)
לא יודע נשמע לי קצת הגזמהעוזרר

בסופו של דבר זה ארנב ולא איזה כלב תערוכות. אצלנו בבית אנחנו מגדלים ארנבים מאז שאני זוכר את עצמי ובחיים לא הזמנו וטרינר ובכל זאת היו לנו ארנבים ששרדו הרבה שנים והמליטו הרבה.

אהבתי את האוגרים השבירים מה שנכון נכון אבל היא לא אמרה באיזה גיל הבן שלה

זה עדיין חיהניגון הלב
כל חיה צריכה לקבל בדיוק את מה שהיא זקוקה לו
מחבד זאת, לדעתי יש מספיק ארנבונים בעולם אין צורך לעודד ריבוי של חיות בית לכן לגדל רק שניים מאותו מין או לסרס/לעקר (אם אפשר)
גידלתי ארנבת כמה שנים טובותמארי

מצד אחד זה נורא כיף ומצד שני קחי בחשבון שהיא חייבת להסתובב בבית, מכרסמת חוטי חשמל ומלכלכת. לא כל אחד בנוי לזה.

גידלנו גם אוגרים ועליהם אני פחות ממליצה.

אני ממליצה על שרקן. הוא גדול מהאוגרים וקל להחזיק וללטף,הוא מעדיף להישאר בכלוב ולכן לא מלכלך את הבית.

גידלנו שרקן ביחד עם הארנבת כמה שנים.

מסכיםעוזרר

רק צריך לקחת בחשבון ששרקנים נורא מלכלכים.

נכון אבל רק את הכלובמארי
אז זה פחות נורא
הבאנו את הארנבת והיא ממש מתוקה רציתי לשאול..אמא לנסיך קטן
קצת כואב לי שיוצא לה להיות לבד די הרבה.. קריטי להביא לה עוד אחת שתהיה איתה? מצד אחד לא כלכך בא ל כי מעדיפה לראות איך אנחנו מסתדרים עם אחת ולהביא עוד אחת זה קצת בלאגן.. מצד שני נראלי שמשמעמם לה..
בקיצור.. מה לעשות?
סתם הערה מבחינה לשונית: לא ארנבת. ארנבון.ותן טל

אף אחד לא מגדל ארנבת מחמד (או ארנב מחמד) - זה לא קורה, אלו חיות בר. מה שמגדלים, אלו ארנבונים. כן, יש קשר משפחתי, אבל זאת ממש לא אותה חיה. 

זה נשמע קצת קטנוני אבל חשוב לשים לב להבדלים האלו וגם לחנך את הילדים לדעת את ההבדלים. ככה מחנכים לידע רחב יותר ומדויק יותר. 

הבאת זכר או נקבה?כמוני כמוךאחרונה
חשוב להביא מהמין השני, ובשלב ראשון לתת להם להסתגל אחד לשני בכלובים נפרדים ולא ישר יחד, על מנת למנוע תקיפה , ולפני האיחוד, לנקות היטב את הכלוב משאריות צרכים ועוד (הצרכים - טריטוריה...)
אם תצטרכי הדרכה נוספת בשמחה.
ננסי שמוט אוזנייםכמוני כמוך
ואל תשכחו גם שואב טוב לאסוף את כל השערות...
רוצים לעבוד מהבית בזמנים שלכם.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה קלילה ברשת ונוחה מאוד !!2אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת!!!@23אנציללואנטנך

עבודה נוחה וקלילה ברשת!!אנציללואנטנך

עבודה ברשת מהבית!!!אנציללואנטנך

עבודה אונליין##אנציללואנטנך

עבודה ברשת##אנציללואנטנך

עבודה מהבית##אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך