לפתור תשחצים. פתרתי כבר כמה עשרות בשבוע האחרון. נחמד לי מאוד ולמדתי כמה מילים חדשות.
הלילה הקודם היה סיוטי מאוד. אני מקווה שהלילה אשן טוב.
מה שכן, עברתי לישון בספה כי למעלה יש רעש. אני אשן חלק במהלך הלילה (הספה נוחה ממש) אבל בבוקר אני אקום באזור שבע, אולי אפילו בשש וחצי. נו מילא, אני אספיק יותר.
היום הספקתי לסדר סלון ומטבח, כביסות, ארוחת צהריים ולהוציא את הילדים. היה יום ממש נחמד ויעיל. זה כל כך טוב.
מחר שוב סלון מטבח (האמת שהסלון ממש מסודר עכשיו, אז מחר זה יהיה רק לעבור עליו), כביסות, ארוחת צהריים ומה עוד? מחשב מחשב מחשב. אני חייבת להיפטר ממנו כבר. פשוט למכור אותו, להחזיר לאבאימא כסף, לבקש מההיא את הכסף שלי, לסגור או להקפיא את חשבון הבנק שלי ושלום על ישראל.
אולי נזמין אותם לארוחת ערב בשבוע הבא, הלוואי אמן אמן. ביום שני אימא מגישה לבגרות ואחרי זה כולנו נהיה משוחררים הרבה יותר. אני חושבת שיום שלישי זה רעיון מצוין, אבל אם לא כולם יהיו פה אז חמישי.
אני צריכה לזכור מחר להזכיר לאבא להתקשר להיא. בואו נתקדם וזהו.
כואבת לי הבטן כבר כמה ימים וזה מציק, אבל אין ברירה וחיים עם זה. גם הגרון כאב היום ממש אבל אין לי זמן או כוח לשפעת אז אמרתי לה שהיא לא רצויה. הלכה.
סבתא אמרה לי שרזיתי. אני שמחה שיש בי משהו שמשמח אותה, כי אני לא בדיוק נכדה למופת. אני יודעת שהיא אוהבת אותי ואני יודעת שכואב לה שאני בבית. לפחות אני מרזה.
יש בי בכי ועכשיו זה לא הזמן להוציא אותו. בלילה בכיתי ממש כי לא יכולתי לישון מרוב רעש, לא משנה מה עשיתי. אח"כ נבהלתי נורא מאיזה משהו, וזה היה כל כך מפחיד ונורא וכואב. נרדמתי מתוך בכי.
אני כבר עייפה אבל החיים נהיו איזה רצף כזה של נקיון הבית. זה עושה לי טוב בלב וזה בדיוק מה שאני צריכה כרגע, ובכל זאת חסרים לי אנשים.
אני חושבת שעשיתי לעצמי איזה נלפ קטן. הגעתי לתובנה נהדרת שיכולה ממש להוביל אותי למקום מעולה. אבל אין לי סביבה שבה אני יכולה להוציא את התובנה הזו אל הפועל. אולי באמת מפגש עם חברות בדרום אדום זה רעיון טוב. צריכה לבדוק אם אפשרי לי להגיע לשם.
אוי, יש לי משהו לומר. בשרשור אחר אבל.
- לקראת נישואין וזוגיות