רוצה להתייעץtali1
אני מורה בסטאג' שעובדת בשני בתי ספר שונים, תלמידים בבית ספר אחד ממש קשים (אני לא באתי מבית ספר אלא למדתי הסבה של גן כך שלא התנסיתי לפני זה בבתי ספר אבל רציתי בית ספר) וממש קשה לי להחזיק את הכיתות ויש קצת ביקורת על כך מצטערת לא חשבתי שאני אמורה להיות שוטר בבית ספר כי אם לבוא ללמד, בבית ספר השני לא קיבלתי תוכנית לימוד אין לבית ספר מערכים וחומרים גם לא משהו ברור מידי באינטרנט. מרגישה שכל דבר מוסיף פה. ולא מרגישה שככה צריך לעבור סטאג' כשהבעיה הכי קשה היא שלקחתי שתי בתי ספר משמע שתי מנהלות על ראשי.
רוצה לעזוב מרגישה שהסטאג' לא הוגן ככה
שואלת לעצתכם
תודה
אפשרויותעזרה!!!

זו באמת מציאות קשה. מה האפשרויות מבחינתך?

ללכת למפקחתtali1
ולהגיד לה שקיבלתי שנים וזה לא הגיוני ככה.
מה את חושבת זה נראה לך פייר ככה מה שתיארתיאשמח לשמוע ממך זה אמור להיות ככה בסטאג' ? תני לי חוות דעת בבקשה
סטאזעזרה!!!

להרבה מאד מורים חדשים הסטאז הוא קשה, ואפילו קשה מאד! כי הכל חדש, לא מוכר. פתאם צריך להתמודד עם מלא דברים ביחד. 

אצלך זה כנראה עוד יותר קשה, כי יש לך שני בתי ספר, ובאחד מהם אין לך חומרים מסודרים. באמת קשה מאד.

ללכת למפקחת זה הרבה פעמים סיכון שהיא תסמן אותך כמורה שלא מסתדרת... אבל אולי אם תגידי לה שקשה לך להתחיל בסטאז עם שני בתי ספר, ואת רוצה להוריד רק אחד זה יהיה יותר מובן. כי לא עזבת את הכל לגמרי, אלא רק הורדת אחד.

ייעוץtali1
אם אעזוב אחד לא יהיו לי מספיק שעות לסטאג(12) יש לי בדיוק שעות.
אבל אני חושבת שאם אחליט כן ללכת אליה אז זה דיי לגיטימי, אני מנסה לעשות /לסיים את הסטאג' הזה בשיניים כשאני לא רואה שיש הבנה מצב המנהלת של הילדים הקשים אלא להפך וזה ממש עושה לי חוסר חשק להגיע ללמד, מוריד חשק מההוראה. האם ככה צריך להרגיש בסטאג'? באמת מעניין אותי
נראה לי שאין ממש כלליםעזרה!!!

איך אמור להראות סטאז. אבל הרבה פעמים הוא באמת קשה.

את כנראה מאד מאד סובלת, ולא יכולה להמשיך בצורה כזו, אז זכותך לגשת למפקחת.

חייבת שאלהtali1
מנהלת לא אמורה להבין מישהו חדש חסר נסיון שעוד לא יודע לעשות משמעת כשיש אצלו כיתות של 32 ילד וברובן לא קלות?
הייתי מצפהעזרה!!!

שהיא תבין. הרי היא יודעת שהיא הביאה מורה בסטאז והגיוני שיהיה קשה בהתחלה. אבל לצערי לא כל המנהלות והמנהלים הם כאלה. יש כאלה שמיד רוצים משמעת טובה ואין להם כוח להתעסק עם כל מיני דברים כאלה. כואב שנפלת על כאלה!

אין מיליםtali1
ואני גם לא מורה שכל יום בבתי הספר יום וחצי באחד עוד יום ארוך בשני. מוציאה את המיץ ולא בא לי שבסוף כל ההקרבה שלי בסטאג' כזה (של שני בתי ספר וכו') וגם בסוף לא יעבירו ..האם זה שווה את זה..אין מילים
נכון!עזרה!!!

אם היא מתייחסת אליך ככה, אולי היא באמת לא תעביר אותך בסוף. אוי, זה ממש נוראי!

לא הענייןtali1
לא העניין שהיא מתייחסת כמו שהיא מעבירה ביקורת לא הוגנת כלפי שאני אפילו עוד לא מורה רק בסטאג' ושלא התנסיתי בכיתות, אם מורים חדשים מתקשים אז קל וחומר בכיתות כאלה מי שחדש
נכון מאדעזרה!!!אחרונה

מבינה אותך כל כך.

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך