אז יש הורים שמאד מבקשים שלא אתן הרבה שיעורי בית, כי הילדים קטנים וחוזרים הביתה עייפים.. ויש הורים שמתחננים לשיעורי בית כדי לתרגל את החומר, וכדי שלילדים יהיו הרגלי למידה נכונים וטובים.
מה אתם אומרים? מה אתם עושים?
אז יש הורים שמאד מבקשים שלא אתן הרבה שיעורי בית, כי הילדים קטנים וחוזרים הביתה עייפים.. ויש הורים שמתחננים לשיעורי בית כדי לתרגל את החומר, וכדי שלילדים יהיו הרגלי למידה נכונים וטובים.
מה אתם אומרים? מה אתם עושים?
אם נכון לעשות את זה, מכיון שזה דורש מההורים לשלם כסף מכיסם. בסך הכל הם מבקשים משהו לגיטימי, לא?
תודה
תודה רבה על הדברים! עשית לי סדר. ובאמת, הדבר הבסיסי הוא שאני אחליט מה נכון בעיני.
מאד עוזר לי לשמוע גם את הצד של ההורים, ואני שמחה שהגבת פה. אני בהחלט אקח את זה בחשבון! תודה.
תודה על התשובה הכנה!
כמה שיעורי בית הם חובה אצלכם?
כן. מדובר ביסודי.
מכירה את הנושא גם מצד המורה וגם מצד ההורה.
פשוט מיותר וחסר ערך.
מצד ההורה:
בפועל המורים רואים את הילדים שלי יותר שעות ממני ביום...
פעם, כשהיינו מסיימים ב1 בצהריים, זה היה לגיטימי לתת שיעורים, הגעת הביתה, אכלת עם אמא (במקרה הטוב), הכנת שיעורים ויצאת לשחק עם חברים.
חזרת הביתה למקלחת, ארוחת ערב ושינה.
במקרה כזה שיעורי בית באמת נתנו הרגלי למידה- הקצבנו זמן למשחק, לאוכל, למשפחה וגם לבית הספר.
זה גם היה רלוונטי כי המורים לא הספיקו בזמן הקצר (8-1) ללמד הכל, אז את השינון והחזרה עשינו בבית.
כיום, המצב שונה לגמרי.
הילדים חוזרים ב4 אחרי נסיעה של חצי שעה.
רעבים.
אחרי יום ממושך מאוד של לימודים.
מה הקטע?
הם לא מספיקים להנות עם חברים להרגיש את המשפחה ובלו"ז הצפוף הזה לדחוף גם שיעורים???
הספיק להם כל הבוקר! בשביל מה??
לא הספקת את החומר בשעות שהקציבו לך, תתמודדי! אל תשליכי את זה לא על התלמידים ובטח שלא על הוריהם!
וההורים היקרים שרוצים להרגיש מעורבים בחיי בית הספר על ידי שיעורי הבית מוזמנים להצטרף לוועד כיתה.,
מצד המורה:
מעולם לא נתתי שיעורי בית.
למעט שנה שבה, כמו אצלך, הורים ביקשו...
אז "הפגזתי" במשך חודש שיעורי בית, ממש העמסתי...ונסתמו לכולם הפיות...
באמת מיותר וחסר ערך.
לא נותן כלום פרט למריבות מיותרות וביזבוז זמן!
לא יצא לי לחשוב על הפער בין פעם להיום בעניין הזה. תודה לך, הארת את עיני!
צחקתי ממה שעשית כשההורים ביקשו שיעורי בית
רעיון מקורי!
יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?
אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.
לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/