שיעורי ביתלמה ככה

אז יש הורים שמאד מבקשים שלא אתן הרבה שיעורי בית, כי הילדים קטנים וחוזרים הביתה עייפים.. ויש הורים שמתחננים לשיעורי בית כדי לתרגל את החומר, וכדי שלילדים יהיו הרגלי למידה נכונים וטובים.

מה אתם אומרים? מה אתם עושים?

מי שממש רוצה יכול לקנות חוברות העשרהנפשי תערוג
תני תרגול ל10-15 דקות וזהו
אני מתלבטתלמה ככה

אם נכון לעשות את זה, מכיון שזה דורש מההורים לשלם כסף מכיסם. בסך הכל הם מבקשים משהו לגיטימי, לא?

יש ספרים מקווניםנפשי תערוג
קודם יסיימו אותם
רעיון יפהלמה ככה

תודה

אז יש אתרים חינמיים שבהם אפשר לתרגלבת 30
תודה!למה ככהאחרונה

מה שתבחרי.matan
לדתי קודם כל את צריכה להיות במקום שיודע מה את רוצה משיעורי הבית של הכיתה.
את רוצה לתת? צריכה לתת?(מצד הספק או תרגול) או שלדעתך באמת כדאי לוותר?
ההורים מעלים בפנייך כיווני חשיבה, או מתארים לך מציאות קיימת שאת צריכה להתחשב בה בתוך השיקולים שלך. אבל ההחלטה וההכרעה היא שלך.
את לא המורה היחידה שלהם, נכון? יש מורים אחרים שנותנים שיעורי בית או לא נותנים. יש פה איזון שכל אחד מהמורים שותף לו ומשמעותי ביחד.
זה נראה לי היסוד הראשון. שתהיה עמידה מול ההורים וככל. שהעמידה שלך תהיה יותר טבעית ובטוחה זה יתן גם להורים את התחושה שאם את מחליטה לתת הרבה או מעט אז אפשר לסמוך על זה.

בצד הפרקטי - יש הרבה דרכים לאזן. השאלה היא מה את חושבת שצריך להיות הבסיס.
את יכולה להפיל את בשיעורי בית על ההורים כמו שנפשי תערוג אמר.
את יכולה לתת בכמות סבירה, שזה לא מעט אבל גם לא הרבה ולהגיד לכל צד שנתת פחות ממה שצריך או יותר ממה שצריך לפי בקשתו.
את יכולה לתת מעט ולתת עוד כמה תרגילים שיהיו בונוס למכינים. זה גם ייצור מוטיבציה לשיעורים וגם יאפשר להורים שרוצים לשחרר לשחרר ולהורים שרוצים ללחוץ ללחוץ.
התחברתי מאדלמה ככה

תודה רבה על הדברים! עשית לי סדר. ובאמת, הדבר הבסיסי הוא שאני אחליט מה נכון בעיני.

בתור הורה, מאחר וראיתי מתערבת, סליחהאו"ר
חייבת לציין שמטריף אותי שמתערבים לי בלוז של אחהצ עם הילדים בבית. בכלל אנחנו אחת המדינות שנותנות הכי הרבה שב אבל ההישגים לא בהתאם, אז למה?!
חשבון וקריאה מחייבים שינון. אבל אולי אפשר להסתפק בדף אחד?! בפועל העומס על ההורים...
מה הסיפור הזה של מטלות שב שחייבים את ההורים?!?!?!?! מבינה שיש עומס גם למורה להספיק את החומר, אבל שב לא הפתרון.
מי שרוצה תירגול יש מספיק אתרים/אפליקציות, חוברות להפנות אליהם.... למה שכולם יסבלו, אם יש שביקשו להפחית העומס אז להפחית למינימום ההכרחי .(כמו כשלמישהו אחד קר מתחשבים בו אפילו שהאחרים היו רוצים אחרת....)
תודה רבה!למה ככה

מאד עוזר לי לשמוע גם את הצד של ההורים, ואני שמחה שהגבת פה. אני בהחלט אקח את זה בחשבון! תודה.

אצלנובת 30
יש ש.ב. בספר שהם חובה ויחד עם זה ממליצים על אתרים כמו עת הדעת, עשר אצבעות, אופק וכד'.
הילדות שלי בדר''כ לא נכנסות לאתרים, אבל יש כאלה שכן.
אישית, אני מההורים שלא רואים תועלת בריבוי ש.ב. נראה לי הגיוני לתרגל קריאה ולסיים מטלות מהכיתה. לא נראה לי הגיוני להעמיס על הילדים בשעות שגם ככה קשה להתרכז ומה שהם באמת רוצים זה פשוט לשחק.
תודה!למה ככה

תודה על התשובה הכנה!

כמה שיעורי בית הם חובה אצלכם? 

אצלנו בבית?בת 30
הן צריכות לשבת לעשות שיעורי בית.
אם אני רואה שזה עובר את החצי שעה, ארבעים דקות וזה כבר גורם לילדה להיות עצבנית אז אני לא מרשה להמשיך...
בתור אמא.... תתני שיעורי רשות44444
אגב, זה בהנחה שמדובר ביסודי הקטן.
אם לא, תעשי מה שאת חושבת ובפרופורציה בתור לקיחה בחשבון של סדר יום של ילד בגיל הנ"ל.
תודה רבה!למה ככה

כן. מדובר ביסודי.

לא נותנת שיעורי בית.אומנותי

מכירה את הנושא גם מצד המורה וגם מצד ההורה.

פשוט מיותר וחסר ערך.

מצד ההורה:

בפועל המורים רואים את הילדים שלי יותר שעות ממני ביום...

פעם, כשהיינו מסיימים ב1 בצהריים, זה היה לגיטימי לתת שיעורים, הגעת הביתה, אכלת עם אמא (במקרה הטוב), הכנת שיעורים ויצאת לשחק עם חברים.

חזרת הביתה למקלחת, ארוחת ערב ושינה.

במקרה כזה שיעורי בית באמת נתנו הרגלי למידה- הקצבנו זמן למשחק, לאוכל, למשפחה וגם לבית הספר.

זה גם היה רלוונטי כי המורים לא הספיקו בזמן הקצר (8-1) ללמד הכל, אז את השינון והחזרה עשינו בבית.

כיום, המצב שונה לגמרי.

הילדים חוזרים ב4 אחרי נסיעה של חצי שעה.

רעבים.

אחרי יום ממושך מאוד של לימודים.

מה הקטע?

הם לא מספיקים להנות עם חברים להרגיש את המשפחה ובלו"ז הצפוף הזה לדחוף גם שיעורים???

הספיק להם כל הבוקר! בשביל מה??

לא הספקת את החומר בשעות שהקציבו לך, תתמודדי! אל תשליכי את זה לא על התלמידים ובטח שלא על הוריהם!

וההורים היקרים שרוצים להרגיש מעורבים בחיי בית הספר על ידי שיעורי הבית מוזמנים להצטרף לוועד כיתה.,

מצד המורה:

מעולם לא נתתי שיעורי בית.

למעט שנה שבה, כמו אצלך, הורים ביקשו...

אז "הפגזתי" במשך חודש שיעורי בית, ממש העמסתי...ונסתמו לכולם הפיות...

באמת מיותר וחסר ערך.

לא נותן כלום פרט למריבות מיותרות וביזבוז זמן!

מענייןלמה ככה

לא יצא לי לחשוב על הפער בין פעם להיום בעניין הזה. תודה לך, הארת את עיני!

צחקתי ממה שעשית כשההורים ביקשו שיעורי ביתבוכה/צוחק רעיון מקורי!

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך