בנוסף, את קרתגו יש להחריבהגיגים בע"מ

@הקוטב הדרומי, בגלל שאני מנוע מלענות לך בצמ"ע, אני אענה לך פה.

אז הרי תענותיך ותשובותי.

1. אפשר לראות עצמים במרחק גדול מאוד בעזרת טלסקופ או מצלמה ניקון p1000. רחוקים ככ שרואים מבעד לקימור.

זה אולי היה נכון אלמלא העובדה שטווח הצילום הוא לא רק ישר קדימה, המצלמה מצלמת גם למעלה ולמטה, אם היא הייתה מצלמת רק קדימה לא היית יכול לראות את הריצפה. בגלל שהיא מצלמת גם לכיוון למטה צריך מרחק עצום עד שהקימור מתחיל להשפיע, יותר מהטווח שלהם.

2. יש עשרות אלפי לווינים בחלל. אף אחד לא יכול לצלם תמונה של כל הכדור? יש רק שמונה תמונות בערך. 

למה כן לצלם?

3. למה מאז שנות השבעים לא נחת אדם על הירח. ואני חשבתי שהטכנולוגיה התקדמה.

כסף, כסף. זה יקר להפליא, ובשביל מה? בפעמים הראשונות זה היה מרשים להראות שאנחנו יכולים, אבל מה הטעם לעשות את זה שוב פעם? חלליות לא מאוישות הרבה יותר טובות בזה.

4. למה אסור להגיע לאנטארטיקה? (האמנה האנטרקטית)

איפה מצאת את זה? זה לא רשום באף אחד מסעיפי האמנה, ויתר על כן, רק לפני חודשים ספורים קולין אובריידי ו48 שעות אחר כך לואיס ראד חצו את אנטרטיקה, באופן חוקי לחלוטין.

5. למה שמפריחים בלון לגבהים גדולים רואים אופק שטוח ולא מקומר? (בהנחה שלא משתמשים בעדשות עין הדג)

לא ידוע, מן הסתם בגלל שהגבהים לא מספיק גבוהים

6. כוח הכבידה החזק. חזק ככ שמצליח לקמר מים (האוקיינוסים) תופעה משונה כשלעצמה. אבל לא מספיק חזק כדי למשוך את בלון ההליום.

זה כבר מתחיל להיות מגוחך. מה מונע ממים להתקמר? כח הכבידה! כח הכבידה הוא שמושך אותם למטה. ועל כן כח הכבידה לא נאלץ להתגבר על כלום בשביל לקמר על המים, בגלל שבכמיות קטנות מים מתקמרים באופן מזערי כל כך שזה נבלע לחלוטין בתופעות אחרות. אבל כשזה בכמיות גדולות זה מתחיל להיות מורגש.

ולמה אתה חושב שכח הכבידה לא פועל ההליום? ההפך! הוא זה שגורם להליום לעוף למעלה!!

העניין הוא שהוא פעול גם על האוויר, ואז זה או שהאוויר יפול או שההליום יפול, והשני יצטרך לעוף למעלה בשביל לפנות מקום. ולכן ההליום עולה! בגלל שכח הכבידה מושך את האוויר למטה!! בלי כח הכבידה ההליום לא היה עף!!

7. מדוע כל האנושות עד לפני 500 שנה האמינה שהעולם שטוח?

מאיפה המצאת את זה?? באלפיים שנה האחרונות כל איש מלומד לא רק ידע שכדור הארץ הוא גדול אלא גם מה הגודל שלו בקירוב מצוין.

8. למה בכל הצילומים מהחלל לא רואים כוכבים?

בגלל שלא צילמו שאותם.

9. אם חגורות ואן אלן הם ככ חזקות. איך הצלחנו לעבור דרכן?

בגלל ששהינו בהם רק רגעים ספורים.

10. כדור הארץ נע במהירות של 1600 קמש סביב צירו. ובמהירות עוד יותר גבוהה סביב השמש. במערכת השמש כולה נעה במהירות מטורפת ברחבי הגלקסיה. אז אני שואל: למה כוכב הצפון לא זז ממקומו כבר 6000 שנה לפחות. הוא נעוץ באותה נקודה. כל הכוכבים זזים חוץ ממנו. 
בגלל שהוא מקביל לציר הזה.

אנא הסבר לי איפה שגיתי.

אולי בהמשך אני ייתן ראיות מהצד שלי למה כדור הארץ הוא עגול.

צר לי אבל יש פה כמה טעויות.נצח
בנוסף, את קרתגו יש להחריב.הגיגים בע"מ

זה בהחלט סביר, תוכל לפרט?

הטעות הכי קריטית היא מה שכתבת ב7.נצח
לפני 500 שנה בקירוב חשבו שכדור הארץ הוא שטוח. מוזמן לבדוק את זה.
אגב. ההנחה הזו הובילה בסופו של דבר לגילוי אמריקה.

לא נכון.אור שחור

קלומבוס יצא למסע בגלל הידיעה שכדור הארץ עגול. הייתה לו טעות בנושא ההיקף

הוא רצה להוכיח את הטענה שהוא עגול.נצח
משמע הרבה אנשים חשבו שהוא לא עגול.

כתבתי שההנחה הובילה בסופו של דבר. שים לב לדיוק.
בנוסף, את קרתגו יש להחריב.הגיגים בע"מאחרונה

1) הוא לא רצה להוכיח שהעולם עגול, הוא רצה להגיע להודו באופן יעיל

2) לא נכון, הם חלקו עליו כי הם חשבו שהעולם הוא הרבה יותר גדול. וזה בכלל לא יהיה יעיל, מה שהיה נכון.

3)כריסטופר קולומבוס – ויקיפדיה

בנוסף, את קרתגו יש להחריבהגיגים בע"מ

1) דווקא בגלל שקולומבוס ידע שהעולם עגול הוא יצא למסע הזה. אם העולם שטוח מה ההיגיון לצאת למערב כשאתה צריך להגיע למזרח?

2) בימי הביניים האירופיים (בהכללה) התייחסו לדברי הקדמונים כקדושים ולא שינו מהם. והקדמונים (הרומאים והיוונים) ידעו שהעולם עגול (אם תרצה אני אפילו יכול להביא לכך שני הוכחות שלהם, אחת של אריסטו ואחת של ארטוסתנס).

3) מיתוס הארץ השטוחה – ויקיפדיה.

תביא ראיה משלך.

4) מה הטעויות הנוספות שלי?

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך