מתי הזמן הנכון להתחיל לחפש סטאז?אנונימי (פותח)
בטלפון/במייל?
אני ממש לא יודעת עדיין לאיזה כיוון רוצה -
יסודי/אולפנא/וחושבת גם על מסגרת לנוער בסיכון
זה חשוב? או שכדאי להחליט קודם ולהתקבע?
חיפוש סטאז'חי(נ)וך

נראה לי שיהיה לך יותר קל לחפש אחרי שתחליטי מה את מעדיפה. אם לא משנה לך, את יכולה לשלוח קו"ח לכל מיני סוגי בתי ספר ומקומות ולראות מי יזמין אותך לראיון וכד'.

בעקרון באיזור אדר ב'- ניסן זה הזמן שבו בתי הספר בד"כ מתחילים להתארגן לשנה הבאה, אז זה הזמן להתחיל לחפש.

אומרים שהכי טוב זה להגיע ממש לבתי הספר, כי אז יכולים במקום להתרשם ממך.

אם זה מורכב מדי- עדיף לשלוח במייל קו"ח מפורטים. ותמיד לזכור שבתי הספר מקבלים עשרות קו"ח, אז תנסי דרך הקו"ח לשכנע אותם שכדאי להם לבחור בך

שיהיה ממש בהצלחה!

באדר ב.me.
כדאי לבדוק הכל.
ללכת לבית ספר. לראות ולהראות.

מנהלים לא פותחים קורות חיים.
לכי בעצמך. דברי עם המנהל
בתיכון משלמים יותר טוב מביסודי...כתר הרימון
טוב...בלדריתאחרונה
מה שחשוב זה בראיון להיראות סגורה על עצמך ולומר שהמקום שאת בודקת זה החלום שלך ורק לו חיכית.
באיזה איזור בארץ?
במרכז למשל ממש חסרים מורים, את יכולה לסגור בכל שלב כמעט.
אני מצאתי סטאז' דרך מדור הדרושים באתר של הסתדרות המורים. גם לארגון המורים יש אתר דומה. תכנסי פעמיים שלוש בשבוע ותראי אם מקום שרלוונטי לך מחפשים. בהצלחה!
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך