נסענו היום לטיול באוטובוס, ובמקום לתקוע את הפרצוף בפלאפון אני אוהב לשבת במושבים הקדמיים ליד הנהג ולהסתכל על הנוף בחוץ, באיזה שלב אני מסתכל החוצה ואני רואה משאית ענקית של 2 חלקים עמוסה בחומר, והנהג שמסיע את המפלצת הזאת נוהג ביד אחת וביד השנייה מחזיק בפלאפון ועוקף אותנו. ביקשתי מהנהג שלנו שידביק אותו כדי שאוכל לצלם אותו. כשהתקרבנו אליו שלפתי את הפלאפון כיוונתי אותו אליו ואז הוא קלט אותי והמבטים שלנו הצטלבו. הרגשתי את ההלם שאחז בו. אחרי שעקפנו אותו הוא שחרר בתגובה צפירה כועסת. בהמשך הוא עקף אותנו בחזרה וראיתי שהוא מסתכל עלי, אבל הפעם הפלאפון היה בדיבורית.
הנהג שלנו שאל אותי בשביל מה אני עושה את זה, יזמינו אותי להעיד בבית משפט ומה אני צריך את הבלאגן הזה. אמרתי לו שזה מסוג המנוולים שקוראים עליהם בחדשות שמחקו משפחות (המקרה לפני כמה חודשים של המשפחה מפסגות זעזע אותי ממש), מספיק נגיחה קטנה מהטנק הזה כדי למחוץ או להעיף לכל הרוחות כל רכב פרטי שיהיה לידו.
לצערי, בגלל השמש ובגלל איכות המצלמה הירודה שלי לא רואים אותו בבירור מבעד לשמשה של המשאית שלו. אבל אמרתי לו שאם הייתי מצליח לצלם אותו באיכות טובה הייתי מגיש נגדו תלונה והייתי הולך גם להעיד נגדו. יש בזה סיכון וטרדה אבל הייתי לוקח אותו.
נבלות כאלה צריך לסלק מהכביש. רוצחים בפוטנציה.
התקשרתי למשטרה והבנתי מהם שבמצב הנוכחי זה בגדול מילה שלי מול שלו ואין לי ממש סיכוי, אז לפחות התנחמתי בפחד שהכנסתי לו בלב כשהוא ראה שאני מצלם אותו.