שמונה פעמים כבר כתבתי את זה בראש ואפפעם לא במקלדת אז עכשיו.
עוד מתלבטת מעט אם באמת לשלוח אבל בינתיים נכתוב ובסוף נחליט.
בטוחה שלא כולן יסכימו אם הכל או לפחות עם חלק, ומוכנה לשמוע..
זה נראה לי מקום בוגר ומבין אז מרשה לעצמי.
ותודה על המקום. גם אם אף אחת לא תקרא לפחות לי זה עזר.
קשה לי להבין מה העולם ככ יוצא על הטרדות מיניות.
אני לא באה לשפוט אף אחד ולא הייתי במקום שבו היו הרבה אנשים אחרים כך שממש אין לי זכות להגיד מה הייתי עושה במקומם, ועדיין יש לי השגות על העולם הככ משוגע ולא ברור הזה.
אני לא מבינה למה כועסים על גברים שנוגעים מדברים מציקים מכריחים בנות לעשות דברים שהן לא רוצות.
כלומר, רגע רגע, ברור שאני כועסת על אנשים שעושים דברים שאין להם זכות ואסור להם לעשות אותם.
אונס כמו רצח כמו גניבה כמו התעללות בבעלי חיים זה דבר חמור ביותר ביותר.
ועדיין.
הרבה פעמים אני שומעת או קוראת או לפעמים עוברות מחשבות בראש- אני אתלבש איך שאני רוצה והבנים יתמודדו.
זאת ההתמודדות שלהם ושהם יבחרו מה לעשות איתה. לי יש את ההתמודדויות שלי ולהם ההתמודדות שלהם.
הלוו.
בנים הם בני אדם. בדיוק כמו שבנות הן בני אדם.
כמו שלך יש חשק ורצון להתלבש בצורה מסויימת, חוסר צניעות כזה או אחר (ובלי קשר עכשיו להלכה(
ככה בדיוק גם לבן יש חשק, רצון כשהוא רואה מישהי שלבושה בצורה מסויימת או מריחה בריח נעים או הולכת בצורה מסויימת, לגעת בה, להתקרב אליה, להימשך אליה, לרצות את קרבתה.
ואפילו לא תמיד זה בשליטה.
(תגידו שאין כזה דבר ותמיד אפשר לשלוט. נכון. אבל גם לי לפעמים קורה שאני עצבנית או עצובה בלי שליטה, כי יש ימים עם הורומונים..בני אדם. סהכ. דיי נורמאלי. קורה)
למה לבנות מותר לעשות מה שהן רוצות גם אם זה להצטלם כמעט ערומה ולפרסם את זה איפה שאפשר, ולבנים אסור?
למה תמיד מאשימים אותם ואומרים שהם צריכים להתגבר על היצרים שלהם?
ומה איתך?
מה עם הבנות בעולם הזה? הן לא צריכות להתגבר על היצרים ועל התאוות?
כשהייתי קטנה, וקטנה זה קטנה, פחות מגיל עשר, הייתי שוכבת במיטה ומדמיינת שאיזשהו בן רואה אותי ומלטף אותי. כל פעם זה היה בן אחר, בן דמיוני.
זה הרצון הטבעי שלנו. אנחנו בנות. שיראו אותנו שילטפו אותנו. שיגידו לנו שאנחנו יפות, מהממות ויש לנו את העיניים/ שפתיים/ כל איבר אחר הכי יפים בעולם.
אבל, תודה לה' הטוב שגדלתי איפה שגדלתי, ולמדתי מה שלמדתי והבנתי מה שהבנתי ושאני מעם ישראל וניתנה בי בושה מסויימת, וכל הרצונות והדמיונות האלה לא התממשו.
כשהייתי קצת יותר גדולה, אי שם בגילאי העשרה רציתי חבר. האמת שאפילו לא דמיינתי קרבה גופנית. רק מישהו לשבת לדבר איתו. מישהו שיבין את מה שעובר לי בלב ולא יבגוד לעולם ותמיד יהיה ביננו אמון.
גם זה רצון טבעי שלנו. של בנות ושל בנים. אני בטוחה. של כל אדם בעולם.
גם זה לא קרה אז. לא היה לי חבר. היה מישהו שהייתי מאוהבת בו אבל למזלי הוא התחתן לפניי ופתר לי ספקות ודמיונות (:
לכולנו יש רצונות טבעיים וחשקים ויצרים, ואם אתן לא בטוחות אז תסתכלו בשרשורים כאן בפורום.
אז למה כשבת מתלבשת איך שבאלה כדי שיראה אותה וכדי למשוך ומוציאה את העיניים לאנשים ברחוב לא קוראים לזה פגיעה? הטרדה? כמעט כפייה להסתכל?
וכשבן רואה מישהי שלבושה איך שבאלה ברחוב והוא מסתכל וזה מושך אותו ובא לו לדבר איתה ולגעת בה זאת כן הטרדה?
קיבלנו את הגוף שלנו במתנה.
ולכל אחת בפורום הזה יש את הגוף הכי יפה בעולם. אנחנו בנות. נשים. אימהות.
ה' יתברך נתן לנו חן ויופי של נשים כדי שנוכל לממש את המהות שלנו. כדי שנוכל להתענג על ההרגשה הזאת שמישהו מסתכל בך ואת הכי הכי מדהימה בשבילו בעולם כולו.
אנחנו יפות מהשיער דרך הגבות והשפתיים, החזה הבטן והרגליים ועד הלק בקצות האצבעות.
יש לנו כזה יופי!
לא, הוא לא מוקדש ליצרים של בעלך. הוא לא נועד למלא את התאוות שלו.
הוא נועד כדי לחבר בינך, האישה הכי יפה ומדהימה בעולם לבין האיש הכי מקסים ונפלא שאיתו תבחרי לבנות את ביתך, ודרך החיבור הזה להביא לעולם עוד נשמות קדושות טהורות ויפות כמוך!
כל מה שאת רוצה, שיראו אותך, שיגידו לך שאת יפה, שיתפעלו מהיופי שלך, שיהיה איש אחד שיבין את מה שעובר לך בלב ולא יבגוד לעולם ותמיד יהיה בינכם אמון, עתיד לקרות בקשר המיוחד הזה.
את מהממת!
וכשהיופי הזה מופקר? וכשהוא מפורסם לכולם ולא נסתר וסודי בינך לבין עוד איש אחד בעולם, אז מה יש בו?
לפי זה את רוצה שימדדו אותך? לפי הגוף?
למה לך להצטלם וללכת עם ביקיני גם אם זה בחוף? למה ללבוש חצאיות מעל הברך עם שסע שכמעט רואים דרכו את התחתונים? למה לך חולצה פתוחה שבסתם התכופפות להרים משהו שנפל לך באוטובוס תמשוך למה שיש מתחתיה עיניים לא רצויות?
אם מסתכלים על הגוף שלך ולכן רוצים להיות בקרבתך, אז מה שווה מי את באמת?
יש לך עולם הרבה יותר עשיר ומדהים בתוכך! בלי קשר לגוף.
לא תרצי שימדדו אותך קודם לפי מי שאת בפנים?
למה להשתמש בגוף היפה הזה למטרה אחרת, זולה הרבה יותר מזו שהוא נועד אליה?
הרבה יותר משמח ומחמם את הלב זה כשמישהו בא ואומר לך וואו, את כזאת אנשה שמחה/ יצירתית/ טובת לב/ מנגנת מושלם/ מאירת פנים/ חכמה/ כותבת מרגש וכו וכו, אפשר להיות חבר שלך (לא בדיוק במילים האלה אבל מקווה שהכוונה הובנה (; )
מאשר- וואו יש לך את הגוף הכי יפה בעולם, אפשר להיות חבר שלך? (אותם סוגריים שלמעלה (; ).
יש בתוכך כוחות מיוחדות נדירים שלא היו ולא יהיו לאף אחת בעולם חוץ ממך, תמשכי תשומת לב דרכם.
את הגוף הקדוש שלך תשמרי לעוד שנה שנתיים או שלוש.
תני לו למלא את תפקידו בעולם.
נכתב כאילו אני כותבת למישהי פשוט כי זה בפורום.
התלבטתי אם לכתוב את זה בכלל ואם כן אז איפה לכתוב. בגלל הנושא החלטתי שכאן.
הרגשתי שזה יוצא ממני ואני חייבת.
לא התכוונתי לפגוע באף אחת, וכמו שכתבתי אני לא באה לשפוט ח"ו.
לא הייתי במקום של אף אחת מפה.
** וכוכבית חשובה!! **
חס ושלום לא התכוונתי להאשים אף אחת שעברה הטרדה כלשהי או אונס. ממש ממש לא.
לצערנו זה קורה יותר מידי פעמים, והבנות לא אשמות
רק רציתי לומר שגם אנחנו צריכות להתגבר על יצירנו כמו שאנחנו מצפות המם. ועוד כמה דברים בדרך.
זה הכל.
היו שלום.
אוהבת אתכן.

)