(סתם כותבת כאן כי אני חייבת לכתוב איפשהו, זה יעשה לי טוב. לא חובה לקרוא למי שלא אוהב ארוך)
מצאתי משרה ממש טובה שהתאימה לי מכל הכיוונים, אחרי חיפושים מפרכים.
אבל,
לצערי היום התקיימו מבחני מיונים, שזה כל מיני שלבים עם כל מיני מבחנים. וסיננו אותי באמצע.
זה לא פייר כי הסדר של המבחנים היה שקודם היה על איך מתנהגים בתוך קבוצת אנשים (והחברה האנושית נוטה לקבוע שמי שבולט יותר הוא גם מוצלח יותר... לדעתי יחסית אלי הייתי ממש טובה. אבל יחסית לכלל ברור שהיו כאלו שיותר עם ביטחון עצמי ובלטו.)
רק אני לא מבינה מה הקשר בין התכונה הזו למשרה? 
היה גם מבחן יצירתיות, דבר שאני חלשה בו... זה טיפה קשור למשרה, אבל זה משו שחייבים לרכוש עם התחום, לא ככה בפוקס. 
ופה סוננתי.![]()
אחכ למי שעבר היו מבחנים שכליים, מבחני אמינות, יושר, וכל האלה... שבהם אני טובה ממש. רק שכבר סוננתי.
וזה לדעתי הכי חשוב במשרות כאלה.
אבל שוב, תמיד תמיד בוחרים את אלו שמדברים יותר, שבולטים יותר. (ולאוו דווקא יש בהם תכונות אחרות טובות)
ואני מהצד רואה את זה פשוט בברור. כל החיים ראיתי. פשוט עצוב. ואז כל הטובים אבל השקטים נשארים בחוץ. בכל תחום, אפילו בכיתה סתם.
ומה עוד שאני הכנסתי חברה טובה לתהליך, בזכותי היא הלכה. ועברה הכל.
טוב ברור, יש לה יותר ביטחון עצמי, היא נראת יותר טוב ממני, אוהבים אותה יותר, היא מדברת יותר וכו'... (היא באמת בחורה מושלמת)
אז אני קצת מבואסת
אבל עכשיו התגברתי.
מה שכן, וזה הכי חשוב- הקב"ה מנהל את העולם. ובהשגחה פרטית, כנראה (בטוח) שזה לא הזמן ולא המקום המתאים בינתיים 
כי באמת המשרה הזו הייתה אמורה לדרוש ממני הרבה דברים כך שזה היה אמור להיות מתיש וקשה ממש מבחינת זמנים ומבחינת הכל. וקיצר, אין על הקב"ה!!!
אני אמשיך את מזלי עוד קצת בחיפוש עבודה, אבל אם לא... לא נורא. כמו שלא עבדתי עד עכשיו תוך כדי התואר, כך ימשיך. (הקריטי זה אחרי שאסיים. ואז בעז"ה יהיה טוב)
מעניין מי קרא הכל ובזבז דקה מחייו 

- לקראת נישואין וזוגיות