העברה של התינוק לחדר אחרבוז
איך עברתם את זה?
הוא בן שנה, קולולו, ובגלל שהתינוק החדש ישן איתנו בחדר העברנו אותו לחדר אחר כדי שיתרגל מעכשיו...
בהתחלה הוא היה במיטה החדשה איתנו בחדר, ועכשיו העברנו את המיטה, וכבר שבועיים הוא בחדר שלו החדש.

והנה הבעיה.
אנחנו לא שומעים אותו!!!
כשהוא היה איתנו בחדר הוא היה קם 3-4 פעמים בלילה, לפעמים בקבוק, לפעמים טיטול, והוא גם בוכה מתוך שינה בכללי (אני חושבת שיש לו סיוטים)

ופתאום לא קם בלילה בכלל! זה הגיוני שהוא הפסיק לקום בלילה? מסתבר שלא.
לילה אחד קמתי ואני שומעת אותו מיילל בשקט... כנראה הוא פשוט בוכה ואנחנו לא שומעים, והוא התרגל שאנחנו פשוט לא קמים אליו... קיבלתי כזה מצפון מטורף... מרגישה אמא נוראית! הוא בוכה ואף אחד לא מתייחס!
בלילה הבא שמתי מין מכשיר בייביסיטר שהשגתי, אבל שוב, גם מה ששומעים, בגלל שזה לא בכי רגיל האוזניים שלי פשוט מסננות את זה ואני לא שומעת אותו!!!

היום שוב קמתי באמצע הלילה ושוב אני שומעת אותו מייבב בקול חלש כזה. הלכתי אליו לחדר והוא התחיל לצרוח, לא נתן לי לעזוב...
מה עושים??? בא לי לבכות רק מלחשוב על זה...(אני לאחרונה בוכה מכל דבר אז לא יודעת אם זה ממש עצוב לי או שזה סתם הדליפה הקבועה, אבל עובדה בשטח)

פליז עצות 😥
זה תהליך מצוין שגומל אותו מלהתעורר בלילהיפית8

אם הוא ממש יצטרך משהו כנראה שהבכי שלו יתחזק עד שתשמעו, אם אתם לא שומעים זה מצוין, ככה הוא לומד להרגיע את עצמו ולחזור לישון בכוחות עצמו.

מה שכן - תשאירו כמובן את הדלת שלכם ושלו פתוחה כדי שהוא לא יצטרך לצרוח את נשמתו בשביל שתשמעו.

בוז
הדלתות פתוחות ולמרות זאת לא שומעים...
חייבת לציין שזה השבועיים שישנתי בהם הכי טוב בזמן האחרון.
מקווה שאתן צודקות
מעולה, תהיי רגועה. זה הכי טוב גם בשבילויפית8

לא רק בשבילכם.

מי החליט שזה טוב בשבילו?אחת שאכפת לה 72
לדעתי זה ממש אכזרי, הוא רק בן שנה!! כדי שתינוק יתפתח טוב, ויקנה לו בטחון עצמי צריך חום ואהבה והרבה!!
אני חושבת אחרת ומאכילה את התינוקת שלי, כל פעם שהיא מראה חוסר סבלנות מתוך שינה. היא ישנה איתי במיטה ולא מתכננת להעביר אותה לחדר משלה עד שהיא תהיה מוכנה לכך. גם אם בעז"ה יוולד תינוק חדש. נצטרך למצוא פתרון אבל בוודאי לא לזרוק אותה לעצמאות בגיל הזה.
אכזרי? נסחפתיפית8

תינוק צריך המון חום ואהבה, ברור. 

זה בכלל לא רלוונטי לנושא

אני לא מתעלמת מתינוק שבוכה, אף פעם! 

תקראי קצת על מחזורי שינה, יש שלבים שהשינה קלה יותר ויש שהיא עמוקה יותר

תינוק יכול להתעורר מתוך שינה או להיות במצב של שינה מאד קלה שמתעורר בקלות מהפרעות של הסביבה ואם לא ניגשים אליו ולא מפריעים לו הוא לומד להירדם חזרה לבד ובסופו של דבר משיג שינה יותר איכותית ובריאה

אם הוא מתעורר כי הוא רעב מן הסתם את תשמעי אותו ותקומי אליו גם אם הוא בחדר השני

אני מניקה בלילה עד גיל יחסית גדול, 5 חודשים זה עדיין סביר בעיני להניק בלילה

מי החליט שזה טוב בשבילו? אני מסיקה את זה מהעובדה ש"סלט" מתארת שבשבועיים האחרונים הם ישנו מצוין, זאת אומרת שהתינוק שלה היה בשל למעבר ולמד לישון טוב יותר. זה הכל.

לייק לאחת שאכפת לה, כמובןרפואה שלמה
גם הפותחת מרגישה לא טוב עם הבכי חסר הישע
מסכימהאנונימית לרגע1אחרונה
כשהילדים ישנים איתנו הם נוטים להתעורר יותר
הוא כנראה לומד לישון עצמאית ללא תלות בכם
נשמע תהליך חיובי
קודם כול - מזל טוב!! (פספסתי?)מתואמת
שנית - לכאורה את דווקא מתארת פה מצב רצוי לרוב ההורים... כלומר - שלא צריך לקום אל הילד...
אם כשהיה אתכם בחדר וגם כשהגעת אליו הוא צרח, וכשאתם לא לידו הוא בוכה בשקט - אולי זה אומר שהצרחות נועדו רק כדי להשיג את תשומת לבכם?...
השאלה העיקרית צריכה להיות כמה זמן הוא בוכה כך. אם הוא בוכה זמן קצר (בין אם זה בגלל שחיפש את המוצץ ובין אם זה בגלל שהיה לו חלום רע) - סימן שהוא יודע להרגיע את עצמו, וזה דבר מבורך! זה חשוב שהילד יפתח עצמאות גם בנושאים האלה.
איך תבדקו את זה?
אולי תשכיבו אותו לישון ותישארו ערים בעצמכם כמה זמן, ותאזינו ליד הדלת אם הוא בוכה ותוך כמה זמן הוא נרגע. (בעצם לא את - את אחרי לידה - אז בעלך). אולי בדרך אחרת...
אבל נשמע באמת שאת יכולה להסיר את נקיפות המצפון...
לא לא... יש עוד זמןבוז
רוצים להרגיל אותו מראש

הוא הולך לישון ב7 כל יום, אנחנו ערים עד 12 בערך והוא לא מתעורר בכלל. ישן טוב...
בדרך כלל היה מתעורר סתם לצומי...
אז מצוין. כנראה שגם כעת הוא מתעורר לצומימתואמת
ובוכה בשקט כדי לבדוק אם תשמעו אותו - וכשהוא רואה שלא, הוא חוזר לישון.
אם ככה, אז באמת אין עניין ללכת אליו...
תאמיני בו שלמרות גילו הצעיר הוא מסוגל לישון היטב לילה שלם!
דווקא חושבת אחרתבת 30
באמת לא נעים לחשוב שהוא בוכה בשקט.
אני זוכרת שעם הגדולה- עשינו את זה מאוד הדרגתי (אח''כ עם הילדים הבאים יותר קל כי הם לא לבד בחדר השני). קודם ישנו איתה בחדר החדש איזה שבועיים עד ללידה, אח''כ בעלי המשיך לישון איתה ואז ישנה לבד.
וזה היה בסדר גמור.
הקטן שלי בן כמעט שנתיים, מתעורר לפעמים בלילה בוכה. בעיני חשוב לפחות לבוא לחבק, להרדים חזרה.
נכון שזה מעייף, אבל מה לעשות.
תחזירי אותו לחדר שלכםסודית
הוא קטן וחסר אונים והוא לא יודע שאתם לא מחליפים אותו באחיו. ובעוד 3 חודשים תעבירי את שניהם יחד לחדר ילדים.
היא עוד לא ילדה...ותינוק בן 3 חודשים עדיף לרוב שיישן עםיעל מהדרום
לק"י

ההורים.
אצלי היא כבר כמעט בת שנתייםניקיתוש
לא ישנה לילה שלם מעולם.
לפני איזה חודש העברתי אותה לחדר הילדים, (לפני זה לא התאפשר לי) ומשבוע שעבר כבר 3 ימים ישנה לילה שלם.
כשהם לא איתנו בחדר ואנחנו לא מתעוררים מכל רישרוש שלהם ומתייחסים, אז הם לומדים להמשיך לישון.
נראה לי שאם הוא היה צורח או שאם הוא יצרח אתם תשמעו לא?!
כן, באמת היה יום אחד שבכה ממש בקול ושמענובוז
והתברר שהיה צריך להחליף לו בגדים כי נרטב...
באמת שגם אני וגם הוא ישנים טוב עכשיו.
אני מתעוררת בדרך כלל מכל רשרוש שלו, ולפעמים הוא רוצה לשחק פתאום ואז הלך הלילה... ועכשיו הוא פשוט קולט שהולכים לישון אז זהו.
כדאי למצוא לזה פתרוןאחת שאכפת לה 72
אישית מאמינה שתינוקות וילדים בכלל צריכים הרבה חום , אהבה ותשומת לב על מנת שיגדלו עם בטחון עצמי.
להשאיר את התינוק ללא מענה זה ממש אכזרי ולא מקובל!!
למרות שלי כככככולם אומרים שאני עושה טעות שמאכילה את התינוקת שלי - בת 5 חודשים - בלילה אני ממשיכה. לדעתי תינוק יודע מה הוא צריך ומאחר שהוא חסר ישע מתפקידנו לדאוג לצרכיו.
טעות?בת 30
יש המון אמהות שמניקות בלילה עד גיל מופלג הרבה יותר... אני רק לפני חודש הפסקתי הנקת לילה עם פעוט בן כמעט שנתיים.
כל מה שאת אומרת נכון וכל זה לא סותר את העובדהיפית8

שיכול להיות טוב מאד לתינוק לישון בחדר נפרד וזה ודאי לא אומר שמתעלמים מצרכיו

שימי לב שמדובר כאן בגיל שונה מאשר הגיל של בתך.מתואמת
עד גיל שנה זה נורמלי ומתבקש לקום בלילה ולאכול (הנקה/תמ"ל). אבל מגיל שנה אפשר ללמד את הילד לישון לילה שלם. כמובן שאין זה אומר שצריך לזנוח אותו ואת צרכיו! נותנים לו המון חום וקרבה, ולא מתעלמים מהצרכים שלו. אבל אם הוא בוכה חלש - זה כנראה כי הוא עדיין רגיל לקום בלילה. ואם הוא מצליח להירגע לבדו ולא מגביר את קולו - זה סימן שהוא מתחיל ללמוד איך להרדים את עצמו בלי עזרת ההורים. ומכאן הדרך לשנת לילה רצופה קצרה - וזה, כאמור, מבורך בגיל הזה
^^^פאז
זאת וגם;
חלק מהצרכים של הילדים זה לפתח עצמאות. ללמוד לישון/לאכול/ללכת ואפילו להתמודד
עלינו כהורים לתת להם כלים לחחים ולעזור להם לעבור שלב ברגע שהם יכולים.
לא לזרוק אותם למים חלילה, אבל לאפשר להם בצורה בטוחה מעבר לשלב הבא
אי אפשר להשוות בכלללא כרגע
בין מה שאת מספרת, להתלבטות של הפותחת.
רוב התינוקות בגיל חמישה חודשים, אוכלים בלילה. ומי שאומר לך שאין צורך - טועה לגמרי.
גיל שנה הוא שונה, ומתאימים לשינה רצופה בלי אוכל.
לא חושבת שבגיל שנה, על כל ציוץ של התינוק צריך לרוץ, ומאמינה לגמרי שאם הוא היה בוכה עוד קצת, הם היו שומעים אותו והיה מקבל מענה.
אין קשר לבטחון, חום ואהבה ולהעברה לחדר אחר שנשמעת רעיון מעולה, ובטח עדיף עכשיו מאשר אחרי הלידה, כשהילד יחווה מספיק שינויים בלי זה. ואז זה באמת עלול לערער את ביטחונו.
יש הבדל בין גיל 5 ח' לשנה.44444
טעות להאכיל בגיל חמישה חודשים?מישהי11
ההמלצות של משרד הבריאות זה עד גיל שנה לתת אוכל לתינוק בלילה אם הוא מבקש. הקטן שלי בן שנה ועדיין יונק בלילה פעם אחת
את עושה מצוין. אי האכלתי בלילה עד גיל שנה. למה לתת להם לבכותכלה נאה
ולגבי הילד שבוכה. הייתי מחזירה אותו לישון איתך ליומים ותיראי מה המצב מקרוב. בן שנה זה קטן מידי
אולילפניו ברננה!

את יכולה לשים מכשיר הקלטה ללילה אחד, לבדוק אם זה ממש בכי שאת לא שומעת אלא מין יבבות כאלו מתוך שינה ואז הוא חוזר לישון?

אם זה לא בכי חזק לדעתי מציין שהוא לומד להירדם חזרה לבד.

ואם כן חזק יש מקום לחשוב על שינוי...

אין לי רעיון איך כי השינה שלי מאוד קלה אז אני שומעת הכל...

ביטחון חום ואהבהאיש חופשי
ברור שצריך לתת לילדינו. אבל לפעמים אנחנו שוכחות שחלק מביטחון ואהבה זה לתת להם גבולות.
ומבחינתי אם הילד שלי בן שנתיים יבקש ממני לשחק באמצע הלילה אלמד אותו שעכשיו לילה הולכים לישון וגם אם יבכה קצת בסוף יבין את זה אם אהיה עקבית.
אנחנו צריכות לזכור שלהציב גבולות זה לטובת הילד! עוזר לו לביטחון!
מי שלא מציב גבולות לא אומר שאוהב יותר את הילד שלו. הפוך.
סתם נקודה למחשבה כי לפי מה שקראתי כאן היו תגובות ממש בעד להבין את הילד וסוג של לרצות אותו ואני לא חושבת שזה דפוס נכון. אחר כך הילדים מאבדים את הגבול...

אני בעד להבין את הילד אבל לא חושבת שצריך כל הזמן לרצות אותו...
זו רק דעתי..
ייעוץ אי זוגי - פריקה והתייעצותדון מנואל

גיל 38, הילדים, העבודות, החיים עשו את שלהם. פה ושם משברים, עלבונות, ריבים הביאו אותנו לכך שאשתי רצתה ללכת לייעוץ זוגי. בישוב שלנו כמובן לא היה כדאי ללכת ליועצים שאחרי זה נפגוש במכולת, בגינה או בבית הכנסת והלכנו לישוב ליד למישהו מומלץ. אשתי יצרה את הקשר הראשוני, ספרה מה שספרה והגענו אליו.

אחרי 3 פגישות איתו הרגשתי משהו לא בנוח בכלל. היועץ המדופלם והמומלץ לא בדיוק יועץ זוגי. הוא יועץ לאשתי איך להיטיב את חייה. ואני בתפקיד חלק מההצגה או מההפקה. בעצם אני צריך לעבוד על דברים שיגרמו לה להרגיש טוב. הפתעות קטנות, עזרות במה שהיא צריכה, להתחשב בה ולדרוש בשלומה. היא צריכה גם למצוא דברים שיגרמו לה להרגיש טוב. ללכת לחוג, לפגוש חברות, לדעת להגיד לי מה היא צריכה.
בכלל הופתעתי לגלות שלא ניתנה לי בשום שלב עד כה אפשרות לומר מה מפריע לי בחיים, בבית, בזוגיות, אולי בעבודה, אולי במשהו אחר. הכל ביחס למה שהיא מרגישה.
זה כמובן לא תהליך משפטי שבו צריך לשמוע שני צדדים ולהחליט מי אשם, אבל אם נוגעים ופותחים ומטפלים, גם לגבר שאולי לא בא עם משא סבל לייעוץ, יש דברים שהוא היה רוצה לפתוח ולומר.
אולי אני לא מבין מה הייעוץ אמור לכלול. כי אני מוצא פער די גדול בין ההמלצות על הבחור לבין איך שאני מרגיש אצלו.

ממליצה לך לכתוב את זה בפורום נשואים טרייםיעל מהדרום
לק"י

הוא יותר פעיל.

בהצלחה!!

לגיטימי לגמרי...ד.אחרונה
ייעוץ אמור לגרום לשני הצדדים להרגיש בנוח.

אם מישהו מרגיש שהייעוץ הזה אינו מדבר גם אליו - אפשר לחפש מישהו אחר.

יתכן שאחרי ששמע בתחילה את אשתך, הבין כאילו הבעיה נמצאת רק בהרגשה שלה - ולא גם בהרגשה שלך.

כמובן, לאידך, שייעוץ טוב אינו אמור להיות זירת טענות הדדיות. זה לא לחפש "מי אשם", אלא איך בונים בטוב יותר את ההדדיות.

אז עצות של הפתעות קטנות, עזרות, התעניינות בשלום השני - הן טובות מאד. אבל זה לא מספיק, כשהן מופנות באופן בולט רק לכיוון אחד.

לגבי להקשיב מה מפריע לך, בחיים, בעבודה וכו' - זה דבר חשוב מאד. אלא שמישהו כזה, לפעמים יתמקד במה שבין בני הזוג, ופחות במה שמעבר לכך.

אני יכול לשלוח לך בפרטי, שם של מישהו (קרוב משפחה) מנוסה מאד, חביב וישר, מייעץ בהירות ובפשטות - ותוכל להתקשר אליו, להסביר מה הבעיה שמצאת בייעוץ הנוכחי - ולשאול אם יש לו רעיון...

מחפשים קהילהאבא פגום

אנחנו הורים ל 7 ילדים גרים היום בשכירות ברמלה, בגרעין התורני ומחפשים להשתקע במקום עם קהילה תורנית אבל לא לוחצת. בגלל שאני עובד בבני ברק, מחפשים מקום שמצד אחד המחירים עדיין שפויים ומצד שני לא רחוק מידי מהעבודה. חשוב לנו קהילה תורנית שמשקיעה בילדים ונוער.

נשמח מאד להמלצות ☺️

ילגים מפרק א וצוואהיל 000

לא מצאתי פורום מתאים מקווה שפה אפשרי

שלום  בעלי נפטר יש לו ילדים קודמים

לנו משותפים

הכל היה בסדר לא ראיתי את זה בא

סעדתי את בעלי בזמן שילדיו קודמו בעבודות

אימא שלהם הילה חכמה הגיע חטפח בו בבית חוליל לגבות טת הילדים מול המשפחה שלא תראה שלא באים

ואני לא יכלתי לעבוד

כי גם לא רציתי בעלי קודם להכל

מבעל חזק שלא היה חולה  אף פעם לא ראיתי אותו שוכב עם חום או משהו דומה לא כדורים כלום

עובד פיזית קשה כל חייו

לא יכולה לפרט הכל

שמר הכל בפנים עד שהגיע למחלה ומהר הלך

ילדיו רצו מידע על כל  דבר

על עורך דין שמטפל אפלו אני ובעלי לא התענינו

לא הבנתי מה ילד שבקושי רואה את אבא שלו מתענין בקצבה

מאשים אותי שאני יודעל אל כל המידע

אין לי תו ירודה לא נותנים מידע  גם לאישה

אבל הם בשלהם

עכשיו הכל מובן הכינו את הקרקע

ילד שכל חייו לא הספיק לו מה שנתן רצה עוד

עגשיו מרגיש שיכול להכניס לי

אני לא בתחרות

הם יושבים מולי ומחלקים  את הבית

החלק שהם לא הבינו שאטאמטית הבית נאשם על שמםץ מי שמדריך אותם מהמשפחה לא מבין ולא אמר להם

הם אמרו לא נוציא אותך מהבית

לא בטוב לב,בהתנשאות

פה שתקתי

שאני רצתי עליו בעלי עבד ואני נלחמתי לקנות אותו כן מפרנבס עיקרי

כי לא היה שעות בבית וכל עול הבית היה עלי עד שהתמוטטתי בעבודה

ועבדתי פחות

לא היה לו עזרה משום צד

המשפחה שלו ידעה על מצבו הקשה

ולא באו לבקר פעם אחת

לא יצאו לקפה או שהבאו אליהם

רק רצו שנפכש במסעדה פעם בחודשים

אבל הוא לא יכח רצו לעשות וי

התנהגו אלי לא מכבד בבית חולים

קראו לי בשמה של,גרושתו

ולא אמרתי כלום

בעלי גוסס והם אבים איתי מולו

שתקתי

אבל הילדים שלו איתם יד ביד

אז גם אני שינתי את גישתי ואהיה בקשר עם משםלתן גם לי יש,ילדים

אימא שלהם השחקנית הראשית פה

הראתה לי שהיא איתי

ותקעה לי סכין בגב חיממה את הילדים שלא מבינים הרבה

על התערבות בכל נישא

לקחה את הפיקוד על משפחת בעלי לא ידעתי שהיא כל יום מדווחת עלי היתה מגיעה כאלו לעזור

ומדווחת הכל לא הבנתי למה המשפחה שלו לא מתיחסת

אלי

אני איתו בכל הטיפול והם  לא מתיחסים אלי רק לגרושתן אפלו קוראים לי בשם שלה

בשבעה היא לא יכלה לראות שברים חברים של בעלי הכל  רצתה לדעץ להתערב

היום הילגים שלו מתנהגים אלי כאלו זהו

הוא מת את כלום

רוצים את חלקם לא  מוותרים על כלום

אני לא גרה בבית ויש להם פה זכות

הכי כאב לי שהם התנתקו מאחים שלהם

ובקשר טוב עם המחה שלא ביקרה את האבא כי הם בדיור כמוהם

לא הבנתי איך אני הרעה פה

מה עושים אין לי עורך דין כל מי שהגעתי אליו לא היה בטוח במצב

חיבת עורך דין שיתן לי בטחון

אין פה מיילוינים אבל יש לי ילדים קטנים ואני לא בריאה מצבי לא ממד טוב נםשי פיזי

מצטערת לשמוע על בעלך ועל המורכבותנעמי28אחרונה

תפני לעורך דין.

לחוק לא אכפת מרגשות ומי מסכסך.

אם מגיע להם, מגיע להם, מה ששלך יהיה שלך בעזרת עורך דין טוב שישיג לך אותם.

פרסום הנסחן120

שלום וברכה,

חשוב לי מאוד לשתף בנס עצום שנעשה לנו.

לביתי הקטנה חולשת שריר בעין הגורמת לפזילה, לאחרונה הפזילה החמירה ונוירולוג מומחה הפנה אותנו לבדיקת הדמיה של המוח בהרדמה.

הילדים הם האוצר הגדול ביותר שלי והתפללתי לבורא עולם שיעזור לי לחזק את הביטחון והאמונה ולהילחם בפחד ובחששות שהרי הכל מאיתו יתברך מאבא מלך העולם.

ב"ה הבדיקה חזרה תקינה וקיבלנו את התוצאות מבלי להמתין את כל זמן ההמתנה המקובל.

"הודו לה'כי טוב כי לעולם חסדו" תודה רבה ריבונו של עולם,

כמה חשובה ויקרה הבריאות , כלום לא מובן מאליו .

בתפילה  לבשורות טובות ישועות וחיזוק הביטחון והאמונה והקשר התמידי לריבונו של עולם והבנה והכרה בכל הטוב שבורא עולם עושה איתנו.

עבודה סמינריונית על ליקויי למידהEva

שלום רב,

שמי חוה.

אני בהחלט מבינה שהפורום הזה לא בנוי לשליחה של שאלוני מחקר, אך אני לא יודעת לאן עוד אפשר לפנות.

אני והשותף שלי לכתיבת עבודה סמינריונית מפצים את השאלון מחקר שלנו כדי לסיים בהצלחה את לימודי התואר הראשון באוניברסיטה הפתוחה.

אנחנו מחפשים אנשים עם ליקויי למידה אשר מתבטאים בדיסלקציה או בדיסגרפיה או בדיסקלקוליה, אשר מילאו להם 18.  

אנחנו צריכים עוד 21 תשובות של אנשים עם ליקויי למידה לשאלון שלנו, אשר בוחן את ההשפעה של לקות למידה על תפיסת מערכות יחסים מקוונות (משפחתיים / חברתיים / תעסוקתיים) שנוצרו ברשתות חברתיות ובדידות חברתית.

האם יש בקרבתכם אנשים שיש להם ליקויי למידה ומעוניינים להשתתף במחקר או שאתם עצמכם עם ליקויי למידה שפירטתי בשורה למעלה?

אולי אתם מכירים מקומות לאן אפשר להפיץ את השאלון שלנו?

אם כן, אנחנו נשמח לכל עזרה אפשרית.

השאלון אנונימי וקל. אנחנו נתנו זמן מענה עליו עד 30 דקות, כך שלא צריך למהר לשום מקום ולהילחץ מהגבלת זמן.

קישור לשאלון: השפעה של לקות למידה על תפיסת מערכות יחסים מקוונות (משפחתיים / חברתיים / תעסוקתיים) שנוצרו ברשתות חברתיות ובדידות חברתית

תודה רבה לכם בכל מקרה.

יום טוב ונעים לכולם.

עוד הרבה ועוד קצת בבת אחתEvaאחרונה

אנחנו צריכים עוד 20 תשובות מאנשים שיש להם לקויות למידה המתבטאות בדיסלקציה, בדיסגרפיה או בדיסקלקוליה!

תעזרו לנו לסיים בהצלחה את תואר ראשון.

תודה רבה. יום טוב.

השבת אבידה - כלבי האסקי סיבירייהודיה מא"י
שני כלבי האסקי סיבירי נמצאו בהר כביר ביום שישי האחרון (חוה"מ פסח)

מי שיש לו רעיון למי הכלבים שייכים שיפנה אלי בבקשה באישי

אמהות לבנים עם אטופיק- יש תקווה לשרוול קצר בקיץ?שיח סוד

עד היום לבש ארוך בקיץ,

מסכן שכל החברים בגן עם קצר מרענן - הוא חם לו עם ארוך.

אבל כשהוא עם קצר בשרוול/במכנס הוא מתחיל לגרד כי זה נגיש…

עם השנים למדנו יותר להתנהל עם האטופיק ועכשיו ההתפרצות במצב סבבה

מפחדת לקנות לו מלאי של קצר ולהתבאס (מה שקרה קיץ אחד שפשוט מלא כסף הלך לחולצות שלא השתמש…)

לא יודעת להגיד כי כל החורף סתיו לבש ארוך

בקיצור, באיזה גיל כבר יכלתם לשים להם קצר בקיץ? אם בכלל…

משהו אחד- במזגנים בקיץ לא כזה חם....יעל מהדרום
לק"י

לילדים שלי היה, אבל לא זוכרת שגירדו הרבה.

ומציעה לך לשאול בפורום הו"ל, שהרבה יותר פעיל.

ואפשר לקפל לו את השרוולים ולבדוק איך זהיעל מהדרוםאחרונה
לק"י

אם העור בסדר והוא לא מגרד, לקנות לו גם קצר.

משפחה תורנית מחפשת יישוב קטן, קהילתיbula

עם קליטה פתוחה ודירות להשכרה

אשמח לרעיונות

באיזה אזור?פתית שלגאחרונה

אולי יעניין אותך