הנפת הדגל ויום העצמאות-כנסו פה צאדיקים..אנונימי (פותח)
לצביקה-ששאל לגבי הנפת הדגל-כנס פה שניה...

א.-אני רוצה להגיד- לכל מי שעומד לחשוב את זה(לאור הצורה שבה אני כותב)-שאני לא ממלכתי.אני לא יודע מזה ממלכתי ואין לי קשר להגדרה הזאת.(ולא בגלל שאני שונא ממלכתים...חח אני פשוט לא חושב שיש כזאת הגדרה...).

צ'מע אחי....יש פה עניין של חוסר חשיבה...אני חושב שכל אדם צריך לבדוק אם הוא באמת חשב על העניין באמת...לפי השאלה שלך...בלי לפגוע-אני רואה שאתה מאלה שמנסים לשחק אותה ראש קטן...ולתת לאנשים אחרים להשפיע על הדעות שלהם...במקום ללכת לפי האמת.במקום להיות דובר אמת בלבבך.ולכן...ברשותך אני רוה להראות לך קו חשיבה חדש...

השנה עברנו כמה נסיונות קשים...שעוררו כמובן המון שאלות...אחת השאלות היא בכלל מה העניין של להישאר חלק מהמדינה-כי מדינה שמפנה אוך מהבית ועוקרת יישובים-כביכול-זה לא מדינה יהודית אידיאלית!!

אבל אני רוצה לנסות להראות לך משהו...שאולי לא אתה,ולא הרבה אנשים חושבים עליו...

עד לפני שנתיים-הכל היה בסדר נכון??המדינה התנהלה בדיוק כמו שרצינו!!

בוא נחשוב רגע-

פינוי ישובים-זה לא מדינה יהודית אידיאלית.

אבל חילול שבת בפרהסיה שיש במדינה.ושמירת כשרות שאין במדינה,וקרע עצום בעם-(כן-הוא היה פה היה גם לפני הגירוש)-זה כן מדינה אידיאלית????

כל העניין הזה של התנתקות מהמדינה-אז נכון שעכשיו אנחנו יותר חושבים ורואים הכל כי נפתחו לנו העיניים בגוש והראש בעמונה-אבל אולי זה קרה רק בגלל שפגעו בנו??בגוף שלנו??בגוף של חברים שלנו??אולי כל העניין הזה הוא לא כי אכפת לנו מהמדינה באמת,ומהעם שלנו באמת-אלא רק מעצמנו,מהציבור שלנו??

כשאומרים עם-לא מתכוונים לאלו שהיו בגוש,בעמונה ובנווה דניאל,לאלה שבנו מאחזים בחנוכה ולחבר'ה שעובדים אצל אברי רן.-----אנחנו מתכוונים לכל עם ישראל!!! כן-גם לחבר'ה מהרצליה,תל אביב-ואפילו-תאמינו או לא צאדיקים-לאולמרט ושרון.

אם באמת אכפת לך מהמדינה-אתה צריך להבין שהתנתקות מהמדינה פירושה התנתקות מהעם.-וזה גורר גם את הארץ וגם את התורה-כל האידיאלים שלך קשורים ביחד!!!!אתה לא יכול לוותר על אידיאל בשביל אידיאל אחר!!אחרת שניהם יפלו לך.

התנתקות מהמדינה פירושה נפילה לתוך בור של ייאוש!!!!אנחנו כותבים ואומרים-אין ייאוש בעולם-כשבעצם אנחנו המתייאשים הגדולים.

ובתוך כל זה צריך לזכור-שהדגל הוא הרבה יותר ממה שהיה מודפס על הכובע של החייל שפינה אותך...הדגל מסמל את כל מה שעבר עם ישראל בהיסטוריה של המאה ה-20- החל מיום הזיכרון שציינו רק השבוע-זכרון השואה-

הדגל ויום העצמאות בכלל-מזכירים לנו שאין לנו מקום אחר חוץ מארץ ישראל.(וכשאני אומר לנו-אני מדבר על כולנו-חילונים,דתיים,שמאלנים ימניים וכל הגדרה של יהודי שעולה לכם בראש.)אין לנו מקום אחר.

וגם אם המדינה היא לא יהודית אידיאלית-היא עדיין המקום של העם היהודי-השנה ברוך ה' נפתחו להרבה מאתנו העיניים-אבל צריך לדעת לאן לקחת את הכוח שיש לנו עכשיו-לדרוש מדינת הלכה עכשיו-זה לא ריאלי-והעם גם לא מוכן נפשית לכזה מצב.גם להתנתק מהמדינה לא יעזור-כי אתה צריך את העם שלך אתך-אחרת אין טעם במהלך הזה.

אתה לא יכול לרצות לגור בבניין עוד לפני שבנית אותו.

בשביל שעם ישראל יהיה מוכן למדינת הלכה-ובכלל כדי להגיע למצב שכזה-לא לקבול על הרשעה-אלא להוסיף אמונה!!צריך לבנות.להילחם על הארץ-אבל לא לשכוח בתוך זה את העם.-פנים מול פנים,אכפתיות.-לא לעצור לרגע ולא להתיאש-אלו הכלים להגיע למצב האידיאלי והראוי שלך.אבל לפני הכל-יש את הדבר הכי חשוב-

להיות דוברי אמת בלבבנו.

לא לשכוח-להיות כל הזמן בבירור-לעשות כל דבר לפי אמת פנימית.להבין מה נכון ומה חוצה גבולות.לא לטשטש את האמת לטובת מהלכים אחרים.

והאמת היא-כמו שכולנו יודעים- היא עם ישראל,ארץ ישראל ותורת ישראל. הם חייבים לבוא ביחד-להתמזג-אחרת שלושתם יפלו.ואנחנו-ניפול חס וחלילה ליאוש גדול.

בעז"ה...אני מקווה שכולנו נפנים (וגם שלא חפרתי יותר מדי בשכל...) ונשכיל לעשות.

ובעזרתו יתברך-נזכה להתאחד-להמליך עלינו מלך אחד-באחדות שלמה.-להכרית את העמלק-הפנימי והחיצוני.-ולבנות את בית הבחירה!!ומתוך כך לבוא לגאולה שלמה-ולפדות נפשנו.ונזכה להקריב את מוספי ראשי חודשים בכל שנה ושנה בבית המקדש.

שיהיה לכולנו שבת הכי שלום.וחודש הכי שמח!!!

תנו תגובות...מה אתם חושבים...אולי תחדשו לי משו גם. (ל"תאנונימי (פותח)
מסכים ב100%אליעזר

ב"ה

יפה מאוד הגדרת זאת אחי! הניסיונות שלי לשכנע אנשים פה לא עלו יפה כי כנראה לא הצלחתי לכתוב יפה ככה. שכוייח עצום.

חיחיחי... איזה תכסיסן..ברוריה מהגוש
כל הכבוד חבר!!ברבי
סוף סוף מישהו שמדבר לעניין!!! אחי אני מסכימה איתך ב-100% וכל הכבוד על הדרך היפה שבה הסברת את הדברים!!! עלה והצלח!!
וואו! כתבת את זה בצורה מדהימה!hadar
אני הרבה זמן חושבת על זה ומנסה גם להסביר את זה...אתה מרשה לי להקריא את זה לאנשים?
פג"ז...חחח גם אני....בכיף!!!למי שאת רוצה!!שבוע שמח (ל"תאנונימי (פותח)
לא מסכים.עוזיה

אני מסכים עם המסקנה, אבל המשקל של תשובתך לצביקה הוא אותו משקל של התשובות האחרות.

ובקשר לטיעון של "מה קרה?! למה כשפינו את ימית לא קפצנו ככה!" התשובה פשוטה. טעינו. עכשיו נתקן.

חחח אחי היקר....אנונימי (פותח)

צטער על הבורות...אבל לא ממש  הבנתי למה אתה מתכוון....אני אשמח אם תסביר...

יששועות!!!
שיהיה לך שמח!!

שבוע טוב!!!

וואוצופאחרונה

אתה ממש צודק

זה ממש נכון

וזה ממש עמוק!!!!!!!!

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך