הורה מקליט מורה- מותר?מורה-
עבר עריכה על ידי מורה- בתאריך י' באדר תשע"ט 00:22

אני מזועזעת ממש! הבנתי שיש הורה שהקליט אותי באסיפת ההורים, והוא גם מקליט שיחות שלנו בטלפון (וגם של מורים אחרים). אין לי מושג למה הוא עושה את זה, ולמה הוא משתמש בזה, אבל אני ממש בדמיונות ופחדים מה הוא כבר יכול לעשות עם זה.........

מותר להורה להקליט מורה? ועוד בלי ידיעתו?

מה דעתכם?מורה-

חויה באמת קשה מאד!אנונימי (2)

זה באמת מאד לא נעים, ובמיוחד שלא אמרו לך מראש שמקליטים.

אני יודעת שהרבה אנשים מקליטים באופן טבעי את כל השיחות שלהם בפלאפון, כך שאין פה משהו ממש חריג. 

לגבי האסיפה- לפעמים עושים את זה כדי להשמיע בבית לבן הזוג שלא יכול היה להגיע לאסיפה.

בכל מקרה, נראה לי שאם לך לא נח עם זה את יכולה לומר להם. זכותך.

אבל אני לא חושבת שאסור להקליט... היום כל היום מקליטים אותנו..

לגבי החששות- נראה לי שאין לך ממה לחשוש. אם זה לא מלווה בביקורת מצידם / שיחות לא נעימות ועוד, אז נראה שהכל בסדר, ואין סיבה שהם יעשו עם זה משהו.

אני מאד מקווהמורה-

שאין לי ממה לחשוש. באמת אני ממש בפחדים. מאז שהם הקליטו לא שמעתי מהם כלום, אז אני קצת נרגעתי שהם באמת לא מתכננים משהו נגדי. אולי באמת זה בשביל להשמיע בבית כמו שכתבת. תודה על ההרגעה והרעיונות.

כל עוד הוא צד בשיחה מותר לו להקליט אותךנפשי תערוג
תודהמורה-

אני מבינה שהכוונה היא מבחינה חוקית. מבאס ממש שזה ככה. 

קחי בחשבון שגם תלמידים מקליטים ומצלמים אותךנפשי תערוג
לא נעים אבל חוקי
גם זה חוקי?מורה-

מזעזע!!

מזל שזה חוקינפשי תערוג
99% מהמורים בסדר וחוץ מאי נעימות לא קורה כלום אם מתעדים אותם
1% מהמורים לא בסדר. אלימות כלפי תלמידים. הטרדה מינית. דיבור לא יפה לתלמידים וכו' ומזל שמותר לתעד אותם
נכוןמורה-

כמובן שלא התכוונתי לזה. חשבתי רק על התחושה של המורה הממוצע בכיתה, כאשר הוא מבין שתיעדו אותו.

בגלל זה אני אומר לךנפשי תערוג
צאי מנקודת הנחה שאת מתועדת
גם ככה את מתועדת בשמיים
נכון ממש..מורה-

מוזר לי להפנים את זה, אבל אין ברירה. בעולם שלנו הטכנולוגי כבר הכל מתועד.

תיאורטית מותר,כמוני כמוך
ופרקטית, היום בלי שנבקש כמעט הסמארטפון מקליט את השיחות שלנו אוטומטית, כך שכל אחד הופך לחתרן בפוטנציה
אני מסכימה, אבל-מורה-

אבל זה שונה מזה שהורה מקליט בצורה מכוונת.

נכון,כמוני כמוך
אבל צריך להבין שאדם שמתנהג ככה, סביר להניח שזה הטבע שלו ולא משהו אישי שמכוון נגדך, כלומר, לקחת בפרופורציות...
לא בטוחמורה-

באמת יכול להיות שהוא כזה, ואז אין לי מה להלחץ. אבל יכול להיות שבד"כ הוא לא כזה, ואולי יש משהו בהתנהגות שלי שמדאיג אותו ולכן הוא מקליט. אבל אני כבר רגועה יותר כי עבר די הרבה זמן ולא שמעתי שקרה משהו בעייתי.

שמח בשבילך ,כמוני כמוך
ואיכשהו, גם באופן אישי וגם מהרבה מורים אחרים , לכל אחד יש את ההורה/קבוצת הורים שיש לו איתם עניין כזה או אחר..
תודהמורה-

אני מתפללת שלא אפול על הורים כאלה. 

אחלה,כמוני כמוך

אם יש לך מקום, תעמיסי עוד כמה דברים לתפילות

יש מקום לכל התפילותמורה-

ה' מקבל ושומע הכל.

תודה כמוני כמוךאחרונה

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך