אשמח לרעיונות איך לקדם תלמידה בכיתה ג'התקדמות
אני עובדת בתור חונכת לילדה בכיתה ג',
אני צריכה לעזור לה מבחינה חברתית בעיקר
כי היא לא תמיד מבינה מצבים נכון וגם היא הרבה פעמים משקרת וממציאה דברים.
יש לכם רעיונות איך אפשר לעזור לה ולקדם אותה בתחומים האלו?
תודה!
רעיונות לקידום הילדהלמה ככה

יש דברים שאני עושה בתור מורה, אבל אני לא יודעת אם זה רלוונטי לך כחונכת. אני כותבת ותקחי מה שמתאים לך.

1. חברתית- את יכולה לשחק איתה משחק קופסא, ותוך כדי לעבוד איתה על דברים שהיא טועה בהם. למשל- אם היא מתעצבנת שאת מובילה במשחק, תעצרי את המשחק ותדברי איתה על זה. מה קורה כשאנחנו מפסידים? ולעומת זאת, מה קורה כשאנחנו כועסים על מי שמשחק איתנו? הוא ירצה להמשיך לשחק איתנו? 

כך אני עושה בד"כ הרבה משחקים עד שאני מרגישה ששוחחנו והתקדמנו בכל התחומים שצריך להתקדם בהם.

2. בשלב הבא- אני נותנת לילד משחק קופסא שהוא מכיר טוב להפסקה, ואומרת לו שהוא יכול לשחק בזה עם חברים בהפסקה. בזמן שהם משחקים אני צופה, ורואה מה עולה- מה טוב ומה לא, ולאחר מכן בנפרד, אני שוב מדברת עם הילד- מפרגנת על הדברים הטובים ושוב משוחחים על מה שדורש חיזוק.

3. לגבי שקרים- כדי לדעת איך לעזור צריך עוד מידע על הילדה. הרבה מאד פעמים מדוברים בשקרים שטבעיים מאד לילדים. אם זה ברמה קיצונית יותר- לעיתים זה משהו שבא לכסות על קושי רגשי. חשוב לשוחח בנעימות עם הילדה ולראות אם יש משהו שמפריע לה.

4. אפשר להקריא לה סיפורים על ילדים ששיקרו והפסידו מזה, וכד'- כדוגמת "זאב זאב", ועוד.

מעבר לזה- יכול להיות שהילדה צריכה סיוע מקצועי. כדאי להפנות את תשומת לב הגורמים המתאימים בבית הספר.

את צריכה עוד רעיונות?חי(נ)וךאחרונה

זה עוד רלוונטי?

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך