בעלי הוא בן המועדף על אמא שלו, אנחנו גרים אצל ההורים שלי.
שמתי לב שבפעמיים האחרונות כשחזר ממנה, הוא יוצא חמום וכועס ואומר עליי דברים שממש לא מתאים לו כמו: "למה אנחנו גרים אצל ההורים שלי", "האחים שלי מתקשרים לאמא שלי באמצע השבוע..." " את מרחיקה אותי מההורים שלי", ועוד... (חשוב לי לציין, שהייתי בשוק טוטאלי כשהוא אמר לי שאני מרחיקה אותו מההורים, כי אנחנו מגיעים הכי הרבה להורים שלו לשבתות יותר מכל האחים שלו – פעמיים בחודש!!)
חמותי היא סוג של בן אדם שאם הוא רוצה שמשהו יקרה היא מחממת ממש את הקרובים אליה – (טוענת שיש לה כאבים בחזה, תתחיל לבכות, להתעצבן ולנפח) עד שזה יקרה. היא תמיד רוצה לקבל את מה שהיא רוצה והיא תוודא שהיא תקבל את זה לא משנה מה יהיה בדרך.
כשהיא באה אליי בהתפארות שהיא חמה לא מתערבת, לא היה לי מה להגיד....
בגלל שהוא חוזר מחומם ועצבני ממנה, קרה שרבנו למשך יומיים שלמים ועוד פעם אחת כשהוא חזר ממנה רבנו למשך יום שלם, ואני לא מוכנה שזה יימשך כך!
חשבתי לדבר איתה על זה, לא לשאול אותה אם היא דיברה איתו אלא לבוא אליה עם עובדה – שכשל פעם שהוא חוזר ממנה בפעמיים האחרונות זה נמשך לריב רציני.
אודה לעצתכם האם לדבר איתה על זה או שפשוט להמשיך רגיל?
כי בעלי לא מוכן שאני אדבר על אמא שלו. מצידו כל מה שהיא עושה זה בסדר ואם אני נפגעת ממנה אני מבינה אותה לא נכון ואמא שלו לא מנסה להזיק.
תודה מראש לעונים.

נעלבת מאד מאד וכועסת ועוזבת את השיחה - או רק שותקת או הולכת ממש.