שיעור צפיהtali1
אני מורה למוזיקה( מלמדת שיר ) לא בתחום התמחותי. ולכן שואלת
צריך להיות לי שיעור צפיה האם אני יכולה לבקש מהמנהלת שאם היא יכולה לעשות לי שיעור צפיה במקצוע אחר או שיעור כלשהו שאני בוחרת להעביר בו נושא??
עוד שאלה, המנהלת צריכה לצפות בי פעם ראשונה והיא אמרה שהיא תצפה עם החונכת... בגלל שזה פעם ראשונה קצת מלחץ האם אני יכולה להסביר ולומר לה אם היא יכולה פשוט לצפות בי לבד?
בהצלחה ממש!חי(נ)וך

וואי, שיעור צפיה ראשון זה באמת מלחיץ.. מלא בהצלחה!

לגבי השאלות:

1. בד"כ מבקשים לצפות במקצוע שמלמדים. אם זה לא בתחום שלך, נראה לי שאת יכולה לבקש נושא אחר, אבל הגיוני שהם ירצו בכל זאת לראות במוזיקה.

2. אני ממש מבינה שאת מעדיפה שרק המנהלת תצפה בך. זה באמת מלחיץ.. מבחינת דרישות משרד החינוך גם המנהלת וגם החונכת אמורות לצפות בך השנה. אם יותר נח לך, אולי תבקשי שבצפיה הראשונה תהיה רק המנהלת, ושבזמן אחר- שתיהן יכנסו לצפות. או שהמורה חונכת תכנס לבד בשיעור אחר.

לגבי הענייןtali1
מורה חונכת כבר נכנסה פעמים בסמסטר של המשוב הראשוני. המנהלת עדיין לא נכנסה והיא רוצה להיכנס עם החונכת ולכן אני שואלת אם יכול להיות שרק היא המנהלת תצפה בי ולא שתיים יחד...
בהחלטחי(נ)וךאחרונה

אם החונכת כבר צפתה, אז זה ממש בסדר לבקש את זה.

(כמובן שזכותה להחליט אם להסכים או לא.)

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך