התלבטות ביחס לעבודה מעשיתקן ציפור
בס"ד
אני צריך לעשות עבודה מעשית בחינוך מיוחד..ויש שני אפשרויות רשמית או עברית או חשבון.. בשניהם כתלמיד היה לי מותאם התעלמות משגיאות כתיב וכו.

כך שאני חושש שאני לא יודע הכי טוב את החומר..

מתלבט אם לנסות להעביר בלשון או בחשבון
לשון כי אני מתמקצע בקודש ושניהם רבי מלל ואולי שם אקבל כלים שיכולו לשמש אותי גם לקודש וגם להעביר דרך הקודש חלק מהדברים..
החיסרון שבלשון הרבה יותר קשה ליצור כנראה מחשבון אס אולי עדיף חשבון שבסך הכל קל יחסית לרענן את החומר ולמצוא כיצד ללמד .

תודה מראש.
איזה גיל?למה ככה

באיזה גיל מדובר?

אני חושבת שאם אתה מכיר את החומר בחשבון, יהיה לך יותר קל ללמד חשבון. אבל זה באמת ידרוש ריענון של החומר. 

אם היו לך התאמות של שגיאות כתיב, אולי תמיד תהיה במתח, אפילו לא במודע, שאולי תכתוב לא נכון לתלמידים וכל זה, אז בשבילך אולי עדיף שלא תיקח עברית.

הגיל יש כיתות אפשריות מד'- ז'קן ציפור
תודה על התשובה בהחלט נראה לי שבעברית יהיה לי יותר לחץ..
יחסית זה גילאים צעיריםלמה ככה

חשבון של הכיתות האלו לא ממש קשה. 

בשמחה.

חשבוןחי(נ)וך

לפי תיאור הדברים, נראה שבאמת בחשבון יהיה לך טוב יותר.

חשבוןנפשי תערוגאחרונה
תכין את התרגילים מוכנים לפני השיעור
ולא תהיה לך בעיה
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך