פונה אל חכמת ההמוניםאנונימי (פותח)
שלום, אני גננת משלימה במספר גנים באחד הגנים יש ילד שאני לא מצליחה להשפיע עליו סמכות ומשמעת הוא עושה כרצונו ברמה של חוסר הקשבה לצוות, אלימות, הורס את המפגשים, משתמש בציוד לא כראוי...לאחרונה נמשכו אח
ריו מספר ילדים ואני בשבועות האחרונים לא מצליחה לנהל את הגן בבוקר... מזמן חצר הדברים מעט נרגעים אבל לא לגמרי...
הייתי בקשר אם הגננת אם אצלה הילד נפלא... ניסתה לתת לי מספר רעיונות שניסיתי ולא ממש עבדו... האמת שעכשיו היא כבר חצי רגל בחוץ (לקראת לידה וגם הייתה לה העדרות ארוכה) ....
בקיצור אשמח לרעיונות יצירתיים איך להשיב את הסמכות...
אין לי נסיון כגננתעזרה!!!

אני מורה. לכן אני לא יודעת כל כך מה יכול לעזור לך. חיפשתי בפורום קצת שרשורים בנושא משמעת ומצאתי כמה. אני חושבת שרובם מדברים על בתי ספר, אבל אולי העקרונות וחלק מהרעיונות יוכלו לעזור גם לך. הלוואי ויכולתי לעזור יותר, כי באמת נשמע שאת מתמודדת ולא פשוט.

בעיות משמעת בשנת סטאג' - מורים לחיים

איך משליטים משמעת בכיתות חטיבה??????? - מורים לחיים

התרופפות המשמעת בכיתה.. - מורים לחיים

משמעת בכיתה - מורים לחיים

מה הסיפור של אותו ילד?חי(נ)וךאחרונה

בד"כ אומרים שילד שמגיב באופן כזה, זה אומר שמשהו לא טוב לו- או בבית או בגן. יכול להיות שהוא צריך עזרה.

מה הסיפור שלו? מה הרקע שלו? מה נעשה איתו עד היום כדי לעזור לו?

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך