אני אמורה לישון. אני אמורה לישון, מחר אני צריכה לעבוד אחרי הצהריים ואני חייבת להיות בפוקוס. וצריך להטעין את המצלמה ואת הפלאש מהבוקר ולדבר איתה ולראות אם יש גשם.
אני צריכה מישהו לרוץ איתו בגשם כי קר לבד, אתם יודעים. וכשרצים ביחד זה הרבה יותר נחמד מאשר לרוץ לבד. כשרצים לבד כל הגשם נכנס לנעליים ומקללים את היקום במקום לשמוח על הגשם.
החיים שלי צריכים קצת לבד, להסתדר ולהתאפס. אבל אני כל כך צריכה מישהו. מישהו שיהיה ער מאוחר ואני אוכל לכתוב לו שאני לא מצליחה להירדם, והוא ישעשע אותי. שיהיה קרוב אליי מאוד ואני ארגיש שיש מקום בעולם שנוח לי בו, בכל מצב. שיהיה לו ריח שאני אוכל להתגעגע אליו. או טעם שאני אוכל להתגעגע אליו. או משהו, רק שיהיה ממשי.
בעצם נמאס לי להתגעגע. אני רוצה מישהו שיהיה כאן. אולי אני אצא מהבית ואעבור לגור איתו, כמו שהיא עשתה. כל כך שמחתי בשבילה כששמעתי וכל כך קינאתי. למה לה מותר ואני כלואה פה בבית, ושנה הבאה בדירת שירות עם בנות שבטח לא יסכימו לי להביא את החבר שלי לדירה, ומי יודע אם יהיה לי חבר בכלל. אני לא חושבת שאני רוצה.
הייתי אמורה להיות איתו, זה היה יכול להיות מושלם. בעולם מקביל, כן. אם לא הייתי עושה כמה בחירות ואם הוא היה מוותר על כמה דברים והוא היה צעיר יותר ואני הייתי גדולה טיפה יותר. אפילו רק בשנה או שנתיים.
אני חייבת לישון. איך אני ארדם ככה, איך. צריך אהבה. צריך חיבוק.
אני צריכה מישהו שירדים אותי כמו שאני הרדמתי את אחיינית שלי השבוע. היא בכתה מאוד אז הרמתי אותה אליי, השענתי את הראש שלה על הכתף שלי ושרתי לה. ככה הוא יעשה לי. וילטף לי את הראש ואת הגוף לאט לאט כמו שאני ליטפתי אותה, וכשאני כבר כמעט ארדם הוא יערסל אותי בין הידיים ויסתכל עליי עד שיעצמו לי העיניים. ואז הוא יניח אותי בזהירות במיטה, יכסה אותי בעדינות וייתן לי נשיקה רכה על המצח. ילטף ליטוף אחרון, יסתכל עליי ויצא. הוא יאהב אותי לפחות כמו שאני אוהבת אותה.
לילה טוב לך.
גם לךָ.
כשאתה מחבק אישה תמיד תהיה זה שלוחץ יותר חזק. תזכור את זה, טוב? היא צריכה שתהיה שם גם אחרי שתלך. להרגיש אותך אפילו ממרחק. טוב?
(ג'ואי כל כך חמוד ומתוק כשהוא אוהב את רייצ'ל. אני רוצה מישהו שיאהב אותי ככה, מאחורי כל הגבריות שלו)
- לקראת נישואין וזוגיות