מסכימה עם מה שאמר
@צלילי השקט לגבי המורכבות שבדבר, אבל אני חשה צורך להגיד שמורכבות לא צריכה להיות גורם מונע..
·זה נכון שיש דברים שאי אפשר לקלוט באופן וירטואלי, אבל יש הרבה דברים שאי אפשר לקלוט גם כשאנשים שמכירים אותך מציעים.
אני חושבת שתכונות נפשיות כאלה ואחרות עשויות להיכלל בקטגוריה הזאת, כי בסופו של דבר אלו דברים שמתבררים רק אחרי היכרות אמיתית עם הצד השני.
·כתבת ש'אני רואה פה דמות, אבל לא באמת מכיר אותה'.. הייתי שואלת בזהירות האם המשפט הזה לא תקף גם כשחבר מציע לך מישהי, ועדיין לא ביררת עליה עוד פרטים..?
אולי במקום לבטל את המחשבה שעברה לך בראש, כדאי להתייחס אליה ככה?
כלומר- אל תחליט רק על סמך הדברים שהיא כתבה פה שאתה יוצא איתה.. תבדוק האם יש אנשים בפורום שמכירים אותה, ותנסה באישוהי דרך להרחיב את ההיכרות שלך איתה, כדי שתוכל להחליט בצורה שקולה יותר (זתומרת, תפעל כמו שהיית פועל ומחליט אם ההצעה הייתה מגיעה מחבר).
·היכרות באינטרנט עושה להרבה אנשים קווץ' בבטן (כל אחד מסיבותיו שלו), וזה מאוד הגיוני.
ולכן בא לי להגיד משהו-
זה מביך.
ולמרות כל המספרים והסטטיסטיקות המקסימות שהביאו לך כאן כדי לטעון ש'למה לא'- מי אמר שאתה תהיה חלק מהסטטיסטיקה?
ונגיד שכן תהיה חלק מהסטטיסטיקה- אולי זה סיפור מבאס לספר לילדים..?
הכל לגמרי נכון
אבל עכשיו, תנסה לחשוב על זה שלרבש"ע יש הרבה דרכים לנהל את העולם ושלא תמיד הכל קורה על-פי הנוסחה שלנו. תנסה לחשוב על זה שלפעמים יציאה מתחומי נוחות יכולה לקדם אותנו מאוד ולהוביל אותנו למקומות חדשים.
נראה לי שדיי ברור ממה שכתבתי לאיזה כיוון אני נוטה (כי אני חושבת שלברר לא הורג ושאין אפשרות לצאת מזה מופסד..), אבל תכל'ס קל לי לענות מאחורי מקלדת כשאני לא נמצאת בסיטואציה, אז זה לא באמת רלוונטי. מה שמשמעותי זה שתבדוק עם עצמך למה אתה חושש לנסות, והאם זה משהו שאפשר לפתור אותו. תבדוק גם האם בעינייך, זה יותר מביך, או יותר כדאי? זה לגמרי חסר סיכוי, או שיש קצת פוטנציאל?
בכל מקרה, מאחלת שיהיו בעז"ה החלטות טובות ומדוייקות ושתצליח לשמוח בהן.
בהצלחה!