כשמורה כבר עובדתtali1
שלום למורים
רציתי בבקשה לדעת כרגע אני בשנת סטאג' של שתי מקצועות כמה שעות פה כמה שעות שם. רוצה לשאול שאלה איך זה עובד אחרי הסטאג' מבחינת השיעורים שצריך להעביר? מקבלים תוכנית לימוד מסודרת ועובדים על פיה? יש מערכים מסודרים או שהכל צריך לחפש ולהמציא? יש הרבה עבודה בבית של הכנת מערכים או שזה באמת יחסית מסודר גם אם אין מערכים יש תוכנית ? שאלתי הרבה אבל בגלל שכרגע אני עוד לא ממש מורה ורק בשנת סטאג' כמו שרשמתי עם יחסית מעט שעות ובדגש על כך שאין לי תוכנית מסודרת ובטח לא מערכים אני רוצה לדעת איך זה עובד כשאתה כן כבר נכנס למערכת ועובדים כל יום ? האם חייבים לתת לך משהו מסודר? או שאתה ממציא את הגלגל ממש כל פעם כמו שאני היום כשאני בלי שום תוכנית ועם מקצוע שלא קשור להתמחות..
בבקשה הסברים חייבת להבין איך עובדת ההוראה הזאת . תודה
מקצועותחי(נ)וךאחרונה

סטאז היא בהחלט שנת הוראה כמו כל השנים. לכן, כמו שנתנו לך מקצועות בלי חומר מסודר וכד' בסטאז יכולים לעשות את זה גם בשנים שלאחר מכן.

אבל יכול להיות שנתנו לך השנה מקצועות כאלה, כי את חדשה ולא הכירו אותך אז בינתיים נתנו לך מקצועות פחות מסודרים. ובהמשך, יתנו לך מקצועות אחרים. זה משתנה ממקום למקום וממורה למורה.

בהמשך השנים, גם אם מדובר במקצועות מסודרים יותר, כמו עברית וחשבון- בד"כ לא יתנו לך מערכים, אלא יהיה לך ברוב המקצועות מדריך למורה שבו יש הסברים, ורעיונות לפעילויות בכיתה. ומדי פעם תפגשי עם המדריכה של אותו מקצוע שתתן לך הכוונה ורעיונות.

כל מקצוע שמלמדים אותו בפעמים הראשונות, דורש הרבה הכנה בבית. וקריאה של הסברים, חשיבה על רעיונות ודרכים להעביר בכיתה בצורה מעניינת ועוד.

בד"כ, ככל שתלמדי את אותו מקצוע יותר שנים, כך תצטרכי לאט לאט להכין פחות בבית כי כבר תכירי את החומר, יהיו לך רעיונות, פעילויות, דפי עבודה וכד'. 

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך