בלילות האחרונים הקטנצ'יק הפתיע והתחיל לצבור פערים רציניים בלילה (5-7 שעות), מה שקצת הלחיץ אותי מבחינת מניעה, כי עם התינוק הקודם התחלתי לקבל אחרי שניסיתי לרווח יותר את ההנקות בלילה, אבל זה היה בשלב הרבה יותר מאוחר. החלטתי שאשתדל לשאוב לפני שאני הולכת לישון, שזה בערך 3 שעות אחרי ההנקה האחרונה ולפני ההנקה הבאה, ואולי זה יעזור.
עכשיו, אם אשאב כל יום תוך שבועיים לא ישאר לי מקום במקפיא
ב"ה עד עכשיו אף פעם לא יצא לי לתת לו חלב שאוב, ובפעמיים שכן השארתי הוא ישן ולא השתמשו בזה. גם כשאחזור לעבודה הוא יהיה קרוב ואוכל להניק אותו. אז לא מזיק שיהיו כמה מנות במקפיא ליתר בטחון, אבל אם אשאב כל יום לא יהיה לי מה לעשות עם הכמויות שיצטברו. אז עלה לי רעיון... לתת את החלב הזה כל בוקר לגדול 🙃 בן שנה ו10. הוא רגיש לחלבי ושותה חלב שקדים (קנוי), שאין בו כמעט שום ערכים תזונתיים... ראיתי שיש בו איזה 3% שקדים. והוא גם מצטנן הרבה, אז סתם חשבתי אולי זה יהיה טוב בשבילו לקבל מנה של חלב אם, אם יש לי מיותר... מה אתן אומרות, עד כמה הרעיון הזה הזוי? או שאין שום בעיה?
באיזה שהוא מקום מרגישה שזה יעשה לי ממש טוב, אחרי שדי נאלצתי להפסיק להניק אותו באמצע ההריון... וגם יתן לי הרגשה שככה הוא עדיין נשאר קצת התינוק שלי למרות שיש עוד פיצי אחריו ב"ה. מקווה שהובנתי...
נ.ב.
בבקשה לא לפתוח דיון על הנקה ומניעה. אם אגלה פתאום שאני בהריון זו האחריות שלי בלבד
תודה!