רעיונות לשבת זכור שלא תשכחאנונימי (פותח)
אני רכזת חברתית ומחפשת רעיונות נחמדים להעשיר אתהשבת עבור תמידים בישיבה תיכונית
מה הכיוון?חי(נ)וך

מה הכיוון שאת מחפשת? מה הסגנון המקובל?

אפשר למשל: פעילות משותפת / הצגה שהצוות מכין / כל אחד מהבחורים צריך להכין בדיחה ולהקריא במהלך השבת.

כן דברים בסגנוןאנונימי (פותח)
פעילות משותפת אז מה כדאי.. רעיונות של דברים שעשו ואת זוכרת במיוחד
רעיונותחי(נ)וך

השאלה היא אם את רוצה פעילות שהיא סתם מהנה וכיפית, או פעילות עם תוכן על פורים / מגילה וכד'.

אם הרעיון הוא לעשות משהו כיפי לקראת פורים (בלי הרבה תוכן), יש את המשחקים הבאים:

1. הרוח נושבת לכיוון כל מי.. כולם יושבים במעגל, חוץ ממישהו אחד. הוא עומד במרכז ואומר: "הרוח נושבת לכיוון כל מי ש... וכאן הוא אומר מאפיין מסוים, למשל- כל מי שגר בקומה שלישית. ואז כל מי שגר בקומה שלישית, חייב לקום ולעבור לכיסא אחר. גם מי שעמד מקודם, צריך לשבת (גם אם הוא לא גר בקומה שלישית). המטרה היא לתפוס מהר כיסא, כי חסר כיסא אחד. ואז מי שנשאר בלי כיסא אומר הרוח נושבת לכיוון כל מי... כך ממשיכים. זה משחק מאד כיפי.

2. מסדרים את הכיסאות במעגל צפוף, וכל אחד עומד על הכיסא שלו. המנחה מוציא כל פעם כיסא אחד. מי שעמד על הכיסא צריך להצטופף עם מי שעומד לידו. לאט לאט מוציאים עוד ועוד כיסאות ונהיה מאד צפוף, וקשה להשאר על הכיסאות. מי שנופל- יוצא מהמשחק. המטרה: להשאר האחרון שלא נופל.. גם זה משחק מאד כיפי.

האם זה הכיוון? או שאת רוצה כיוון אחר?

תודה גדולהבת-חן חדאד
בשמחהחי(נ)וך

אפשר לשיר שיר שבת אחד באופן פורימי~nhykb~
מחלקים את המילים כאשר כל משפט קבוצה אחרת שרה, ואפשר לעשות קבוצות מצחיקות-

נניח

דרור יקרא לבן עם בת- כל מי שלא צחצח שיניים היום
וימצא חן כמו בבת- כל החמשושים
נעים שמכם ולא יושבת- כל המושבניקים
שבו ונוחו ביום שבת- כל המורים.

אפשר גם יוממה" למי שמכיר.. קצת קשה להסביר..חמישייה ב"ה
בגדול זה חמישירים כאלה מצחיקים שמוכרים חלק מראש ואז כבר זורמים ועונים באותו מקצב ומנגינה אחד לשני..

אפשר גם פאנל עם דמויות מהמגילה, לקחת אנשים שידעו להצחיק ולענות לעניין.

אפשר לפני שבת לתת לכל תלמיד מראש פתק עם כמה שאלות: חלום, פאדיחה, איפה סבא גר וכו'.
ואז למצוא כמה עם מכנה משותף (פאדיחה שקשורה לשירים.. סבא גם ברעננה.. ) ובשבת עצמה לקרוא להם לעמוד מול כולם ולמצוא את המכנה המשותף.

אפשר גם משחק "הרוצח"- כל אחד מקבל שם של תלמיד אחר בפתק, ומעלה מסויימת שהוא צריך לגרום לו להגיד (יחזקאל קויפמן- אננס. חיים משה- דינוזאור.). ואז אם גרמתי למי שכתוב לי בפתק להגיד את המילה הרצויה, הוא "נרצח", אני מקבלת את הפתק שלו וממשיכה הלאה לרצוח את מי שכתוב אצלו עם המילה שכתובה לאותו שם.. הצלחתי להסביר את עצמי? זה קצת קשה אם יש מאות תלמידים אבל אם זה מקום קטן, זה להיט..

וכמובן קישוטים, צ'ופרים וכו'..
אני שנה אחת החלטתי שבמקום לקנות חטיפים ועוגות לשבת, נכין אותם! הכנו גלידה מריצ' עם תוספות מעל, פופקורן ועוגות קאפקייקס. כל שכבה הכינה משהו אחר, הם נהנו וגם היה יותר טעים מעוגות הבית..

בהצלחה רבה!!

רעיונות מקסימים!חי(נ)וך

אהבתי מאד את הרעיון של להכין איתם את האוכל! עם איזה גילאים עשית את זה?

חטיבת ביניים.חמישייה ב"ה
יפהחי(נ)וך

אראה אם אוכל להתאים את זה גם לגילאים נמוכים יותר..

הרעיונות עזרו לך?חי(נ)וך

את כבר יודעת מה את מתכננת לעשות? 

אם את רוצה, נשמח שתשתפי אותנו

היתה לנו שבת מיוחדדדתת ומלאה בשמחה..בת-חן חדאד
1. *פים פם פום*
לבחור כל פעם שלושה נציגים לשים עליהם את השלטים..
תחשבו בדרך יצרתית איך לשים עליהם.. זה פסים מאורכים שכתוב עליהם..

להקריא משפטים לדוג'
מי יקבע עיתים לתורה?
וכולם צריכים לצעוק פים פם או פום..
מי שמדובר עליו צריך לנחש מה כתוב עליו. לדוג זה אני פים..
(הרב ויצמן יודע להסביר..)

2. *פיצוחים*
מתחלקים לשתי קבוצות
כל קבוצה בוחרת אות צריך לעשות חמש אותיות לאורך או לרוחב..
המנצח קבוצה שהשיגה שורה..
(יש שאלות בשקית וריבועים כחולים וצהובים)
*הפיצוחים זה המשחק שיהיה אחרי מנחה*

3. *איקוגניטו*
מישהו עומד ויש לידו שלט... (הסתבכתי עם להכין כתרים, תפסו הרבה מקום.ולא ממש יכולתי לשער גודל של ראשים.. אז עשיתי במקום שלטים.. )
הוא מנחש מי הדמות לפי שאלות של כן ולא הדמויות מהמגילה או מהצוות..

*יש שלושה צופרים להניח על הצלחות אחד לכל סעודה..
לפני שהחברה נכנסים לחדר אוכל.*
מקסים ממש!חי(נ)וךאחרונה

איזה כיף שהיה טוב ושמח! 

הרעיונות ממש יפים. חלק הכרתי וחלק לא..

תודה.

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך