"...לתקן עולם במלכות שדי..."מוריונת

בסיעתא דשמיא!

"...וע"כ נקווה לך ה' אלוהינו , לראות מהרה בתפארת עוזך ...

לתקן עולם במלכות שדי . וכל בני בשר יקראו בשמך..."

(תפילת עלינו לשבח)

שלום לכולם!
תיקון כללי, אומר לכם משו?

אם שמעתם ואם לא תקדישו בבקשה 2 דק'-

התיקון הכללי בעצם נערך ע"י ר' נחמן מברסלב והוא כולל 10 פרקי תהילם ועוד תפילות שונות.

הרעיון שלו הוא בעצם שלכל חטא שאדם עושה ע"פ האדמה יש תיקון,מכל חטא אפשר לעשות תשובה,אפילו ממה שנראה כגרוע ביותר! ר' נחמן זצ"ל הבטיח שמי שיבוא ויאמר את העשרה מזמורי תהילים, ויתן פרוטה לצדקה עבורו אפילו אם גדלו ועצמו עוונותיו וחטאיו מאד מאד חס ושלום, "אזי אתאמץ ואשתדל לאורך ולרוחב להושיעו ולתקנו. ואמר: אשתטח לאורך ולרוחב להיטיב עמו. בפיאותיו אמשכהו ואוציאהו משאול תחתיות... "

אז מה הרעיון? בגלל שלכל חטא יש תשובה פרטית ר' נחמן חיבר תיקון כללי שראוי לו לכל אדם להרבות ולאומרו,עדיף פעם ביום!

אז ככה ילדים!

יש אצלי תיקונים כללים שהביאה לי חברה 'ברסלבית' ע"מ להפיץ אותם ולהרבות תורה בישראל.מי שרוצה לקנות כמה (בעקרון זה תמורת 2 שקלים או יותר שמופנים ישירות לצדקה) מוזמנת לפנות אלי ובעז"ה נשלח אליכם...

תודה על הסבלנות ובצפיה לתיקון עולם ולו ע"י ההשתדלות הקטנה..

בצלב"א..

נ.ב- לפי בקשתה אנחנו משתדלים לעשות את החלוקה בצניעות לכן לבנים יפיץ את התיקון 'ברק' ובנות מוזמנות לפנות אלי ל'מוריונת' ...

שיאו!ענת=)

איזה צרוף מיקרים! ביום שישי דיברתי עם חברה של אמא שלי (לא ברסלבית או משהו) והיא סיפרה לי שהיא אומרת את התיקון פעם ביום להצלחה, פרנסה, רופאה, גאולה... והיא ממש רואה בכך ישועות והמליצה לי גם. אז באמת התחילתי ואני יכולה לומר שישועות עדין לא קיבלתי, (אך אני מאמינה שזה יבא בהמשך..) אך כוחות לנפש זה נותן בכמויות!

אז אני רוצה להצטרף למוריונת המתוקה ולהגיד לכם שכדי לכלם ללכת על זה. ואם זה לא יסיף מה שבטוח זה לא יזיק.

בצפייה לתיקון עולם מלכות ש-די ולבשורות טובות ישועות ונחמות.

מכיוון שקודמי בפורום הזכירו את "תיקון הכללי" אז ישאביעד

לי ספור(אמיתי) עליו וכך הוא מתחיל:

יום אחד שמע משהו אדם ברדיו שר את תיקון הכללי ( אני לא אספר כמה נפלא הוא שר כי שום מישפט לא יוכל לתאר כראוי את השירה הנפלאה)הוא התקשר לאותו הרדיו וביקש את המספר של אותו מאזין.

כאשר התקשר אליו אמר לו שהוא רוצה לקחת אותו לאולפן ולהקליט אותו שר את תיקון הכללי. כאשר הלכו לשם הוא הקליט אותו מספר שעות (בלבד) והתחיל להפיק את הקלטת כיום זה אחד ה"להיטים" ואני מציע לכם לקנות את הקלטת תאמינו לי אתם לא תצטערו הבן אדם הזה הוא סה"כ אדם פשוט אבל שר מדהים

גמני שמעתי על זהראשון_בנשמ"ה
כשעמדתי בדוכן של מעייני הישועה היו הרבה אנשים ששאלו אם יש לנו את זה.
אם אתה מדבר על יהודה סעדו, אז-דורותי
במחילה, אבל הוא לא סתם אדם פשוט, הוא מאד מפורסם, ואני מניחה שההדיסקים שאתה שומע עכשיו בכל הארץ והם באמת התפרסמו, זה לא של אותו אדם בלתי מוכר מהרדיו אלא של יהודה סעדו, ואתה פשוט לא מקשר ביניהם...אני בטוחה שלאחוזי השמיעה הגדולים יש קשר הדוק לעובדה שיהודה הוא זה ששר אותם, אז אל תשלה את עצמך, זה לא ההוא מהרדיו!
לתיקון הזה יש סגולות מדהימות!שלומית16

יום אחד בת דודה שלי עמדה לצאת מהבית ברגע האחרון אח שלה (ברסלבר) עצר אותה וביקש ממנה שתיקח איתה תיקון הכללי ותקרא אותו בזמן הנסיעה באוטובוס.הבחורה לקחה עלתה לאוטובוס והתחילה לקרוא אותו...

פתאום ארע פיצוץ אדיר היה פיגוע באוטובוס האדם שישב לידה נהרג האנשים שישבו לפניה נהרגו...מאחוריה ישב המחבל...הנזק היחיד שנגרם לה זה שריטות קלות...בזכות התיקון הכללי!

אה באמת?? זו בת דודה שלך?יערה

אם אנלא טועה הסיפור הזה רשום בתיקון הכללי ... טוב לפחות בזה שיש לי

ובאמת זה משו נפלא!

כן...שלומית16

כמה זמן אח"כ היא התחתנה ולחתונה הוציאו תיקון מיוחד עם סיפור הנס שלה.

אמרו להם שזו סגולה להפיץ לרבים.אז הם הפיצו...

אז יאלה ילדים-מוריונת

כל מי שרוצה מוזמן לשלוח מסר"ש לי (לבנות) או  ל 'ברק' (בבנים..)

אחלילה!
בצלב"א..

תקני אותי אם אני טועה...עוזיה

הפרקים הם:

ט"ז

ל"ב

מ"א

מ"ב

נ"ז

ע"ט

צ'

ק"ה

קל"ז

ק"נ

תיקון טעותראשון_בנשמ"ה
נ"ט ו-ע"ז.

כל מי שאין לו עדיין תיקון הכללי (בושה וחרפה!!!) אפשר להשיג גם אצלי..

ד"א, זה גם סגולה להחזיק אותו סתם ככה בכיס. יש לי הרבה סיפורים על ניסים שקרו בזכותו.
לדעתי אין טעם בלהחזיק משו בכיס,אם לא אומרים אותו.מיכל160
זה לא אמור להסתדר עם דעתו של מישהוראשון_בנשמ"ה
זה פשוט ככה, זה דבריםשאנחנו לא יכולים להבין. ברור שעדיף להגיד אותו אבל גם זה חשוב.
מי שרוצה לקבל את התיקון..מוריונת

מוזמן לפנות אלי במסר"ש..

יומצוין!
בצלב"א...

הסגולה שלו = אמירת פרקי תהילים.צחקן
ב"ה
לענ"ד - > לא קשור לתיקון הכללי.
ממש לאראשון_בנשמ"ה
ר' נחמן אמר "כי לא נודע זאת מים בריאת העולם, כי הוא תיקון גדול ונורא מאוד, ואמר: אני חזק בכל הדברים שלי, אך בזה אני חזק ביותר, שאלו העשרה קפיטל (=פרקים) תהילים מועילים מאוד מאוד".

ודם אמר שצדיקים גדולים כמו האר"י ניסו לסדר ולמצוא את עשרת הפרקים האלה ולא הצליחו, והוא הצליח, ואם היה בא לעולם רק בשביל לפרסם את התיקון הזה, זה מספיק.

יש סגולה מיוחדת דווקא בפרקים האלה ולכן זה לא כמו לקרוא סתם תהילים.
התיקון הכללכי וטרמפיםdrizt05
התיקון הכללי הוא אחלה סגולה לטרמפים בד"כ עד שגומרים מגיע טרמפ(יש אומרים שזה קורה כי ה10 מזמורים קצת ארוכים) אבל אם לא בד"כ אח"כ יש אחלה טרמפים!!!!!!!!!!!
סליחה על הקטנות אמונהמיכל160

אבל ת'אמת אני ממש לא מבינה מה מיוחד בפרקים האלה?

ולמה נראה לכם שבגלל זה מגיעים לכם טרמפים יותר מהר-גם אם תגידו פרקים אחרים יכול להיות שיגיעו הטרמפים באותו זמן בדיוק.

אני אישית מרגישה שצריך נורא ליזהר עם הדברים האלה ולא ליתיחס אליהם בכזאת פשטות אומרים את הפרקים האלה ומגיעים טרמפים וכן בזכות זה שזה היה באוטו אז לא היתה תאונה זה נראה לי קצת מופרח להגיד דברים כאלה כי אם ככה ה' היה מצווה עלינו להגיד את הפרקים האלה במקום לשמור שבת-אז בבקשה רק אל תהפכו את זה כבסיס ושחייבים שזה יהיה  בכל כיס בבגד שלרגע זה לא עלינו ואז נהיה פחות שמורים.

אני לא מזלזלת בזה אני פשוט לא ירדתי לעומק העניין!!! 

שוב פעם - זה לא דברים שאמורים להביןראשון_בנשמ"ה
סליחה נשלח לי בטעותראשון_בנשמ"ה
זה פרקים שהעניין בהם הוא בתורת הסוד שאנחנו (לפחות אני) לא מבינים בה. אבל אנחנו סומכים על ר' נחמן מברסלב שהוא יודע מה אומר, ואם הוא אומר שיש עניין בפרקים האלו (בעיקר בשביל פגם מסויים) ושיש עניין גם להחזיק בהם גל בלי לקרוא אז כנראה שיש בזה משהו.

הסגולה לטרמפים - זאת בדיחה, הכוונה שעד שמסיימים אותו בטוח מגיע טרמפ...
אשמח אם תשיגי לי אחד כזה....ברביאחרונה
אחות, אשמח מאוד אם תשיגי לי תיקון כללי ואני ישלם כמה שזה עולה אין לי בעיה...
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך