1. כאבי גב תחתון: אני בתחילת היריון שני, ב''ה!! כנראה סביב שבוע 7 (היה ביוץ מאוחר). שבוע שעבר היה לי סטפטקוקוס שלווה בכאבי גב-תחתון חזקים. הרופא משפחה אמר שזה יכול להיות קשור לוירוס... השבת - שוב כאבים חזקים. התפללתי תפילת עמידה בישיבה, לא הרמתי את הבת שלי כמעט, ולא הצלחתי לשבת בשולחן שבת כמו שצריך... אפילו התעוררתי בלילה מהכאב... נראלי שלוירוס זה כבר לא קשור, אני לוקחת אנטיביוטיקה, וכל שאר ההרגשה הכללית שלוותה אליו - כבר איננה... יש מה לעשות עם הכאבים האלה שבאים בהפתעה וממש מפריעים לתפקוד ולחיים? אשמח לעצות מחכימות...
2. גיליתי שאני בן אדם מתלונן. יש לי וירוס - כל החברות שלי ישמעו שאני לא מרגישה טוב, אמא שלי תדע בפרוטרוט מה קורה איתי, ובעלי האומלל ישמע שוב ושוב מה כואב לי ואיפה... והבנתי פתאום כמה זה לא טוב ולא נעים לאנשים ככה... ברור שמותר להגיד שלא טוב לי, אבל אני מוצאת את עצמי כל היום חופרת (לבעלי בעיקר) - כואב לי, יש לי בחילה (
), כואב לי הראש, ממש כואב לי הגב פתאום וכו'... ברמה חופרת... אז היום -קמתי בבוקר ואמרתי לעצמי שהיום אני לא מתלוננת! כמובן שעבד בצורה חלקית לגמרי, ולא ממש הצלחתי... ואני תוהה לעצמי, למה בעצם אני צריכה לספר לכולם שקשה לי? למה בהיריון הקודם כוווולם ידעו כמה שאני לא מרגישה טוב? מה אני יכולה לעשות כדי למתן את זה, אפילו קצת?