מישהו יודע על ההרכב (המוזיקלי) של הישיבה?s/m/d/4
יש בישיבה כלים- תופים, אורגן, הגברה, גיטרות?
מי הנגנים ה'רשמיים'? (ומי המתופף... זה מה שהכי חשוב לי...)

תודה
"הרכב מוזיקלי"-תכלס אין כלוםחזי .ש.
אז מי מנגן במסיבת פורים/חנוכה, אם אין הרכב?s/m/d/4
טוב אז ככה:צוריאל בונה
תופים אין ממש. כאילו, היה לשמיניסט, שעזב ולקח אותם... (קלפה, למה עזבתנו?)
אבל נראה כבר...
אורגן יש (אשריך דניס!)
הגברה יש.
גיטרות יש בערך לכל אדם שלישי בישיבה, ככה שזה לא בעיה.
ואין ממש נגנים רשמיים, אלא אם כן ויזנר יקח את זה על הכתפיים שלו ובשנה הבאה יבנה להקה (ויזנר, סומכים עליך!!!)

אתה יודע לתופף כאילו?
כן, ואני מקווה שאני אהיה יותר טוב מהאחרים,s/m/d/4
אם יש כאלה.
אני גם מביא איתי תופים, אז זה סבב"ה.

פשש.. מה אתה אומר... כאילו יש חדר והכל?

יש מתופף אחר חוץ מקלפה השמיניסט הזה שעוזב?
יש הרבה מתופפים, פשוט אין תופיםחזי .ש.
יופי. אני אביא תופים, וגם אהיה המתופףף.......s/m/d/4
לא הבנת אותי נכון...צוריאל בונה
כאילו, יש את הכלים וההגברה, אבל אין ממש חדר...אלא אם כן אתה קורא לקלט חדר...שם זה המקום היחיד שאפשר להתאמן בו בלי שכל הישיבה תרעד מעוצמת הרעש...
אם אתה רוצה לתרום חדר מוזיקה בהרבה(111) כסף, שייקה המנכ"ל ישמח...

ואשריך שאתה מביא תופים, אז לא אבדה התקווה!

אבל מה בדיוק אתה מביא? כאילו, תוף, או ממש מערכת שלמה?

וכמו שחזי אמר, יש הרבה מתופפים בלי תופים, אבל ת'אמת אני לא בטוח אם כולם הכי ברמה... אתה יודע טוב ממש?
למדתי שנה ומאז אני מתאמן כל יוםs/m/d/4
אז אני די טוב... ואני מביא מערכת.
יופי!צוריאל בונה
אתה תותח! מאוד ישמחו בישיבה!

אבל המקום היחידי שתוכל להניח אותם יהיה במקלט...
אם זה "מקלט מוזיקה"- אז סבבה.s/m/d/4
(שם התכוונתי לשים אותם)
אז מעולה!צוריאל בונה
הכל סגור...
תשובהאריאל_ק
אין כרגע להקה מסודרת בישיבה, אבל יש שמיניסטים (של שנה הבאה) שיודעים לנגן טוב- על גיטרה, תופים ועוד.
הלהקה תהיה מן הסתם מורכבת משביעיסטים ושמיניסטים. צריך רק לארגן אותם. יש כמה שמיניסטים מוכנים לקחת את זה על עצמם, אני חושב.
חוץ מזה שבמסיבת פורים השנה היה חלק מהזמן דיסקים, והיה דווקא די מוצלח.

השביעיסטים שאמרת שהם יודעים לתופף-s/m/d/4
יודעים לתופף טוב?
....אריאל_ק
יש שמיניסט שמתופף מאז שהוא בן 6 בערך.
בעסה...s/m/d/4
ושנה הבאה הוא עוזב?
או ששנה הבאה הוא שמיניסט?...
לא לאאריאל_ק
שנה הבאה שמיניסט.
וסתם אמרתי מגיל 6. אבל הוא מתופף די הרבה זמן.
מה אתה דואג, יש לך 4 שנים להיות בישיבה. עוד שנתיים שלוש, אם תרצה- בטוח תהיה בלהקה. פשוט בד"כ הלהקה היא מהשמינית, וחלק מהשביעית.
אה.. אז לא נורא- אני אהיה המתופף עוד שנתיים...s/m/d/4
עבר עריכה על ידי s/m/d/4 בתאריך ז' תמוז תשס"ט 16:43
או שלוש...
תנגנו שתי תופים ביחדאנונימי (פותח)
כמו שאמרתי כבר לקרמר:צוריאל בונה
אין שום חיוב שרק שמיניסטים ושביעיסטים יהיו בלהקה: אם אתה מרגיש מספיק מקצועי, תנסה את מזלך...
הישיבה מתפארת בזה שיש בה הרגשה של משפחתיות, ושההבדל בין כל הכיתות לא משמעותי כל כך, חמשוש יכול בכיף להכנס לשיחה של שביעיסטים או שמיניסטים בלי להרגיש שום מבוכה... בואו נראה אם זה נכון ג בקטע המוזיקלי!
חוץ מזה שאם אתה מביא תופים, ברור שלך הזכות להחליט מי ינגן בהם, וברור שלך הזכות המלאה לרצות להיות זה שינגן בהם, סך הכל הם שלך...

ועוד דבר, תמסור ד"ש לפיקסלר, פרומן וגודמן מצוריאל בונה, טוב?

צוריאל
תזכיר לי רק...צוריאל בונה
מתי הייתה הפעם האחרונה שבאמת הייתה להקה מאורגנת בישיבה?
כאילו, גם מה שדניס ניסה לארגן, הלך חמוד אבל לא מספיק טוב (כאן המקום להדות לו על כל מה שעשה למען הישיבה בתחום הזה, מנסיון הקמת הלהקה עד קניית האורגנית בארגון שלו ומימון חלק נכבד ממנה מכספו - תודה דניאל, אוהבים אותך!!!)
אז רק אם מישהו יקח את זה על הכתפיים שלו, רק ככה זה ילך!
וכמו שאמרתי כבר כמה פעמים: אין שום בעיה שגם מ-ט' ו-י' יכנסו ללהקה - אנחנו דוגלים באחדות!
חוץ מזה שנגיד אולי יהיו כלים חדשים שיביאו שישיסטים וחמשושים שהם מתמחים בהם...נגיד טרומבון, או חצוצרה, או כינורות...ואז הגיוני מאוד לשלב גם אותם בלהקה.

אבל לפני כל הדיבורים צריך קודם כל מישהו עם ראש גדול שמוכן להשקיע בזה זמן לכל ההתרוצצויות אחרי אנשים, קביעת שירים, השגת אקורדים לכולם, תיאום עם הרב יוחאי, וכו' וכו'... אני בשמחה הייתי עושה את זה, אם הייתי בנאדם מוזיקלי...ואני לא, זה הבעסה...

מי אתה חושב מהכיתה שלכם יהיה מספיק ראש גדול כדי להרים את זה?

צוריאל!
ינאי ניגן השנה?איש אחד
מה לא? אל תהרוס לבחור תתקוות כבר עכשיו!
מסכן שלי...
קרמר, על מי אתה מדבר?צוריאל בונה
אולי קאפח? או שאני ממש מתבלבל?
מי זה?
קרמר, תיקון קטן:צוריאל בונה
אומנם אתה צודק שמי שירים את הלהקה יהיו השביעיסטים (אנחנו, יואו, כבר גדלנו...) והשמיניסטים (אתם, איך שאני זוכר אתכם בתור שישיסטים...), אבל אין שום בעיה שגם חמשושים (כמו חזקי) ושישיסטים יצטרפו ללהקה. נגיד, בקטע של קלידים, אני יודע שאלו שהכי מקצועיים בזה בישיבה בנתיים הם דווקא השישיסטים של שנה הבאה: אביחי אברהם, ואולי גם ינאי ויזל. ככה שאין טעם לנסות להשתלט על כל הלהקה, אלא המוטו של הלהקה יהיה (לענ"ד) שכל מיש מרגיש מספיק מצוכשר בכלי כלשהו, יוכל לנסות את מזלו בלהקה.
אבל הצעד הראשון הוא הקמת להקה כזאת. השנה דניאל יהודה ניסה, והצליח חלקית, ואני חושב ששנה הבאה אם יקחו את הקטע הזה ברצינות, יערבו גם את הרב יוחאי, וישקיעו זמן ומרץ, אפשר להקים להקה תותחית שתקפיץ אותנו כל ראש חודש (דבר שלצערי לא קרה בשנתיים האחרונות...) ובמסיבות וחגים...

עניין נוסף הוא, כמו שכבר הוזכר למעלה, שאין לישיבה תופים חוץ מהתופים של קלפה שעוזבים יחד איתו... ככה שאם חזקי יביא תופים, מן הסתם הוא ירצה להיות זה שמשתמש בהם, גם בלהקה...אני צודק חזקי?

אז רק צריך להזיז עניינים, והכל יהיה טוב...

צוריאל

מה שבטוח, שאם תהיה להקה צריך גם אנשים שישירו...תתחיל להכין את אשי לאפשרות שהתפקיד הזה יוטל עליו...=)))
חחח צודק...s/m/d/4
אבל בגלל שאני לא מנגן מהגן (כמו זה שעולה לשמינית) אלא רק מכיתה ו', אז אני באמת ארצה לנגן בתופים אבל אנחנו בערך נתחצה בזה... אם הוא ירצה...

אתה יודע- כולם רוצים שמי שמנגן הכי טוב הוא ינגן בהרקדות וכו'..
ברורצוריאל בונה
רק שהתכוונתי להגיד שבסופו של דבר אתה זה שמחליט על התופים שלך...
וכשאריאל אמר כשהוא מנגן כבר מגיל 6 הוא סתם הגזים (אמצעי רטורי...הבגרות בלשון השפיעה עלי קשות...=))) ), ככה הוא אמר לך... אז לא חייב שהוא מעולה פי מיליון ממך...
בכל מקרה, הכל לטובה, לא משנה איך זה ילך...
מן הסתם הוא יותר טוב ממני...s/m/d/4
ואין לי סיבה לקחת את זה ללב (לריאות יותר עדיף ). אבל עוד שנתיים הוא יגמור.
ודרך אגב- אמרת שכדאי שיצטרפו עוד כלים: ישי (גם טרמ"ח) יודע לנגן על מפוחית...
טוב בקשר לזה:צוריאל בונה
אח של אריאל, אשי (מהכיתה שלי) גם יודע לנגן על מפוחית... אבל אם הוא יהיה הזמר (ויש לו קול ממש יפה!) אז המשרה תהיה פנויה...
אבל בטח יש עוד כלים...
דרך אגב, רק אתה נוסף שנה הבאה משדמות מחולה, או עוד מישהו? השנה הפציצו עם 3... ועוד אילו 3...
חחחח... "ועוד אילו 3.."s/m/d/4
משדמות באים 2 (אני וישי- שם משתמש "יישק"), אבל מצטרף גם אחד מבית שאן. (הוא במקור מפסגות)
יפה, בית שאן...צוריאל בונה
עדיין אין לנו אחד כזה...
ובאמת? מפסגות? יש לנו תלמיד בכיתה מפסגות!
וכן "ועוד אלו 3"צוריאל בונה
בהתחשב בזה שפרומן לקח על עצמו בשבת זכור כמעט אלף דפי גמרא בתמורה לעליית מפטיר, הוא נחשב תלמיד דיי רציני...
וגם פיקסלר וגודמן...
טוב...אריאל_ק
אני לא הולך לדבר בשם אנשים אחרים, אבל רק שמעתי חבר'ה מהכיתה שלי מדברים על זה (דוד, בירמן). כשתתחיל השנה נראה מה יהיה.  באופן טבעי יהיו בלהקה קודם כל שמיניסטים, וחלק שביעיסטים. פשוט ככה זה. הבוגרים יותר עושים את הדברים האלה, לא כי החמשושים פחות חשובים... אבל אם יצטרכו מישהו לקלידים למשל, ולא יהיה, אין שום בעיה שיהיה מישהו מכיתה אחרת.
אבל שוב, אני לא באמת קשור לזה. חכו בסבלנות לתחילת שנה, ואז ידברו על זה.
המתופף שדיברתי עליו הוא דווקא שרשבסקי...

בונה, תמסור רפואה שלמה לאח שלך!!
מה מצבו כרגע? שמעתי שהמצב היה די קשה, ניתוח שש שעות...

כן, ברוך ה'...צוריאל בונה
מצבו השתפר...כואב לו, אבל הוא בסדר...
וחשבתי גם אולי שזה שרשבסקי...טוב, נראה מה יהיה...
יאללה, לילה טוב, כבר מאוחר...
יש גם טרמ"ח מפסגות!אנונימי (פותח)
נריה קליין
וחוץ ממנו-s/m/d/4
יש גם אחד מבית שאן, שהוא במקור מפסגות. קפיש?
טוב, קצת סדר:יאיר ויזנראחרונה
חדר מוזיקה:
- אין משהו רשמי. במציאות מאחסנים במקלט ליד המגרש את כלי הנגינה של הלהקה, ושל מי שרוצה לשמור אותם שם (בארון נפרד).
- כלים של הישיבה: בידורית (גוססת), כבל (בערך 5 מ'), שני מיקרופונים+כבלים, כבל מתאם ל-mp3, אורגן (6.5 אוקטבות).
- המקלט עם כלי המוזיקה משמש גם ככיתה כשצריך, וכמקום איחסון לציוד לסדנאות.
- בעז"ה עד שנה הבאה שייקה ירתך מנעול לחלק של כלי המוזיקה במקלט, כך שהעסק יהיה בטוח לגמרי.

להקה:
- לפי מה שהבנתי ממתניה קאפח, השמיניסטים רוצים לארגן את הלהקה בשנה הבאה, ואם יהיה חסר להם הם ישלימו ממחזורים אחרים.

הגעה של חמשושים בתחילת שנה:
- החמשושים מגיעים יום אחרי כולם ע"מ שיקלטו בצורה המיטבית והנוחה ביותר, לא על מנת לפגוע בהם או משהו בסגנון.

שפצורי פורום:
- בעז"ה כשאתחבר ליותר מרבע שעה אני אסדר מה שצריך לסדר פה. כולל:
שם פורום, סגירת הפורום, העלמתו (כלומר, רק מי שרשום בו יוכל להיכנס), וכל מה שכלול בו.

בטיחות:
- בבקשה מכם, אל תכתבו פרטים מזהים על עצמכם פה. הפורום הזה עוד לא סגור, וזה אומר שכל אחד יכול להיכנס ולראות מה שאתם כותבים. תשמרו על זהירות!

שיהיה לילה מעולה,
אני.

נ.ב.
אם מישהו רוצה להעיר/להאיר לי בנושא כלשהו - הוא מוזמן לעשות את את בכל שעה משעות היממה.
או בש"א (שיחה אישית) אם אני מחובר,
או במסר"ש (מסר אישי) אם אני לא מחובר.
בכ"מ, אם מישהו רוצה משהו דחוף - הטלפון/פלאפון שלי נמצא אצל כל אחד מהמחזור שלי.
אשמח לשמוע מכם בכל שעות היום [חוץ מתפילות, כמובן...]
ועוד פורוםמקפיצים נטושים

שפעם אנשים היו פעילים בו.

..מעונן

אפשר לקחת את זה בצורה טובה ולראות את המציאות כמו שהיא,

ואפשר לעשות מזה כזה בלגאן, שה' ישמור.

..מעונן

שמישהו ישים לי אזהרות טריגר. מלא. 

‏‎מעונן

..

..מעונןאחרונה

‏‎