טפיחה על השכםהאריאלניקהנאמן
לכל חברי תנועת הנוער אריאל, יצ"ו, ה' עליכם יחיו.
רציתי לומר משהו, קצת מהלב, תתחשבו.

כשמדריך נמצא בתוך התנועה הרבה פעמים יוצא שהוא לא מסתכל על התמונה הכוללת, יכול להיות שהרבה פעמים הוא יראה חצאי דברים, הכל כדי להרגיש עם עצמו שהוא בסדר. גם אני לאחר שעזבתי את ההדרכה (ותיכף אני משלים, בכאב, שנה שלמה שהקשר שלי עם התנועה פוחת והולך) חשבתי שכך יהיה, היינו - שעד עכשיו הכל היה בסדר מפני שעד עכשיו הייתי חלק מהמערכת, אך מעכשיו, כך חשבתי, אני אתחיל לראות את כל הפגמים שיש בתנועה, את כל הדברים שהעלמתי עיניי מהם בהיותי מדריך...

אך הפלא ופלא כבר כמעט שנה שאני בחוץ, ורוב ככל מה שאני רואה בתנועה, זה רק את הדברים היפים שלה, את הדברים הטובים, את ההתקדמות הבלתי פוסקת לעשיית רצון ה' ית'. בין אם זה את ההתקדמות הנפלאה של ההנא"ר על כל פועליה, את התקדמות הסנפיפם, והמסירות נפש הגדולה של חברי התנועה (שעל זה יש לומר; מעשה אבות סימן לבנים, שכן למקימי התנועה הייתה מסירות נפש יוצאת מן הכלל וכן לנו)

על כן אני חושב שמדי פעם שייך גם שייך, לטפוח לנו על השכם, ולצעוק שכויעח!!! שכויעח - למדריכים המוסרים את נפשם ובוחרים מעצמם בתנועה קדושה על פני שאר התנועות הטמאות. שכועיח - לקומונרים שאע"פ שהם רובם ככולם שמיניסטים ובגרויותיהם על ראשם, בכ"ז מוצאים כם מוצאים זמן להשקיע בסניפים, שכויעח - להנא"ר שכל חפצה שיהיה ה' אחד ושמו אחד בעולם. שכויעח - לבוגרי התנועה שהספעקטרום המחשבתי שהם ממלאים (מיצהר עד אור עציון) מראה שכאשר הדרך שלתורה היא אור לרגלינו, המחלוקות ההשקפתיות מתגמדות.
שכויעח - למקימי התנועה ותומכי הקמתה, ובתוכם גדולי ישראל (הרצי"ה זצ"ל, הגר"א אלקנה שפירא זצ"ל, ויבדלחט"א הרב עובדיה יוסף שליט"א) רבנים, חסידים ואנשי מעשה.
שכויעח. 
ושלא נשכח - תודה רבה לך ה' יתברך על כל החסדים שאתה עושה עמנו ומזכה אותנו לעשות בתנועת אריאל. 

SIMI
תודה רבה על הפרגון!אנונימי (פותח)
אבל תפסיק לחשוב שתנועות אחרות הם טמאות..הן פשוט פונות לציבור אחר.. ומקדמות נושאים אחרים בנוער..גם לתנועת אריאל יש הרבה מה להתקדם לא פחות מהם... בני-עקיבא עזרא הצופים וכו' משקיעים בחניכים לא פחות מאיתנו... אריאל זה אחלה תנועה..אבל צריך ללמוד להעריך גם אנשים שלא עם בדיוק אותה השקפת עולם... זה לא בקטע של תוכחה..גם אני צריך להתקדם בזה... להעריך בן אדם באשר הוא אדם ולכבד אותו, כל שכן כשהוא יהודי... נק' למחשבה!!!
שבת שלום!
ושוב תודה על הפרגון... באמת שכויח!!!!
שמע אל תתוכח עם הפנאט של התנועהalezish
מה לעשות שהוא באמת צודק??SIMI
"קדושים תהיו כי קדוש אני" - מדובר על ההפרדה ועל הצניעות שצריכה להיות בין גברים ונשים.

משמע, אם היא לא קיימת, אין קדושה.

בתנועות [לצורך העיניין] שבה ההפרדה לא קיימת, אין קדושה. ןההיפך מקדושה...טומאה.

שוב, זה לא סותר את זה שיש לנו הרבה מה ללמוד ולאן להתקדם,
אבל זה בהחלט מוכיח שהדברים שדניאל כתב נכונים.

וכל זה גם לא סותר את הערכה שיש [שצריך להיות..] לנו ל"ציבור האחר" כדברך. 
מה לעשות שהוא לא צודק??אנונימי (פותח)
א. "קדושים תהיו כי קדוש אני"- לא מדובר רק על צניעות, מדובר על מכלול של חיים שלמים!

ב. לא רק שיש הפרדה מסוימת בתנועות אחרות (ולפי הגדרתך- הן קדושות בצורה מסוימת), גם תנועות מעורבות לחלוטין פועלות בדרכן, ומקודשות בדרכן, ברמה כזו או אחרת...

ולא, מה שדניאל כתב לא נכון, לקרוא לשאר התנועות "טמאות" זה קשקוש ומגעיל. לדעתי.

ובכל מקרה, שיהיה שבת שלום לכולם!
פשט הפס' מדבר על צניעותהאריאלניקהנאמן
אם בתנועות אחרות יהיו הרבה דברים טובים אבל אין את הבסיס הפשוט כ"כ של צניעות, אזי אין שם קדושה. ובמקום שאין קדושה יש טומאה.
אני לא רוצה להתווכח איתך...אנונימי (פותח)
אבל אני פשוט ממש ממש לא מסכים איתך!!!!
שבת שלום!
איזה כיף לראות כזאת הודעהאוריה שמחה
מעלה חיוך.
מה אתה אומר...אנונימי (פותח)
אמנם רש"י מפרש קדושים=פרושים מן העריו., אבל זה לא הפשט! הפשט של "קדושים" הוא "פרושים", וזהו! ז"א מובדלים, הן מן העריות, והן מכל ענייני העוה"ז.

לפי מה שאתה אומר- ארץ-קדושה, פירות-קדושים, מה זה אומר בכלל??

אז יש קדושה, ויש טהרה, ולפעמים לכל אחד יש את הדרך המתאימה בשבילו להתקדש! שב"ש.

מובדלים גם מהחילוניות, ומהשקפות זרות לעמ"יהאריאלניקהנאמן
באמת נכון שתנועת אריאל יותר מובדלת מאשר תנועות אחרות, ולפיכך היא יותר קדושה. תודה רבה שחיזקת את דברי...

וליוני, אני די בטוח שאין לך טענות אמיתיות ונכונות כדי להתווכח איתי. וזה לא שאיתי אתה מתווכח, אתה מתווכח עם הפס', עם דבר ה'...
רק שיהיה ברור:אנונימי (פותח)
ממש השתדלתי לא לחזק את דבריך, אני מצטער אם ככה נראה מדברי!

תנועת אריאל יותר קדושה, יש מצב, אתה אמרת שבתנועות האחרות אין קדושה והן טמאות- לא מסכים,
לא מחזק.

ולפי דעתי יוני לא מתווכח עם הפסוק אלא דרך הבנת הפסוק. אולי הבעיה שלך זה שאתה צר אופקים ומקובע?

המצב קשה...אנונימי (פותח)
אחי תפסיק לחשוב שמה שאתה אומר זה דבר ה'... קצת ענווה לא תזיק...
אתה באמת צר אופקים ומקובע או שאתה משחק אותה??? אתה מדבר על תנועות טמאות.. ככה בן אדם מבחוץ רואה אותך... אריאלניק שחצן, לא מוכן לקבל דעות אחרות, בטוח שהאמת נמצאת רק אצלו ונמצא בתנועה של הרב קוק.. אבל לא מבין אפי' טיפה מהו ערכו של עמ"י... תשמע אחי לא באתי לרדת עליך אבל לטובתך תתחיל להקשיב גם למה שאנשים אחרים חושבים... אף אחד לא אמר לך ללכת בדרכם... כולה קצת הקשבה ולכבד אותם בדיוק כמו שהם מכבדים אותך... אני רחוק מלהיות מושלם... אבל לפני שאנחנו לומדים את כוונות האר"י בתפילה... יש עניין שנעריך כל יהודי ויהודי בגלל עצם היותו יהודי... בשואה.. העמידו אחד ליד השני יהודים חרדים, רפורמים, משכילים, כופרים, שומרי מסורת וכו' והנאצים ימח שמם רצחו את כולם על עצם היותם יהודים... אני איתך האידיאל זה הפרדה אבל לא פחות זה גם יחס ראוי ומכובד של התנועה על כל פעיליה כלפי כל עמ"י!!!!!!!
סליחה על האורך.. אבל... הייתי חייב..
ושוב שכויח על הפרגון!!!!!!  אבל פשוט הדרך שבה הדברים נאמרו היתה מתנשאת לדעתי לפחות....
שבוע טוב ושמח לכולם!!!!!!
להת' 
מה הקשר לענווה וגאווה??SIMI
ואם כבר, זה שהוא אומר שהוא רוצה לקיים את דבר ה' מראה על ענווה.
ותסלח לי, אבל מה כ"כ רע בלהאמין בדרך שלך?
שים לב על מה אתה גוער בו, על זה שהוא "בטוח שהאמת נמצאת רק אצלו ונמצא בתנועה של הרב קוק"?!?!
ב"ה שהוא יכול ללכת בדרך שלו, והאמין בלב שלם שהיא הדרך הנכונה!!! שהיא רצון ה'!!
מה עדיף? להיות בתנועה ולהרגיש "בערך"? להרגיש "אולי"???

וזה שהוא אומר שהתנועה קדושה והאחרות טמאות לא מראה על "יחס לא ראוי ומכובד". זה באמת מה שהוא חושב! זאת האמת שלו!! הוא יכול לאהוב את כל היהודים, לכבד אותם אבל בכל זאת לחשוב שהם טועים, והדרך שלו היא הדרך הנכונה!! [וזה לא אגב היחס שלנו לחילונים?? אנחנו לא יודעים להגיד שהם טועים בדרכם? שהחיים שלהם הם חיים של שקר וטומאה???
אז ברור שלדתיים נתייחס יותר בהבנה, והדרך שלנו תיהיה קרובה יותר לדרכם של אלה מבני עקיבא,אבל עדיין, אני ממש לא מבינה מה הבעיה להאמין בדרך שלנו, שרק היא הנכונה!!! ]

[וסליחה שאני עונה במקום דניאל, זה נובע מהזדהות מדבריו...
דניאל- אם אתה לא מסכים עם הדברים שכתבתי, תגיד כמובן...]
יכול להיות שלא הסברתי את עצמי כמו שצריך...אנונימי (פותח)
האמונה בדרך שלך לא אמורה להביא אותך לזלזל כ"כ באנשים אחרים... אלא ללכת בדרך שלך ולגלות הבנה גם לדרכים שאנשים אחרים בחרו בהם ולכבד אותם!!!!
דניאל, וזה לא ההודעה הראשונה שלו, מזלזל בכל תנועה שהיא לא אריאל... סליחה אבל זה מגעיל... ו"קדושים תהיו" לא שווה כלום אם יש חלול ה' אם יהודי/ת מתנועות אחרות רואים את ההודעות המזלזלות שלו... אני מאמין שאריאל היא הסיירת... וסיירת מובילה ולא נוטשת את החיילים מאחוריה!!! את מבינה את ההבדל אני בטוח... זה לא רק כי יש לי חברים בבני עקיבא ועזרא... אלא כי אני בניגוד אליו גם הייתי שבת או שתיים בסניפים שלהם והם אחלה חבר'ה שפועלים למען עמ"י לא פחות מאיתנו... אם אנחנו הולכים בדרכו של הרב קוק.. וזה מה שאמרתי בהודעה הקודמת... אנחנו צריכים להשפיע על עמ"י ולא להסגר בבועה.. יש מספיק חבר'ה תותחים בתנועה שיכולים להשפיע בלי להיות מושפעים... הרב קוק, לעניות דעתי, לא היה רוצה שנעמיק את השסעים החברתיים בעמ"י... הגיע הזמן שנתחיל להיות עם אחד עם כל חילוקי הדעות.. וההודעות של דניאל סליחה מכבודך לא עוזרות לכך... יש'ך את הדרך שלך סבבה.. אבל אנחנו צריכים ללמוד גם לכבד אחרים..ואת זה צריך לשפר...
המשך יומעולה!
יוני
אם יש את הפאנט איך לא תהיה הפאנטית והחג'דומאטית...מיסטר דום
וקיבלה את התואר ברוב קהל ועדה סיימייי (בואי לקבל את המדליה אח"כ ענת תגיש לך עם זר פרחים..) 
אני גאה בבדודה! !~אהרלה~!נתניה
אין צורך להיסחף...SIMI
ארר...זה היה אמור להיות אחרי יוסף...SIMI
זה משורשר נכון.פגזניקית גאה!
גם את וגם אהרלה הגבתם ליוסף, פשוט אהרלה הגיב לפנייך, והסדר הכרונולוגי מופיע פה.
זהו זה.
כן...בעיקרון את צודקת..!~אהרלה~!נתניה
אבל בגלל שזה יצא אחרי התגובה שלי, זה קיבל משמעות אחרת...

לכן היא טרחה לציין...
כן. הבנתי. ובכ"ז..פגזניקית גאה!
חפרתם..!SIMIאחרונה
[תראו, בעיקרון גם אני חופרת, אבל לא עד כדי כך...]
=) באמת משמח!!חיוכים
תודה! משמח...מלמעלה אלוקים
אני כ"כ מעריך את האנשים שיודעים לכתוב את הדברים האלה.... אז דניאל....
עושה טוב לשמוע את זה ממך...תבורך..אפוש
אני מוכרח לומר:עוזיה
אמרתי לך!
וזה בסדר, גם אתה תגיד את זה למדריכים השבוזים שעכשיו מדריכים, וגם הם יגדלו ויקבלו מבט אחר, ורוד יותר.

שמח לראות הודעה כזאת בפורום.

עוזיה.
אשריך דניאל!!!~אהרלה~!נתניה
אני רואה שב"ה סוף סוף התחלת לראות את האור...

ברוך ה'...

אתה מוזמן לכוס קפה במליאה הקרובה או בסל"ק הקרוב..
תודה רבה. כיף לשמוע. באמת מגיע לנו שכוייח. |עניו|פגזניקית גאה!
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך